Tutaj się witamy
DO GRONA ZAKRECONYCH DOLACZYL NASTEPNY POSIADACZ MAZDY I FAN KLEKOTOW MALYCH I DUZYCH.HEJKA.
-
machior
Witam!
Niedawno nabyłem Mazdę 626 1.8 16v 1994r hatchback.
Zarejestrowałem się na forum i mam nadzieję ze będzie dobra zabawa. Wkrótce postaram się dodać zdjęcia auta, na razie muszę wymienić przedni zderzak bo był spawany i trochę wisi
Pozdrawiam
region podkarpacie
Zarejestrowałem się na forum i mam nadzieję ze będzie dobra zabawa. Wkrótce postaram się dodać zdjęcia auta, na razie muszę wymienić przedni zderzak bo był spawany i trochę wisi
Pozdrawiam
region podkarpacie
-
niko626
Witam,
Jestem z Gliwic, na forum zagladam juz od dluzszego czasu, dotychczas jedynie czytajac Wasze posty. Swojej wymarzonej Mazdy jeszcze nie posiadam, poki co jezdze ... Oplem Vectra
Ale to sie kiedys z pewnoscia zmieni 
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow
Jestem z Gliwic, na forum zagladam juz od dluzszego czasu, dotychczas jedynie czytajac Wasze posty. Swojej wymarzonej Mazdy jeszcze nie posiadam, poki co jezdze ... Oplem Vectra
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow
- Od: 2 mar 2010, 12:12
- Auto: Mazda 3 2.0 Kintaro '08
Ford Fiesta MK7 1.4 '09
[b][size=150]Witam
Nazywam Sie Karol na formu zagladalem od jakiegos czasu i przegladalem sobie wasze mazdy i to o czym piszecie
i powiem ze macie fajne Madzie:) w zwiazku z tym postanowilem dołaczyc do was. Jestem z Okolic Czestochowy jezdze mazda 323f BA 1.8 16v. Chcialbym sie Tutaj Dowiedziec na co zwracac czególna uwage w tych samochodach i jak dobrze zadbac o silnik. Samochod mam od 1,5msc Pomozecie?. pozdrawiam wszystkich i czekam na odpowiedz:)
Nazywam Sie Karol na formu zagladalem od jakiegos czasu i przegladalem sobie wasze mazdy i to o czym piszecie
-
Karol323f
WITAM-CZEŚĆ !
Kłania się nowy użytkownik-posiadacz tej marki Witek z Lublina. Kupiłem mazdę w sierpniu-To moje pierwsza mazda w życiu i pierwszy diesel [PREMACY 2.0 DITD]. Narazie nie wiem co sądzić bo mam za krótko. Pewnie jak Inni którzy nabyli coś pierwszy raz w życiu są pełni obaw. Ja na dzień dobry wymieniłem zawór TCV zaraz po zakupie [od Opla za 450 zł] jest ten sam co z mazdy i kosztuje 2 razy mniej-to tak na marginesie [mój przeciekał i nie udało się go zakleić]. Moje największe obawy dotyczą rozrządu czy był zmieniany czy nie ale to jest mój problem i nikomu nie chcę truć tym głowy. Jedno jest pewne części są poprostu drogie tyle,że chyba nie wymienia się ich zbyt często bo mam wrażenie , że jest to auto nie do zdarcia- zobaczymy na wiosnę . Przez miesiąc zrobiłem ok 2000 km i w miarę niedokładnie licząc wyszło spalanie ok 5,8l/100km to w cyklu mieszanym miasto70%/30% poza miastem
.Pozdrawia niebiesko zielona mazda premacy z Lublina
Kłania się nowy użytkownik-posiadacz tej marki Witek z Lublina. Kupiłem mazdę w sierpniu-To moje pierwsza mazda w życiu i pierwszy diesel [PREMACY 2.0 DITD]. Narazie nie wiem co sądzić bo mam za krótko. Pewnie jak Inni którzy nabyli coś pierwszy raz w życiu są pełni obaw. Ja na dzień dobry wymieniłem zawór TCV zaraz po zakupie [od Opla za 450 zł] jest ten sam co z mazdy i kosztuje 2 razy mniej-to tak na marginesie [mój przeciekał i nie udało się go zakleić]. Moje największe obawy dotyczą rozrządu czy był zmieniany czy nie ale to jest mój problem i nikomu nie chcę truć tym głowy. Jedno jest pewne części są poprostu drogie tyle,że chyba nie wymienia się ich zbyt często bo mam wrażenie , że jest to auto nie do zdarcia- zobaczymy na wiosnę . Przez miesiąc zrobiłem ok 2000 km i w miarę niedokładnie licząc wyszło spalanie ok 5,8l/100km to w cyklu mieszanym miasto70%/30% poza miastem

- Od: 13 wrz 2010, 20:59
- Auto: Mazda Premacy 2,0 DiTD
niko626 napisał(a):Witam!
Zarejestrowałem się na forum i mam nadzieję ze będzie dobra zabawa. Wkrótce postaram się dodać zdjęcia auta, na razie muszę wymienić przedni zderzak bo był spawany i trochę wisi![]()
Pozdrawiam
region podkarpacie
witamy
>>>>>>>LOVE PARADE<<<<<<<>>>>>>>>LOVE 626 GE<<<<<<<<
- Od: 12 lut 2010, 10:40
- Auto: Mazda 626 GE 1,8 96r.
Witam wszystkich
stałem się szczęśliwym posiadaczem pięknej mazdzi 929 coupe z 84r
Pozdrawiam
stałem się szczęśliwym posiadaczem pięknej mazdzi 929 coupe z 84r
Pozdrawiam
-
M@ni3k
Czesc wszystkim mam na imie Mariusz . Jestem obecnie na wygnaniu w UK.Mialem zamiar juz wczesniej
do Was dolaczyc ale sprzedalem swoja poprzednia Madzie .Stesknilem sie za nia i kupilem druga przesiadajac sie w miedzyczasie z A4B5 i Volvo S40.Ciesze sie ze do Was dolaczylem pozdro dla Wszystkich.
do Was dolaczyc ale sprzedalem swoja poprzednia Madzie .Stesknilem sie za nia i kupilem druga przesiadajac sie w miedzyczasie z A4B5 i Volvo S40.Ciesze sie ze do Was dolaczylem pozdro dla Wszystkich.
- Od: 16 wrz 2010, 14:47
- Auto: Mazda 5 TS2 1.8benzyna
2006rok
Witam Witam wszystkich nowych użytkowników forum jak i zarówno posiadaczy mazd ... zachęcam do prezentacji swoich autek w odpowiednim dziale ... dział Nasze-Mazdy jest do Waszej dyspozycji ... pamiętajcie że nowy wątek z samochodem zakładamy w dziale Nasze-Mazdy / Poczekalnia ...
Zapraszamy i witamy serdecznie.
Zapraszamy i witamy serdecznie.
- Od: 30 kwi 2008, 13:28
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'
Witam Wszystkich
Mam na imie Szymon z radoscia oswiadczam ze jestem prawowitym forumowiczem a co za tym idzie jestem szczesliwym posiadaczem trzeciej juz Madzi tym razem to 323f BA 2.0 V6 
-
szysiw
Z racji tego że dopiero się zapisałam, pragnę się przywitać 
Hey, hey
Pozdrawiam!
Hey, hey
Pozdrawiam!
Paulina :)
- Od: 18 wrz 2010, 12:44
- Auto: 323F Exclusive 2.0 DiTD 101KM 1999r.
6 Kombi Sportbreak 2.0 CiTD 2006r.
Witam wszystkich jestem Sebastian
I kilka dni temu stałem sie posiadaczem pierwszego mojego autka a mianowicie Mazdy 323f 1.6 16v z 1994 roku:D
I kilka dni temu stałem sie posiadaczem pierwszego mojego autka a mianowicie Mazdy 323f 1.6 16v z 1994 roku:D
- Od: 18 wrz 2010, 10:48
- Auto: Mazda 323f 1.6 16v 1991