Po małej parkingowej przygodzie
Lampa z anglika do BJ-ki
Strona 1 z 1
Witam !
myślałem że mam do wymiany tylko kierunkowskaz, niestety okazało się, że również reflektor – połamana większość uchwytów i pęknięty od spodu (obudowa i szkło)... Mam więc pytanie – może ktoś się orientuje – czy gdybym kupił lampę z ruchu lewostronnego, to czy obudowa i szkło jest uniwersalne i dałoby się przełożyć same "bebechy" obecnej lampy ?
SaLMoN
- Od: 7 lis 2009, 21:03
Nie chcę zakładać nowego wątku, a pytanie mam w miarę podobne. Czy zamontowanie przednich lamp z wersji USA jest zgodne z prawem? Jeśli nie to czy jest możliwość przerobienia ich w jakiś sposób na wersję europejską. Chodzi o to, że do wersji amerykańskich widziałem mnóstwo fajnych lamp, natomiast euro jedynie standard...
- Od: 8 lut 2011, 22:48
Nie jest z godne z prawej
tak też myślałem a jest możliwość ich przerobienia?
- Od: 8 lut 2011, 22:48
Przepraszam że odkopię temat, ale właśnie też miałem małą stłuczkę na parkingu pod Tesco w Krakowie i zastanawiam się czy ktoś już może kupił anglika i przełożył bebechy z sukcesem? Nie chcę świecić ludziom po oczach i jak nie będzie innego wyboru to kupie europejską wersję, tyle że jest dużo droższa 
- Od: 8 sie 2008, 22:35
- Auto: Renault Laguna 3 Grandtour 2.0PB 140 Dynamique, była Mazda 323F BJ 1.5 2000r, oraz VW Bora Kombi 1.6 2001 Highline
Strona 1 z 1