Gdzie pracują Mazdowicze?
Aplikant sądowy pozaetatowy. Aktualnie pracuję u radcy prawnego.
- Od: 13 sie 2005, 12:50
- Auto: Mazda Xedos 6 1,6 rok prod. 96
Ja tak inaczej – pracuję w ogólnopolskim miesięczniku motocyklowym – DIZMAR. Praca satysfakcjonująca lecz zajmuje mnóstwo czasu, więc nie mam możliwości szukać sobie dodatkowych zajęć, chociaż pieniążków nigdy nie za mało 
Pozdrówka for @ll – kopajt
- Od: 22 cze 2005, 11:49
- Auto: Premacy CP 1.8 LPG
Tak przeglądam sobie to forum,i nie moge wyjsc z podziwu!!! Prawie sami intelektualiści
Jak nie magister to student prawa albo ekonomii
Aż miło popatrzeć
OBOP nie mógl by u nas w klubie przeprowadzić statystyk dot. wykształcenia polaków bo by sie okazało ze 90% ma wyższe...
A tak na marginesie jestem profesorem uniwersytetu Warszawskiego
pozdrawiam

katalogowo 215km/h... -a wystarczyło ją pogłaskać
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 29 sty 2005, 19:03
- Auto: 323F,2.0,V6,1995r,159tys
Ja sobie na razie odbywam staż absolwencki po studiach w Inspektoracie Weterynarii. Dopiero wchodze malymi kroczkami na rynek pracy. 
- Od: 17 sie 2005, 16:06
- Auto: 323S BA Z5 1.5 88KM 1994r.
Moja praca polega na ratowaniu ludzi... Jestem Ratownikiem WOPR na krytej pływalni.... i tak już od 20 lat... i zawsze coś nowego... te wszystkie kobiety w swoich skromnych strojach pływackich.... sama przyjemność...

-
Gość
Projektant instalacji sanitarnych
Po Politechnice

Po Politechnice

Siedzący po prawicy GŁÓWNODOWODZĄCEGO LOŻY VIPów :)
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
- Od: 16 mar 2005, 20:21
- Auto: Mazda 5 CR 2007r. 2.0 MZR-CD Galaxy Grey.
Buick Skylark Convertible 4.9 V8 1964r
Witam,jestem materiałowcem w włoskiej firmie .Robimy części wykończenia wnętrza do FIATA cinquecento i
panda m.i.n deski rozdzielcze.Do nowego OPLA astry też parę żeczy wykończeniowych jest wykonywane.
Pozdrawiam.
panda m.i.n deski rozdzielcze.Do nowego OPLA astry też parę żeczy wykończeniowych jest wykonywane.
Pozdrawiam.
-
kamko
student WSFiZ kierunek psychologia mediów.... obecnie pracujący jako elektronik w CRC ( serwis tel. komurkowych)

- Od: 6 cze 2005, 23:00
- Auto: jeździ bokiem
Tommy_007 napisał(a):Projektant instalacji sanitarnych
ooo kolega po fachu
student politologi oraz kierownik zmiany w beverly hills video 
sywiza napisał(a):Jest tu paru żołnierzy zawodowych. Ja również nim jestem.
są też conajmniej 2 osoby z WAM
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
ja jestem ciesla dekarzem... hmmm jedyny fizol???
ale za to zawsze na gorze
ale za to zawsze na gorze
Opisa nie budjet patamu szto rzuliki padpizdili klikawku...
- Od: 24 sie 2005, 23:50
- Auto: mazda 323f BA
Witam!
A ja jestem sobie magistrem prawa, który to "tytuł" udało mi się zdobyć po pięciu latach koszmaru na UW. Na dodatek jestem prawnikiem kompletnie zniechęconym do tego zawodu.
Pracuję od kilku już lat jako redaktor i zajmuję się publikacjami prawniczymi (obecnie o windykacji należności), sama też publikuję artykuły pod własnym nazwiskiem.
A że dostałam propozycję awansu na wydawcę, to niedługo już z prawem w ogóle nie będę miała nic do czynienia...
A mój drugi etat to 10-miesięczna niemowlaczka w domu
Ratunku...
A ja jestem sobie magistrem prawa, który to "tytuł" udało mi się zdobyć po pięciu latach koszmaru na UW. Na dodatek jestem prawnikiem kompletnie zniechęconym do tego zawodu.
Pracuję od kilku już lat jako redaktor i zajmuję się publikacjami prawniczymi (obecnie o windykacji należności), sama też publikuję artykuły pod własnym nazwiskiem.
A że dostałam propozycję awansu na wydawcę, to niedługo już z prawem w ogóle nie będę miała nic do czynienia...
A mój drugi etat to 10-miesięczna niemowlaczka w domu

- Od: 31 sie 2005, 21:38
- Auto: 323F BA 1.5 97r.
Hej
A ja jestem po studiach administracyjnych a cynkuje części do samochodów
A ja jestem po studiach administracyjnych a cynkuje części do samochodów
Ostatnio edytowano 23 sie 2007, 20:10 przez INTOXYNATOR, łącznie edytowano 2 razy
- Od: 15 wrz 2005, 19:05
- Auto: Mazda Protege 1993 16V SOHC1,8