zaba132 napisał(a):a mi dzis pękł wężyk od sprzęgłaale dzieki Leszkowi zostało to naprawione w ekspresowym tempie
dziekuje
Ale te cztery lale co szły to fajne były
www.mazdaspeed.pl
zaba132 napisał(a):a mi dzis pękł wężyk od sprzęgłaale dzieki Leszkowi zostało to naprawione w ekspresowym tempie
dziekuje
Qchar napisał(a):bazyl wspaniały Nie uwierzysz ale to brak smarku , dzis bylem z Pawlem na grzybach i po powrocie nasmarowalismy caly mechanizm zamka i wrzystko dziala , na prawde dziala .![]()
![]()
![]()
@tomek@ napisał(a):Ja co prawda nie przy swoim samochodzie ale przy MTS-a zrobiłem polerę,ale troszkę mało czasu było jak na samochód w takim stanie,rysy były takie jak by samochód był myty druciankąlakier odzyskał blask i swój pierwotny kolor,ale jeszcze dużo rys zostało których nie dało się w takim czasie usunąć niestety trzeba by było nad nimi siedzieć drugie tyle czasu
MTS napisał(a):Tobie to już chyba tylko nowy lakier. Nic innego Ci nie pomoże
bazyl wspaniały napisał(a):MTS napisał(a):Tobie to już chyba tylko nowy lakier. Nic innego Ci nie pomoże
No co ty, przecież nie będę go malował. Polerka + malowanie błotnika i dachu, na tym koniec. To i tak podwoi jego wartość
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości