PŁOCK – Ślub kery – 11.09.2010

Postprzez maciekpodole » 11 wrz 2010, 20:57

Jako że pierwszy wróciłem chciałem życzyć młodej parze wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i wesołego miesiąca miodowego <spoko> . Bardzo udana uroczystość i przejazd w kolumnie mazdaspeed myślę ze będzie mile wspominany ;) . Aha i czekam na zamieszczenie zdjęć z bramy którą profesjonalnie przygotowaliśmy :) .
Forumowicz

Od: 9 lut 2009, 17:37
Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5

Postprzez Hiob_86 » 12 wrz 2010, 18:19

A to kilka zdjęć z kolumny :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek
No i fura młodych ;p
Obrazek
Obrazek
Początkujący

Od: 4 sty 2010, 17:04
Auto: mx-3 1.8 V6 92r.

Postprzez THOR » 12 wrz 2010, 18:51

Obrazek

Dziękuję wszystkim za prawidłowe przybycie, czyli stawienie się w komplecie, z tego powodu jestem bardzo zadowolony, bo mimo małej ostatnio frekwencji na spotach, wczoraj stawili się wszyscy, co bardzo cieszy :) <jupi> <jupi> i za to Wam wielkie dzięki :) Najlepszy moment kolumny to zatrzymanie się pośrodku drogi :do nikąd", miny i zdziwienie gości o co kaman, "czemu stoimy, czemu nie jedziemy", dla mnie wypasik :P
Krzychu jeszcze raz najlepszego na nowej drodze życia jak i również wielkie podziękowania za to, że mogłem oprócz prowadzenia Ciebie do ślubu towarzyszyć Ci również we wspólnej zabawie do białego rana :) Tu również podziękowania za wspaniałą zabawę od Martyny :) Było jedwabiście, jedzenie super, nigdy nie zbrakło czegoś ciepłego do zjedzenia lub wypicia, kapela spisała się na medal, dla nich też podziękowania za dedykacje, w końcu MazdaSpeed bawiła się do samego końca ;) Jesteśmy szczęśliwi, że mogliśmy towarzyszyć Wam w tym jakże wspaniałym wydarzeniu :) Jeszcze raz mega dzięki :)
Rafał, dzięki za odwózkę do domu i przywózkę po magadalenkę :D Nad ranem była mega mgła, więcej jak 50 się nie dało jechać, widoczność to chyba nawet nie przekraczała 30 metrów, masakra normalnie, ale dałeś radę :)
Globy, miło było ponownie się spotkać i to przy takiej okazji, autko wymiata bez dwóch zdań, jest po prostu piękna, a te niedoróbki, o których wspominałeś to tak jak by ich nie było :)
Damian, z pewnością trzasnąłeś więcej fotek to jak możesz to zarzuć na Picassę i daj tu linka, albo podeślij mi na maila to je wrzucę :)

No i kilka fotek ode mnie:
11.09.2010r. – Ślub Krzyśka z Agnieszką
Forumowicz

Od: 2 sie 2008, 13:14
Auto: To już przeszłość -->> Mazda 323C BA 1,5 16V DOHC '96

Teraz Mazda 3 BK 2,0 150 KM '03

Postprzez Magdalena » 12 wrz 2010, 19:01

THOR w garniturze <wow> :D Mam nadzieję, że nie za późno na życzenia ode mnie i gaduly. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Pracujcie nad małymi fanatykami motoryzacji :P <diabełek> Jeszcze raz wszystkiego dobrego :) Aaa i bym zapomniała Panna Młoda wyglądała super :)

A zdjęcia bardzo ładne <spoko>
Ruda czarownica
Forumowicz

Od: 11 lut 2008, 00:17
Auto: 323 P/Małe czarne

Postprzez THOR » 12 wrz 2010, 19:05

andariel napisał(a):THOR w garniturze <wow> :D

Od czasu do czasu trzeba normalnie wyglądać ;)
Forumowicz

Postprzez cegiello » 12 wrz 2010, 23:28

THOR napisał(a):
Rafał, dzięki za odwózkę do domu i przywózkę po magadalenkę :D Nad ranem była mega mgła, więcej jak 50 się nie dało jechać, widoczność to chyba nawet nie przekraczała 30 metrów, masakra normalnie, ale dałeś radę :)

Pewnie, że dałem, mgła była taka, że znaków kierunkowych nie było i się "trochę" pogubiłem, w sumie 10km za daleko pojechałem i gdyby nie ta malutka lampka na domu weselnym, którą ledwo co było widać i pomoc telefoniczna to byście wieki czekali hehe
Forumowicz

Od: 6 lip 2009, 22:24
Auto: Honda Civic VII gen.

Postprzez kera » 13 wrz 2010, 17:16

Dziękujemy wszystkim za życzenia.
Podziękowania dla Marcina "Globy" za podwózkę jego piękną Madzią. Mam nadzieje że nie byliśmy zbyt natrętnymi i irytującymi pasażerami. :P Marcin jeszcze raz WIELKI DZIĘKI.
Podziękowania dla całej Grupy Mazdaspeed Płock za tak liczne stawienie się. Przyjazd całej grupy w jednej kolumnie spowodował wielkie zaskoczenie i zachwyt wszystkich obecnych. Jeszcze większym zaskoczeniem była brama w "szczerym polu", pomysł był przedni a miny zaskoczonych gości BEZCENNE.
Panie i Panowie jeszcze raz WIELKI SZACUNEK I WIELKIE PODZIĘKOWANIA. Sprawiliście nam naprawdę wilki prezent i niespodziankę. Jeszcze raz Dzięki
Michał, Martynka, Marcin i Ela podziękowania za wspólną zabawę do białego rana. Zrobiliście wśród gości dużą furorę. Wszyscy byli zachwyceni wasza otwartością, wesołą i pogodną naturą. Dziękujemy że towarzyszyliście nam w tą jedną szczególną noc. Ela dzięki za fajne pomysły, numer z waza był przedni.
Naprawdę WIELKIE PODZIĘKOWANIA AGNIESZKA I KRZYSZTOF [*]

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

To kto nastepny??? ;P
Ostatnio edytowano 13 wrz 2010, 19:48 przez kera, łącznie edytowano 1 raz
Kera
Forumowicz

Od: 25 lip 2009, 14:13
Auto: Mazda 626 GE-FP 1.8 16V 96r.
Mazda 6 GG/GY 2004r. Kombo 2.0 PB/LPG

Postprzez sq2jul » 13 wrz 2010, 17:30

Gratuluje Wam ;) Krzysiu, lepszym autem do slubu nie mogliscie jechac <serduszka> Do zobaczyska na zlotach :)

kera napisał(a):To kto nastepny??? ;P

Panie, daj Pan spokoj :P
Smoki i gołe baby
Forumowicz

Od: 29 wrz 2007, 21:15
Auto: gnojarz & bezdasznik

Postprzez THOR » 14 wrz 2010, 16:17

Krzychu, cała przyjemność po naszej stronie i cieszymy się, że zostaliśmy tak dobrze odebrani przez gości ;)
Forumowicz

Postprzez Globy » 15 wrz 2010, 09:29

Piękna to była para młoda :D Jeszcze raz wszystkiego dobrego, przyjemność po mojej stronie!

PS. Ale byliście ostatnią parą, którą zawiozłem do ślubu <lol>
Klubowicz

Od: 24 paź 2003, 22:02
Auto: C140 M120