Alkoholowy kącik MazdaSpeed
Leszek napisał(a):Gdzie i po ile? Da się to przez neta kupić? Jest smak truskawkowy?

Leszku to ja polecam Blagoff'a jabłkowego jak lubisz smakowe. Jednak tylko transport z ukrainy.
Blagoff też bez popity wchodzi jak słowo boże 
Ale jak będziesz szedł to masz dwa przystanki u mnie... jarosław i gliwice – pomoge
Ale jak będziesz szedł to masz dwa przystanki u mnie... jarosław i gliwice – pomoge
co do tego jagiełło...
Najlepszy ich browar to magnus
Ciemne piwo ok 7obrotów ma. Słodkie piwo, cos pod karmi zalatujące, jednak ma w sobie coś dobrego. Ja osobiści nie umiem się nim upić.. Za słodko mi jest potem. tako 2, 3 mozna walnąć ale jak na moj organizm nie więcej 
hmmmm... co d blagoffa to polecam jabłkowego jak i mandarynkowego, jest tych smaków wiecej niż dzieci Abrahama :p
Najlepszy ich browar to magnus
hmmmm... co d blagoffa to polecam jabłkowego jak i mandarynkowego, jest tych smaków wiecej niż dzieci Abrahama :p
- Od: 30 lip 2009, 11:01
- Auto: m6
siwy1857 napisał(a):Ku**a chłopaki, musimy się spotkać heh
to gdzie i kiedy

siwy1857 napisał(a):Byłoby jak z tego filmu Kac Vegas![]()
Jeden się zgubił a reszta tylko pokaz slajdów w głowie
A zapraszałem kolege na kawalerskie do mnie

siwy1857 napisał(a):to kolega GPS'a sobie zakłada![]()
<yes> w przyszłą niedziele, właśnie się do jarosławia wybieram na wesele

E nie ma źle... jego przyszła żona też lubi %% więc jak będziemy się chcieli urwać to ona też z chęcią z koleżankami się zabawi 
Ale fakt... z kawalerów to już ja na wsi zostałem... chyba teraz jadąc do domu to wcześniej do MTS zajrze
Ale fakt... z kawalerów to już ja na wsi zostałem... chyba teraz jadąc do domu to wcześniej do MTS zajrze
siwy1857 napisał(a):Najlepiej na spocie w Chełmie
nooo – to Ty masz blisko na ukraine
Leszek napisał(a):Jak Bartek mówi, że bez popity to znaczy, że musi być smakowa
oczywiscie ze jest smakowa – smakuje jak hortycja
co do smakow: premium i platinium to smak czystej wodki, ale jest jeszcze paprykowa, sliwowica i karmelowa
Waluś napisał(a):siwy1857 napisał(a):Ku**a chłopaki, musimy się spotkać heh
to gdzie i kiedy![]()
dobra – to na nastepnym zlocie parkujemy wszyzcy z tego tematu obok siebie, i zaczynamy czytac – tylko niech kazdy przywiezie po ksiazce (albo dwie), a siwy niech zaopatrzy sie na ukrainie, a ja bede tlumaczem