Nie zaspecjalnie lubie. Wole jednak browar
Alkoholowy kącik MazdaSpeed
A ja wczoraj dopadłem w Lidlu Budweisera i to nie rozlewanego w polsce. Więc od razu zakupiłem kartonik. Kurde dobry jest i w dodatku po 2,5 PLN. Dziś już 3 leci 

W tym Lidlu czasem mozna trafic ciekawie z cenami i to za dobry towar  

Budzik nie jest zly i dobra cena

Budzik nie jest zly i dobra cena
- 

Szalotka
no w lidlu sa w koszach czasami dobre jakosciowo rzeczy. z narzędzi tez czasami sa porzadne rzeczy sygnowane znaczkiem GS. ceny nie zawsze niskie ale jakosiowo bardzo dobre rzeczy
kiedys kupilem w lidlu jakies piwo niemieckie ale nie wiem czy to tez budweiser? biała puszka. ale byl to jakis podrzędny sikacz sygnowany tą marką. najzwyklejsza wersja szalu nie robil
 szalu nie robil

kiedys kupilem w lidlu jakies piwo niemieckie ale nie wiem czy to tez budweiser? biała puszka. ale byl to jakis podrzędny sikacz sygnowany tą marką. najzwyklejsza wersja
W Lidlu jest bardzo tania tequila, niedawno wypróbowałam z ciekawości jaka będzie różnica w porównaniu z normalną – więc ja to wypiję ale większość znajomych spytało się co to k. jest  bimbrowate z lekka
 bimbrowate z lekka  więc różnica jest ale czego tu oczekiwać w tej cenie
 więc różnica jest ale czego tu oczekiwać w tej cenie

jest: Kawa GPZ 500s i Mazda 626 i Berlingo 1.6 HDI '08
było: Renia 5' 79; Vectra A 1.4 (!) '91; Vectra A 2.0 '95 by Cosma; 206 2.0 HDI; Partner 2.0 HDI '06; Fabia 1.4 TDI '07; C3 1.4 HDI '08
		było: Renia 5' 79; Vectra A 1.4 (!) '91; Vectra A 2.0 '95 by Cosma; 206 2.0 HDI; Partner 2.0 HDI '06; Fabia 1.4 TDI '07; C3 1.4 HDI '08

- Od: 1 wrz 2010, 21:39
- Auto: było 626 GV 2.0 '92; jest 406 2.0HDI '02, Kawa GPZ 500, Swift 1.2
Cosma napisał(a):W Lidlu jest bardzo tania tequila, niedawno wypróbowałam z ciekawości jaka będzie różnica w porównaniu z normalną – więc ja to wypiję ale większość znajomych spytało się co to k. jestbimbrowate z lekka
to ma kopać a nie smakować
 tym bardziej jak sie chleje całą na raz
 tym bardziej jak sie chleje całą na raz do smakowania to mozna kupić drogą ale do smakowania a nie na jedną imprezę
ja mam np Gold Labela i pare innych drogich trunków ale okazyjnie se chlapne. defakto gold labela jeszcze nie mialem odwagi otworzyc bo jedna z najdrozszych whisky, drozszy jest tylko Blue Label ale on juz kosztuje okolo 600zl

Radex84 napisał(a):Cosma napisał(a):W Lidlu jest bardzo tania tequila, niedawno wypróbowałam z ciekawości jaka będzie różnica w porównaniu z normalną – więc ja to wypiję ale większość znajomych spytało się co to k. jestbimbrowate z lekka
to ma kopać a nie smakowaćtym bardziej jak sie chleje całą na raz
do smakowania to mozna kupić drogą ale do smakowania a nie na jedną imprezę
ja mam np Gold Labela i pare innych drogich trunków ale okazyjnie se chlapne. defakto gold labela jeszcze nie mialem odwagi otworzyc bo jedna z najdrozszych whisky, drozszy jest tylko Blue Label ale on juz kosztuje okolo 600zl
też ja nie narzekam
Whisky nie preferuję w żadnej postaci, na półce też stoi m.in. Gold Label ( prezent;)) ale ja się na niego nie skuszę
jest: Kawa GPZ 500s i Mazda 626 i Berlingo 1.6 HDI '08

- Od: 1 wrz 2010, 21:39
- Auto: było 626 GV 2.0 '92; jest 406 2.0HDI '02, Kawa GPZ 500, Swift 1.2
Radex84 napisał(a):sikacz sygnowany tą marką. najzwyklejsza wersja szalu nie robil
Najlepsze piwo to było pod nazwą ''Piwo Jasne" zwane potocznie "Ceratą Babuni"

- 

Szalotka
to jeszcze nic, mniej więcej w tej samej cenie kupiłem kiedyś z kolegą SUPER PIWOSZA!   

bodajże 1,35zł w butelce bo tylko tyle mieliśmy kasy więc postanowiliśmy spróbować

po wypiciu jednego nie poczułem żadnego %. a po 5ciu minutach je wysikałem 

bodajże 1,35zł w butelce bo tylko tyle mieliśmy kasy więc postanowiliśmy spróbować

po wypiciu jednego nie poczułem żadnego %. a po 5ciu minutach je wysikałem

Radex84 napisał(a):kiedys kupilem w lidlu jakies piwo niemieckie ale nie wiem czy to tez budweiser
halo, powolutku, budweiser to "ceskie" piwerko
kolorowych trunków mam cała szafke i to nie małą, pozostałości po likwidacji knajpy ale najgorsze jest to że u mnie nikt nie pije tych kolorowych wynalazków. Dlatego ta Tecuilla co to ja ostatnio smakowałem wyciągnięta była z czeluści szafki prawie po roku

No to zdrówko...
Ostatki promocji na Żywca

Ostatki promocji na Żywca

- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Siwy wlasnie!! to byl veltins, nawet dobry ale nic specjalnego. niemieckie piwa sa bardzo krystaliczne i bez wraznego smaku. wspaniale gasza pragnienie zwlaszcza gdy schlodzone w gorace dni.
ale smaku to im brak i prawdziwego charakteru

ale smaku to im brak i prawdziwego charakteru