Bartg jeśli możesz zostaw mi jeden komplet podkładek, będę na następnym spocie to odbiore
ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
Witaju
Bartg jeśli możesz zostaw mi jeden komplet podkładek, będę na następnym spocie to odbiore
- Od: 24 lut 2009, 22:32
- Auto: Mazda323F BJ 1,6 01'
Widzewianka_TM napisał(a):Bartg napisał(a):Nie ma takiego chowania się![]()
No co się nasłuchali to ich, mogą już więcej nie przyjechać
spamujemy chyba w czaterii![]()
no mam nadzieję, że nowe osoby- koleżanka od 3 , kolega ze Stoków od bagietki Bordowej, kolega z okolic Piotrkowa od białej BAjeszcze się pokażą
![]()
miło było poznać nowe osoby
więcej się odzywajcie, tu niektórych ciężko przegadać
Sporo nas tam było (12 aut) i ogólnie bardzo pozytywnie nakręcone towarzystwo
PS. Ciekawe czy koleżanka z czarnej 3 upora się w końcu z autkiem.
- Od: 1 paź 2009, 04:26
- Auto: 323f BA 97' 1.8
-
Ania_TM
spocik rowniez klasyfikuje do udanych, ale next proponuje ss -2 bo juz wczoraj skarpety przymarzly mi do podeszwy 
uprzedzajac pytanie mowie ze Bartka sie wniesie, ewentualnie przetoczy przez dach na zjazdach
uprzedzajac pytanie mowie ze Bartka sie wniesie, ewentualnie przetoczy przez dach na zjazdach
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
umcyk napisał(a):uprzedzajac pytanie mowie ze Bartka sie wniesie, ewentualnie przetoczy przez dach na zjazdach
Czy ktoś tu ma jeszcze niskopodłogowca

- Od: 1 paź 2009, 04:26
- Auto: 323f BA 97' 1.8
Szybki_i_spokojny napisał(a):umcyk napisał(a):uprzedzajac pytanie mowie ze Bartka sie wniesie, ewentualnie przetoczy przez dach na zjazdach
Czy ktoś tu ma jeszcze niskopodłogowca![]()
Ty z tymi programi też raczej do Silvera nie wjedziesz
nufki sztuki się pokazał eno eno
tak trzymać , oby nas coraz więcej było
a i widzę, że też długo zostaliście 

czuje na gardle nóż, w lusterku widzę kurz, TAM GDZIE IDĘ NIE OBRONI MNIE ANIOŁ STRÓŻ
- Od: 30 wrz 2009, 18:58
- Auto: mazda 323 f 1.5 dohc BA,
626 1.8 dohc GE black matte
Bartg napisał(a):Benny czemu jeszcze nie masz nowego awatara z dziurą ?
hehe, okładka albumu najlepsza
mały głód wyżarł dziurę w aucie Benka
-
Ania_TM
l3mur91 napisał(a):Daj spokój jakieś stare fotky wklejasz. Dzisiaj miałem faceliftingByłem u fryzjera i wyglądam jak człowiek w końcu. Dobrze, że foto w kapturze
ja też byłam i mam new look
-
Ania_TM
Ania Twój "new look" to cos w tym stylu :–) 

- Załączniki
-
mobile : 694-61-61-20
gg : 22774388
gg : 22774388
- Od: 2 maja 2010, 01:16
- Auto: Mazda 323F BJ 2.0 1999r
no ta i co jeszcze, nie będzie internetu, nie będzie niczegoBartg napisał(a):Dobra nie spamować tu bo w ryj dać mogę dać, rozmowa o fryzurach proszę kontynuować w czaterii bo wam internet skasuje
czuje na gardle nóż, w lusterku widzę kurz, TAM GDZIE IDĘ NIE OBRONI MNIE ANIOŁ STRÓŻ
- Od: 30 wrz 2009, 18:58
- Auto: mazda 323 f 1.5 dohc BA,
626 1.8 dohc GE black matte