Co dzisiaj zrobiłeś (zrobiłaś) przy swoim aucie?
Ide dalej silnik uszczelniać.
Dzisiaj drugi rząd cylindrów i aparat zapłonowy, a jak będzie dobrze szło to w końcu oleju do skrzyni wleje
Dzisiaj drugi rząd cylindrów i aparat zapłonowy, a jak będzie dobrze szło to w końcu oleju do skrzyni wleje

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
malkolm napisał(a):coś tam Tomku zamówił, zymol ci nie podszedł??
Ciężko powiedzieć czy podszedł czy nie czeka aż słoneczko zaświeci w tedy mogę lepiej ocenić,ale pierwsze wrażenie takie sobie
A parę pierdółek i 3 stówek nie będzie
LUSSO ORO-tester
POORBOY'S WORLD QUIK DETAILER PLUS
3M WHEEL AND TYRE CLEANER
POORBOY'S WORLD BOLD N BRIGHT TIRE
POORBOY'S WORLD AIR FRESHENER "GREEN APPLE" 946ML
DURAGLOSS CAR WASH CONCENTRATE 901 473ML
LUSSO REVITALIZING CREME 236ML
@tomek@ napisał(a):no wszystko pięknie ładnie tylko jednak te stare są ładniejsze![]()
Wiem że są ładniejsze dlatego nie zamawiałem podkładek tylko kupiłem naklejkę i przykleiłem prawie na to samo wyszło a nawet to mi się bardziej podoba
- Od: 26 cze 2010, 23:06
- Auto: emiks 3 :P
Basasael napisał(a):Czy ktoś z Was miał może styczność z VrisBoxem? Okazało się, że mam takie coś zamontowane, ale jest bałagan z kabelkami i nie wiem czy jest to poprawnie zmontowane.
Pisz do Siwego (ten od gadżetó), ma vrisboxa więc Ci pomoże.
Olej do skrzyni wlałem i zaczeła ładnie pracować
No i uszczelniłem aparat zapłonowy
Cdn...

@tomek@ napisał(a):DURAGLOSS CAR WASH CONCENTRATE 901 473ML
może wymienilibyśmy się 60ml , ja mogę dać megsowego shampo+, dużo dobrego o nim słyszałem a jakoś szkoda mi kasy bo mam jeszcze 2 litry tego megsa
A ja dziś pousuwałem wszystkie kupy jakie mi od wczoraj ptaszki na Madzi pozostawiły a było ich troszkę. Śmierdząca robota hehehe 

- Od: 15 kwi 2007, 16:41
- Auto: Francuskie Kombi
Moja ex:Mazda 323F BJ
nie sprawy a nie masz jakiegoś innego oprócz megsa np.dodo czy coś bo właśnie mi się megsa skończył,ale jak nie będziesz miał innego to nic się nie dzieje 
bazyl wspaniały napisał(a):Pisz do Siwego (ten od gadżetó), ma vrisboxa więc Ci pomoże.
Temat VRISków mam zakończony
- Od: 3 lut 2009, 22:18
- Auto: Mitsubishi Eclipse
Basasael napisał(a):bazyl wspaniały napisał(a):Pisz do Siwego (ten od gadżetó), ma vrisboxa więc Ci pomoże.
Temat VRISków mam zakończonyCały dzień szukałem schematu wtyczek komputera. W końcu znalazłem, polutowałem kabelki i ... VrisBox hula a Madzia jeździ jak powinna
no to muszę to oblukać
Fajnie, że poskładałeś to do kupy