10-12 września 2010 – CZ MAZDAKVAS 2010 w Czechach
My z Bielem i dziewczynami jedziemy na 99%
Planujemy ruszac w sobote rano tak około 5 rano, ale nie wiem jak Warszawa o której wyjeżdża to możemy opóźnić wyjazd i się z Wami spotkać ewentualnie.
Po zlocie planujemy przenocować a rano w niedziele jechać do Brna i je zwiedzić
Po zlocie planujemy przenocować a rano w niedziele jechać do Brna i je zwiedzić
Długo mnie na forum nie było, a tu patrzę i za miedzą (200 km
) bracia Czesi MazdaParty organizują
Pisze się na 90%, tym bardziej, że znam czeskie drogi i lubię po nich jeździć
Dla jadących z północy proponuję trasę 1 do Bielska, później S1 na Cieszyn i dalej E462 (winietka!) na Ołomuniec i Brno lub 11 przez Ostrawę do Bruntala i dalej ze mną: http://maps.google.pl/maps?hl=pl&tab=wl
Na winietkach koniecznie wpisać datę i nr rej. a także na tym drugim papierku, który trzeba mieć ze sobą
pzdr

Pisze się na 90%, tym bardziej, że znam czeskie drogi i lubię po nich jeździć

Dla jadących z północy proponuję trasę 1 do Bielska, później S1 na Cieszyn i dalej E462 (winietka!) na Ołomuniec i Brno lub 11 przez Ostrawę do Bruntala i dalej ze mną: http://maps.google.pl/maps?hl=pl&tab=wl
Na winietkach koniecznie wpisać datę i nr rej. a także na tym drugim papierku, który trzeba mieć ze sobą

pzdr
szybciej nie taniej: 666 066 580
ivo napisał(a):Długo mnie na forum nie było, a tu patrzę i za miedzą (200 km) bracia Czesi MazdaParty organizują
![]()
Pisze się na 90%, tym bardziej, że znam czeskie drogi i lubię po nich jeździć![]()
pzdr
As You wrote, highway vignete – You should buy vignete for 220,– CZK, it's for 7days. For one day only we have vignete not. You should set vignete on this place:

Of course, You needn't go on highway, You could use this way, for example.
http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=G%C5%82ucho%C5%82azy&daddr=Trasa+602&geocode=FXC__wIdLkAJASn931XKyJQRRzGoiPQgmyvAHQ%3BFdbL8QIdyIHxAA&hl=pl&mra=ls&dirflg=ht&sll=49.40079,15.8274&sspn=0.049544,0.104628&ie=UTF8&z=9
- Od: 11 lip 2010, 20:10
Hi Braba, could you reserve for me and my friends 5 accommodations in one house? just for one night 11-12 september.
I don't know how to use your reserve system in Czech language
pytanie do reszty. kto w koncu bedzie na 100%? i na ktora planujecie przyjazd? my bedziemy na miejscu okolo godziny 9-10
pytanie do reszty. kto w koncu bedzie na 100%? i na ktora planujecie przyjazd? my bedziemy na miejscu okolo godziny 9-10
ivo napisał(a):najprawdopodobniej razem z Shadow
No jedziemy razem tylko napisz mi gdzie się ustawiamy
Braba could you reserve for me 2 accommodationsust for one night 11-12 if they are free place of course
- Od: 15 kwi 2007, 16:41
- Auto: Francuskie Kombi
Moja ex:Mazda 323F BJ
Radex84 napisał(a):Hi Braba, could you reserve for me and my friends 5 accommodations in one house? just for one night 11-12 september.
Hi,
I answered You on CZ sites
Here's map of camp, from which You can do correct choose:

shadoow napisał(a):ivo napisał(a):najprawdopodobniej razem z Shadow
No jedziemy razem tylko napisz mi gdzie się ustawiamy![]()
Braba could you reserve for me 2 accommodationsust for one night 11-12 if they are free place of course
Hi, of course, please, write me, which house You want to reserve.
Here's map of camp – write me two or three numbers, one of them I'll reserve for You...

Braba I needs accommodation for two people only for one night11-12. How could you somewhere near the rest of the Polish people ok??
Ivo a jak będzie u Ciebie wyglądać sytuacja z noclegiem?? Bo w razie czego można coś jeszcze pokombinować
Ivo a jak będzie u Ciebie wyglądać sytuacja z noclegiem?? Bo w razie czego można coś jeszcze pokombinować
Jak pisałem – jadę w sobotę świtem bladym. Spójrzcie na mapę. Proponuje spotkać się w Krnovie na parkingu pod hipermarketem Albert, łatwo trafić, po wjeździe z Polski przez Piotrowice prosto przez 1. rondo i na drugim zjazd na parking. Godzinę ustalimy później, może o 7.
Braba please reserve for me house no. 35 for two persons
Braba please reserve for me house no. 35 for two persons
szybciej nie taniej: 666 066 580
ivo napisał(a):w Krnovie na parkingu pod hipermarketem Albert.......może o 7.
Mi 7 rano pasuje więc jestem na tak. Winetki lepiej kupić w Polsce czy już w Czechach