Otwarcie działu Nasze Mazdy

Zapisy, wydarzenia, akcje społeczne i konkursy, czyli społeczność MazdaSpeed w akcji.

Postprzez Leszek » 8 wrz 2010, 10:50

Siw-y napisał(a):Leszku, ale tego wyrażenia nie znajduje także w treści postu ;)

Podejrzewam, ale tylko podejrzewam, że ten nieszczęsny myślnik jest tutaj winowajcą. Na 100% sie nie wypowiem, bo nie wiem jak została napisana nasza wyszukiwarka.
Tak jak napisałeś, pozostaje obczajenie na jakie hasła będzie szukajka reagowała,.
Mała dygresja: Za mnie nikt nie robił zadań domowych, musiałem sam. Nie było mnie tez stać na korepetycje, więc cierpiałem sam przed książkami [ nie było internetu kochani ]. Owszem zwracałem się o pomoc wielokrotnie do ciotek, wujków, starszych kolegów, ale nigdy nikt nie robił zadań za mnie. I źle na tym nie wyszedłem. ;) EOT
Jakiś tam podpis Leszka :P
Dark Defender
Forumowicz

Od: 13 maja 2008, 19:20
Auto: Brak

Postprzez Radex » 8 wrz 2010, 11:00

wychodzę z tego samego założenia co Leszek ale widzisz Leszku, nie każdy jest taki genialny jak my ;) <rotfl>
Forumowicz

Od: 9 sty 2007, 23:24
Auto: Bunia

Postprzez farciarz » 6 paź 2010, 14:23

Hmmmm. Muszę przeprosić choć tutaj panów moderatorów jak i koordynatorów za założony przeze mnie wątek powrotu dzialu NM dla ogółu forumowiczów. Wszystko przez to że dopiero w tym momencie trafiłem do tego wątku i bylem z stanie spostrzec o podjęciu decyzji o ponownym otwarciu tego działu. Jak widać było to spowodowane przeróżnymi pobudkami i decyzjami o których mi jak wi większości forumowiczom zapewne nie bylo wiadome. W każdym razie miło że to co stare powróciło.

Pozdrawiam
Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
Forumowicz

Od: 1 kwi 2005, 21:35
Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008