Mazda Xedos 6 CA KF 96r.
Tylko się utwierdziłem ,że gdy tylko oddam do lakiernika auto będę chciał biały kolor! Aż dziw bierze ,że te auta w tym kolorze nie opuszczały fabryki
Super by wyglądał z białymi felami 
Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
Jak się wyróżniać to na maxa
zielone zielone chodź i tak uważam że świetnie autko wyglądało by na większej czarnej feldze
... ale jak lubisz być inny oryginalny
to zielony byłby najbardziej odpowiadający hihih ... chociaż boje się efektu jak by to wyglądało
może najpierw VT 
- Od: 30 kwi 2008, 13:28
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'
Nie było tematu. Skoro wam się podoba to tak trzymać.
W moim był grill w kolorze nadwozia,ciemne szyby,przyciemnione lampy,kierunki,obniżone zawieszenie + koło 17,pozbawiony był emblematów,zmieniony wydech, konsola środkowa w czarnym macie.....ale jeżeli uważacie że to seria,to pogratulować.Pozdrawiam
W moim był grill w kolorze nadwozia,ciemne szyby,przyciemnione lampy,kierunki,obniżone zawieszenie + koło 17,pozbawiony był emblematów,zmieniony wydech, konsola środkowa w czarnym macie.....ale jeżeli uważacie że to seria,to pogratulować.Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 17 sie 2010, 08:09 przez Fasola, łącznie edytowano 1 raz
-
Fasola
fasola Twoj Xed byl raczej seryjny i zapewne oceniany tylko jako "xedos stojacy na ulicy" , ten to napewno cos wiecej 

-
piotrek_acm_
Mi się osobiście nie podobają te zderzaki ani progi.
Mimo to szacunek za wkład włożony w odnowę auta, ale tak jak wspomniałem mnie ono nie zachwyca.
Tym bardziej na tych felgach...
Mimo to szacunek za wkład włożony w odnowę auta, ale tak jak wspomniałem mnie ono nie zachwyca.
Tym bardziej na tych felgach...
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Dobrze że nie wszyscy mają takie samo zdanie ze Xedos ma być i wyglądać jak seria i są ludzie co coś pokazują w nich nowego coś innego ... przynajmniej nie każdy Xed musi wyglądać tak samo i to mi się podoba ... chodź jak widać jak coś dodasz to pojawia się dużo osób którym się to nie podoba ale czy to jest ważne chyba nie ważne że właściciel zadowolony i mu się podoba ... tak czy siak każda opinia jest cenna ...
A kolega nie musi się od razu fochować za nasze słowa dyskusja u kolegi w tym aucie tyczy się jego dodatków plastików body kitu który umieszcza wtrąciłeś się zachwalając swój myśleliśmy że również takie mody zaoferowałeś swojemu autu jak w tym o którym teraz mowa w tym temacie ... dlatego taka nasza odp. była.
fasola1980 napisał(a):Przepraszam za OT.
A kolega nie musi się od razu fochować za nasze słowa dyskusja u kolegi w tym aucie tyczy się jego dodatków plastików body kitu który umieszcza wtrąciłeś się zachwalając swój myśleliśmy że również takie mody zaoferowałeś swojemu autu jak w tym o którym teraz mowa w tym temacie ... dlatego taka nasza odp. była.
Mev napisał(a):Tubi napisał(a):Aż dziw bierze ,że te auta w tym kolorze nie opuszczały fabryki
Kto Ci takich bzdur naopowiadał?
A widziałeś kiedyś białego xeda z fabrycznym lakierem ?
Tubi napisał(a):A widziałeś kiedyś białego xeda z fabrycznym lakierem
No ba!
Kiedyś dwie sztuki na allegro stały, jeden normalny drugi angol, masz kilka fotek z tego co znalazłem na dysku i jest białe... Jest ich pewnie więcej, ale nie mam już teraz czasu szukać
LINK: http://img535.imageshack.us/gal.php?g=001eyb.jpg – sorka, że w ten sposób, ale było szybciej niż wrzucać na forum normalnie
Mało wiesz o Xedach jeszcze
f*ck
Był był xedosi w bieli w lublinie kiedyś stał w komisie ale na automacie więc nim sie nie interesowałem.
Co do body mika1324 mi się podoba. I chętnie sam bym sobie taki zrobił. W przyszłości chcę zrobić sobie wydech po obu stronach auta.I tak mam zderzak do malowania (kolega cofał) i wydech do wymiany (dziurawy jak sito)
Co do body mika1324 mi się podoba. I chętnie sam bym sobie taki zrobił. W przyszłości chcę zrobić sobie wydech po obu stronach auta.I tak mam zderzak do malowania (kolega cofał) i wydech do wymiany (dziurawy jak sito)
Xedos B6 http://www.youtube.com/watch?v=LqXNk-psA3s
Xedos KF http://www.youtube.com/watch?v=o7klHd-1HWQ
Moje autko: viewtopic.php?f=137&t=95874
Xedos KF http://www.youtube.com/watch?v=o7klHd-1HWQ
Moje autko: viewtopic.php?f=137&t=95874
Radzę wszystkim w Pszczynie uważać na napalone laski

a ostatnio miałem nie miłe spotkanie z krawężnikiem
jakiś debil wogóle nie zjechał i ja musiałem prawie całym autem ustąpić i rozwaliłem zderzak, ale w tym tygodniu już wszystko będzie napewno naprawione.

a ostatnio miałem nie miłe spotkanie z krawężnikiem

- Od: 11 lis 2009, 18:14
- Auto: Xedos 6 V6
Ja bym zadzwonił i opierdzielił ,że ma przyjść i szyby myć
A co do zderzaka właśnie z powodu debili na drogach, i garbów nie obniżyłem auta bo to by oznaczało co rusz naprawe przy tej wysokości krawężników co mamy w tym kraju...

znam ból z krawężnikami, ale dla gleby i co za tym idzie wyglądu i prowadzenia auta wszystko ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
ładny xedos, tylko ta szpara w tylnym nadkolu jakoś tka dziwnie wygląda..
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
ładny xedos, tylko ta szpara w tylnym nadkolu jakoś tka dziwnie wygląda..
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
mam małą prośbę jako iż sprzątamy i uporządkowujemy dział Nasze Mazdy o poprawienie profilu o potrzebne dane chociażby takie jak data produkcji samochodu, żeby wszystko ładnie zgadzało się z regulaminem i można było prawidłowo nazwać Twój wątek ...
Pozdrawiam serdecznie ..
P.S czekam na tel
w sprawie weekendu teraz cały czas wczoraj mi się nie udało z Tobą pogadać
Pozdrawiam serdecznie ..
P.S czekam na tel