Sam jestem zboczencem z lustrzankami

Ale zeby podyskutowac (bo to lubie) to tak:
1. bardziej na prawo nie, bo staly tam tiry. Poza tym samochod stojacy na ruchliwej ulicy nie moze sobie tak o stac tam dlugo musialem ratowac sie wjazdem do jakies firmy.
2. przyjrzyj sie bardziej kolom sa skrecone na maksa w lewo, ale nie chcialo mi sie doswietlac opony i widac juz tylko jej kawalek, w sumie mozna to bylo zrobic HDRem lub czymkolwiek ale len jestem.
3. cien nie jest uciety, jest dokladnie na skraju kadru.
4. ujecie z dalszej odleglosci, hmm, wtedy samochod bylby powiedzmy taki sam, przy dluzszej ogniskowej ale budynek bylby wiekszy. Ewentualnie samochod malucki i budenek tez. A tak jest idealnie znieksztalcony przez 17mm i jednoczesnie jest widoczny ostry budynek w tle z lekko zbiezna perspektywa.
Poza tym ja sie nigdy nie obrazam. Zawsze przed wrzuceniem zdjecia mam do czynienia z krytyka kilku kolegow, ktorzy sie tym zajmuja i chcac nie chcac slucham ich i poprawiam co moge

W koncu sie tym zajmuja.
Natomiast obiecuje, ze jesli wezme udzial w kolejnej wersji konkursu to wypelnie mazdą caly kadr

hehehe, zeby sceneria w tle nie miala znaczenia.
A tak poza tym to tylko zabawa i nie ma co sie denerwowac. Zostaly jeszcze trzy tury konkursu i kazdy ma szanse. Calkowicie kazdy. Moze tez miec w tle swiatelka czy cokolwiek sobie tam wymarzy. Wlacznie z czerwonym niebem.