farciarz napisał(a):Cieszę się że wam chłopaki przypasowało
Krzysiu my się bardziej cieszymy
farciarz napisał(a):jakiś wewnętrzny głosik mi szeptal zawracaj
Jestem jak najbardziej za. Wracaj prędko
www.mazdaspeed.pl
farciarz napisał(a):Cieszę się że wam chłopaki przypasowało
farciarz napisał(a):jakiś wewnętrzny głosik mi szeptal zawracaj
farciarz napisał(a):i co najśmieszniejsze przez prawie całą drogę jakiś wewnętrzny głosik mi szeptal zawracaj!! Twoje miejsce jest w Polsce a nie na obczyźnie
bandit266 napisał(a):Foty foty foty
RULES napisał(a):farciarz napisał(a):i co najśmieszniejsze przez prawie całą drogę jakiś wewnętrzny głosik mi szeptal zawracaj!! Twoje miejsce jest w Polsce a nie na obczyźnie
Hahaha dobre Krzychu
Jakoś się nie możemy zdecydować no nie?
p.s. stawiam litra temu kto pokaże mi ofertę pracy w PL wtedy wrócę szybciej niż planuje.
farciarz napisał(a):Acha...tak dla informacji podam że podczas powrotu do UK madzia spaliła mi na 17" 7.3/100 przy średniej prędkości 120-140 ..... czyli bardzo przyzwoicie:)
bandit266 napisał(a):na nowych butach odjechał nie tylko Miły, ale też 626 GF na "17 oraz fura Siary też kozak na 18 calach
farciarz napisał(a):Acha...zapomniałem. Dojechałem już do tej dziadowskiej Anglii .... i co najśmieszniejsze przez prawie całą drogę jakiś wewnętrzny głosik mi szeptal zawracajTwoje miejsce jest w Polsce a nie na obczyźnie
Pit napisał(a):NIE MA samochodów spalających poniżej 10 ltr/100 km. Wszystko, co pali mniej niż dychę to rowery, hulajnogi, wózki sklepowe, motorynki, kieraty, czyli generalizując: przyrządy do poruszania się. SAMOCHODY spalają takie wartości jak: 13, 17, 24 ltr/100 km
bandit266 napisał(a):Pit napisał(a):NIE MA samochodów spalających poniżej 10 ltr/100 km. Wszystko, co pali mniej niż dychę to rowery, hulajnogi, wózki sklepowe, motorynki, kieraty, czyli generalizując: przyrządy do poruszania się. SAMOCHODY spalają takie wartości jak: 13, 17, 24 ltr/100 km
ostentacyjnie zignoruję tą wypowiedź(Piotruś czy to zazdrość? )
Radex84 napisał(a):albo macie w cholere kasy albo wyjeżdżacie tylko w niedziele do kościoła![]()
Radex84 napisał(a):Pit, nie rozumiem po co te porównania do diesla
Radex84 napisał(a):15.000km rocznie to bym na pewno lpg nie instalowal.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd