Szkoda, że co niektórzy chcąc być uszczypliwi nie rozumieją słowa SUBIEKTYWIZM, tym bardziej, że sami mają fioła na punkcie dźwięków
Tak, czy inaczej, dziękuję Ci skubiszku za "wyczerpującą" odpowiedź... Powodzenia w niwelowaniu stuków.
www.mazdaspeed.pl
rafusmaximus napisał(a):.... tym bardziej, że sami mają fioła na punkcie dźwięków
... Powodzenia w niwelowaniu stuków.
bandit266 napisał(a):Proszę poprawić temat (opcja "edytuj" w pierwszym poście)
robaj napisał(a):...a potem jest ok tylko stukanie
czesc jestem nowy ,mam takie same objawy jak skubiszek klekotanie pod maska i czasem na chwile jest ok mazda6 citd ,u mnie jak jest zimna to po odpaleniu przez chwile pusci dyma okolo minuty a potem jest ok tylko stukanie
bandit266 napisał(a):bandit266 napisał(a):Proszę poprawić temat (opcja "edytuj" w pierwszym poście)
Padre1982, byłeś dzisiaj o 9 rano na forum i nie poprawiłeś tematudlaczego ? Dzisiaj o 17.30 miną 24 godziny z takim (...) tytułem i temat trafi do kosza, a szkoda by było... pozdrawiam
EDIT:
Poprawiłem za Ciebie ten temat, ale dostajesz upomnienie wzrokowe(patrz 10s na mój avatar
) i życzę powodzenia w naprawie. Następnym razem przeczytaj regulamin forum
zanim coś napiszesz (oszczędzisz pracy moderatorom).
Grzyby napisał(a):Padre1982 napisał(a):znalazłem rozwiązanie moich problemów.
Więc się podziel z innymi
Padre1982 napisał(a):tak naprawde gdyby od razu wymienić ten jeden na nowy i nie szukać używek, zaoszczędziłbym 2 tygodnie czasu, kupę nerwów, a kasa byłaby ta sama
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6