Alkoholowy kącik MazdaSpeed
Nie wierze
Ty tego nie zrobisz
A tak liczylem na Ciebie

No to litle by litle
Krok po kroku i do dna

No to litle by litle
-
Szalotka
Napij sie kolego
Mysle ze bedzie dobrze
I pojawiles sie w trakcie wirtualnej imptezy a nie o 6 z rana 
Mysle ze bedzie dobrze

-
Szalotka
gromaciek napisał(a):Nie wierzeTy tego nie zrobisz
A tak liczylem na Ciebie
![]()
No to litle by litleKrok po kroku i do dna
![]()
Nie te lata...na studiach to się często trenowało-można było więcej ogarnąć.
Mam kumpla z którym jak szedłem na piwo to on zamawiał dwa i zanim barman nalał drugie to on już pierwsze skończył
Ja tez mam swoje lata i mi barman nie polewa
Podchodze do baru i podlaczam sie pod kranik. Szkoda kufli
A tak na powaznie to jak bylem na urlopie ( nad morzem a tam mozna ) to mi kobita glowe suszyla ze wypilem w ciagu dnia 15 piwek i nic mi nie bylo
Malo wypijesz to zle gdy Cie zmuli a jak duzo i nic Ci nie jest to sie wpienia ze ile mozna chlac a Ty chodzisz i nic Ci nie jest

A tak na powaznie to jak bylem na urlopie ( nad morzem a tam mozna ) to mi kobita glowe suszyla ze wypilem w ciagu dnia 15 piwek i nic mi nie bylo

-
Szalotka
Ja za piwami wielce nie przepadam, wolę konkrety
ale jak już to preferuję Piwo Żywe lub Lecha Premium.
czyli potwierdzone u źródła:) W takim razie podobnie musi być z Lechami bo Tyskie rozlewane jest z tego co wiem w browarach Lecha
Grafit napisał(a):Niedawno gadałem ze znajomym co robi w browarze tyskim i rozmowa zeszła na to że piwo w małych butelkach jest smaczniejsze. Odpowiedział że pierwszy gatunek leja do małych butelek, drugi do butelek 0,5 i 0,6 a trzeci do puszek
czyli potwierdzone u źródła:) W takim razie podobnie musi być z Lechami bo Tyskie rozlewane jest z tego co wiem w browarach Lecha
jest: Kawa GPZ 500s i Mazda 626 i Berlingo 1.6 HDI '08
było: Renia 5' 79; Vectra A 1.4 (!) '91; Vectra A 2.0 '95 by Cosma; 206 2.0 HDI; Partner 2.0 HDI '06; Fabia 1.4 TDI '07; C3 1.4 HDI '08
było: Renia 5' 79; Vectra A 1.4 (!) '91; Vectra A 2.0 '95 by Cosma; 206 2.0 HDI; Partner 2.0 HDI '06; Fabia 1.4 TDI '07; C3 1.4 HDI '08
- Od: 1 wrz 2010, 21:39
- Auto: było 626 GV 2.0 '92; jest 406 2.0HDI '02, Kawa GPZ 500, Swift 1.2
carlsberg 
- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red
a ja spiłem carslberga i klikam w temaciki na forum 
- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red
ja do Panów chyba dziś nie dołączę
dyńka mnie razem z zębem masakrycznie naparza!!
dentystka mi coś nawywijała w zębie i ma być leczony kanałowo a od dwóch dni faszeruje się przeciwbólowymi
dziś zeżarłem 2 ketonale i 2 etopiryny i nic... dalej sie nie faszeruje bo skoro nic nie daje to musze jakoś przeboleć
najlepsza była by połówa na łeb do snu ale boje się następstw w powiązaniu z ketonalem
dyńka mnie razem z zębem masakrycznie naparza!!

dentystka mi coś nawywijała w zębie i ma być leczony kanałowo a od dwóch dni faszeruje się przeciwbólowymi
dziś zeżarłem 2 ketonale i 2 etopiryny i nic... dalej sie nie faszeruje bo skoro nic nie daje to musze jakoś przeboleć
najlepsza była by połówa na łeb do snu ale boje się następstw w powiązaniu z ketonalem