Kogo widziałem / widziałam
A ja widziałem wczoraj Pajko w Wojniczu mrugałem Ci jechałeś od Krakowa , 
MAZDA MX3 1,8 V6 133 PS
HONDA ACCORD 2,0 136 PS
HONDA ACCORD 2,0 136 PS
- Od: 10 wrz 2004, 23:08
- Auto: HONDA ACCORD 2,0 136 PS
Pozdrowienia dla Gonza626 i JackaB spotkanych we czwartek 11.08 kolo 13 i 17 miedzy W-wa i Markami 
Tesknie 
Taaaaaa, Toruń był fajowy
A ja dzisiaj napadłem na właściciela ładnego Xeda 6 w Kielcach – długo się na niego czaiłem
. Chwile pogadaliśmy, dostał ulotkę i ostrzeżenie przed ciągłą jazdą na LPG (juz mu na benzynie szarpie – przytkane wtryski). Bardzo miła rozmowa, gdyby nie miał wesela w weekend to może w Toruniu bylibysmy na 2 samochody, eech szkoda.
A minutkę potem kolejny napad na kierowcę 323 Protege (Globy, ta jeździła
) na krakowskich blaszkach. Szybkie wręczenie ulotki i pa bo odjeżdżał.
Aaaaaaa i jeszcze widziałem piękną Milenię o nr TKI..... pozdrawiam właściciela.
A ja dzisiaj napadłem na właściciela ładnego Xeda 6 w Kielcach – długo się na niego czaiłem
A minutkę potem kolejny napad na kierowcę 323 Protege (Globy, ta jeździła
Aaaaaaa i jeszcze widziałem piękną Milenię o nr TKI..... pozdrawiam właściciela.
dzisiaj ok 8.00 widziałem oklejoną czerwoną GD sedan czarne blachy WFR... jak wracała z terminali.
zrobiłem co następuje:
1. dałem długie od tyłu;
2. wyprzedzając z prawej trąbiłem;
3. machałem dłonią lewą;
4. będąc już z przodu jechałem 100 metrów na awaryjnych.
niestety nie doczekałem się reakcji, driver chyba mnie nawet nie zaszczycil sojrzeniem zza okularów

zrobiłem co następuje:
1. dałem długie od tyłu;
2. wyprzedzając z prawej trąbiłem;
3. machałem dłonią lewą;
4. będąc już z przodu jechałem 100 metrów na awaryjnych.
niestety nie doczekałem się reakcji, driver chyba mnie nawet nie zaszczycil sojrzeniem zza okularów
- Od: 29 paź 2003, 01:07
- Auto: cprf2a'99
pozdrowiania dla włąsciciela mazdy 626 kombi GW w kolorze szampanskim o numerzez rejestracyjnym OP XXXXX , ktorego trzykrotnie widzialem w karpaczu w dnaich 15-17 sierpnia 2005r
. oraz 626 GD ktorą po przekroczeniu granicy w harachovie wyprzedzilem. 

- Od: 9 kwi 2005, 21:00
- Auto: Mazda 3 BL 1.6 2013; Mazda 3 BL 2.0 Disi 2012;
była;Mazda3 1.6 Active 2006 & Mazda3 2.0 Sport 2009
323F BJ 2.0 FS Sportive '01
a ja dzis o 21 na Grzybowskiej widzialem śliczne czerwonokrwiste FERRARI 360 
Dzisiaj ok 14,30 na Targowej widziałem kopcąca na niebiesko czerwoną 323C (znam klienta ale nie wiem jakiego ma nicka ) numery WML......
P.S. Chyba czas pomyslec o naprawie lub wymianie motoru
P.S. Chyba czas pomyslec o naprawie lub wymianie motoru
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Adaś napisał(a):we wtorek na rondzie na trasie torunskiej (koło pizzy hut) widzialem srebrna 626 WK xxxxx na podkladkach klubowych smigajaca w strone centrum:) ja skrecalem w lewo do pracy:)
To byłem ja. Zauważyłem Cię jak już skręciłeś i nie mogłem już nic zrobić.
pozdro.
- Od: 26 paź 2004, 10:14
- Auto: 626 2.0i 16V GE FS 1995r.
Pozdrowienia dla właściicela/właścicielki szarej klubowej 323, z napisem "MASAŻE" i z numerem telefomu na tylniej szybie
widzianej w piątek koło godziny 15:30 na ul.Osieckiej 
- Od: 20 sie 2004, 11:51
- Auto: Mazda 323F BA 2,5 V6 '95
Smart ForTwo 0,8 CDI '03
Mazda 6 GY 2.0 CITD '07
Mazda CX7 2.2 CITD '10
Tak samoP0L4K napisał(a):bardziej,mniej czy tak samo jak tamta eFka
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
MazDarek napisał(a):Dziś ok. 12 na skrzyżowaniu Marszałkowska/Świętokrzyska widziałem zieloną 626 GE z podkładkami klubowymi na rejstracji BL... . Pozdrowienia dla kierowcy.
Jesli taka bardziej oliwkowa, to kloss
Globy napisał(a):Jesli taka bardziej oliwkowa, to kloss
taka oliwkowa
A w niedzielę w wawie na skoroszach widziałem szarą GE, też na podkładkach. Ale byłem w takim stanie po sobocie, że tylko te podkładki zauważyłem.

Pozdrawiam,
Darek
Darek