Witam.
Potrzebuję podjechać gdzieś na ciśnieniowe odpowietrzenie układu hamulcowego. Znalazłem taką maszynę w feu-vert, ale jak dzisiaj tam podjechałem, to okazało się, że moja Madzia ma jakiś inny korek wlewu do zbiorniczka płynu hamulcowego i pod ciśnieniem ten aparat zeskakuje z tego wlewu. Z odpowietrzenia nici.
Czy ktoś może wie, gdzie w Warszawie lub okolicach mają taki aparat z odpowiednią końcówką do mojej Mazdy? Podobno te niepasujące końcówki, to w ogóle specjalnośc Japończyków – tak usłyszałem. Nie chciałbym znowu się najeździć i usłyszeć, że "nie pasuje".
Pozrawiam!
Ciśnieniowe odpowietrzenie układu hamulcowego – Kto w Warszawie to posiada?
Strona 1 z 1
Czyli chcesz powiedzieć, że później jest gumowy pedał hamulca i heble nie biorą?
Hmmm... Odpowietrzałem hamulce x razy, wielokrotnie po całkowitym demontażu zacisków, bądź pompy i nic się nigdy nie działo.
Krótko – nie zgadzam się, że po zwykłym odpowietrzeniu zostaje powietrze w układzie.
Hmmm... Odpowietrzałem hamulce x razy, wielokrotnie po całkowitym demontażu zacisków, bądź pompy i nic się nigdy nie działo.
Krótko – nie zgadzam się, że po zwykłym odpowietrzeniu zostaje powietrze w układzie.
No to mamy na ten temat inne zdaniatomekrvf napisał(a):Czyli chcesz powiedzieć, że później jest gumowy pedał hamulca i heble nie biorą?
Momo to jednak podtrzymuję pytanie z tematu.
- Od: 5 maja 2005, 16:48
Strona 1 z 1