Szyberdach w mazdzie (626 FS GE 94r.)

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez mazdacronosxxx » 29 sie 2010, 20:07

Witam mam ogromna prosbe czy ktos montowal szyberdach i wycinal otwor gdyz mam najbogatsza wersje cronosa 1994 rok nie mam tylko szyberdachu i chcialbym zamontowac zakupilem od sedana ale nie szklany to pewnie bez roznicy jesli ktos wycinal otwor prosze o porade i wytyczne pozdrawiam
mazdacronosxxx

Postprzez mareczek » 30 sie 2010, 00:42

jak nie masz szyberdachu to nie masz najbogatszej wersji :)
Forumowicz

Od: 23 kwi 2009, 01:21
Auto: Mazda 626 GE 2.0 SPECIAL 97

Postprzez vilkolak » 30 sie 2010, 09:10

kurde pytanie bylo o montaz szyberdachu a nie o to czy to najbogatsza wersja, nie zasmiecajcie tak tego forum :/ bo jak przyjdzie cos znalezc to milion bezsensownych postow trzeba przegladac...

a co do szyberdachu to ja w toyocie sam zaczalem dziure wycinac ale potem skonczylo sie i tak wizyta u blacharza, bo jak wytniesz dziure to z tego co pamietam to trzeba zostawic takie wasy na kazdej krawedzi i je pozaginac zeby wzmocnic krawedzie no i ja tego nie zrobilem :) ale blacharz za 100 zl uratowal i nawet daszek zamontowal :)
626.za.pl
NO MORE VOLKSWAGEN !!!
Obrazek
Obrazek
Forumowicz

Od: 20 lip 2009, 21:41
Auto: była Mazda 626 GD 2.0 D
była Mazda 626 GE 2.0 D COMPREX
jest Mazda 626 GE 2.0i 16V 4WD

Postprzez mareczek » 30 sie 2010, 13:20

vilkolak napisał(a):kurde pytanie bylo o montaz szyberdachu a nie o to czy to najbogatsza wersja, nie zasmiecajcie tak tego forum :/ bo jak przyjdzie cos znalezc to milion bezsensownych postow trzeba przegladac...

a co do szyberdachu to ja w toyocie sam zaczalem dziure wycinac ale potem skonczylo sie i tak wizyta u blacharza, bo jak wytniesz dziure to z tego co pamietam to trzeba zostawic takie wasy na kazdej krawedzi i je pozaginac zeby wzmocnic krawedzie no i ja tego nie zrobilem :) ale blacharz za 100 zl uratowal i nawet daszek zamontowal :)

okazuje sie ze na swiecie nie ma juz miejsca na humor
Forumowicz

Od: 23 kwi 2009, 01:21
Auto: Mazda 626 GE 2.0 SPECIAL 97

Postprzez mazdacronosxxx » 30 sie 2010, 21:41

oki dzieki za odpowiedz tylko czy da mi ktos dokladne wymiary szyberdachu albo taniego i dobrego blacharza najlepiej jedno i drugie jestem ze skarzyska kamiennej .
mazdacronosxxx

Postprzez milan2006 » 1 wrz 2010, 21:11

mazdacronosxxx napisał(a):skarzyska kamiennej

o ile pamiętam tam wszystko jest tanie, przynajmniej w porównaniu do Poznania. W ZM spawaczy/blacharzy raczej nie brakuje :)
Kierownica dla każdego:D
Forumowicz

Od: 2 mar 2009, 19:37
Auto: Mazda