Konkurs Fotograficzny MazdaSpeed – III Tura
Też wysłałem.
Nie jestem specjalnie zadowolony z tej fotki, ale brak umiejętności, sprzętu oraz czasu na razie nie pozwalają mi na nic więcej.
Fotografowanie w nocy muszę lepiej opanować, bo mam kilka dobrych miejscówek, ale jakość fatalna mi wychodzi. Szczególnie ostrość samego samochodu.
Wszystkim uczestnikom życzę powodzenia.
Nie jestem specjalnie zadowolony z tej fotki, ale brak umiejętności, sprzętu oraz czasu na razie nie pozwalają mi na nic więcej.
Fotografowanie w nocy muszę lepiej opanować, bo mam kilka dobrych miejscówek, ale jakość fatalna mi wychodzi. Szczególnie ostrość samego samochodu.
Wszystko jest trudne, nim stanie się łatwe...
- Od: 24 cze 2010, 22:43
- Auto: Mazda 3 BK 2,3 USA 2007r.
moja była 323F BJ 1,6 2002r.
Arturr0 napisał(a):Też wysłałem.
robiles na statywie??
jesli tak to zwieksz czas naswietlania po prostu, pokretlo w apracie ustaw na "Tv" i zmieniaj wartosc odpowiadajaca za czas naswietlania.
a najlepiej to se poczytaj o robieniu zdjec albo wbij sie do tematu "Lustrzanki" i jesli masz jakies pytania/niejasnosci to pogadaj z fotofilami

Witam jeżeli nie mam maila zwrotnego czy to znaczy ze jestem odrzucony ?
- Od: 21 sty 2010, 18:27
- Auto: MazdaXedos 6 2.0 V6 Automat
Nie , czasami poprostu nie odpisują (Ja tak miałem w I – Turze ,a mimo to zdjęcie było ) , natomiast w II turze przysłali potwierdzenie i zdjęcie również sie pojawiło 
Mój Exclusive: viewtopic.php?f=314&t=121653&start=0
- Od: 3 maja 2010, 14:01
- Auto: Mazda 626GF '00 1.8 16V 101KM
Qchar napisał(a):Witam jeżeli nie mam maila zwrotnego czy to znaczy ze jestem odrzucony ?
Nie, jeśli zdjęcie nie zostanie zakwalifikowane o dostaniesz informację o tym. Jeśli wysyłałeś wczoraj wieczorem to mogłem jeszcze nie odpisać. 48h to 48h, chociaż staram się wcześniej, o ile czas pozwala
Lukazie napisał(a):Nie , czasami poprostu nie odpisują (Ja tak miałem w I – Turze ,a mimo to zdjęcie było )
I ture prowadziła inna osoba, i z tego miejsca chcę Cię poinformować, że dopóki ja będę się tym zajmował to dostaniesz informację zwrotną
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
Terminy gonią – czasu brak – nie ma kiedy zrobić jakiś porządnych zdjęć
ale cóż – lepiej wysłać jakie kolwiek (w miare) niż wogóle i żałować że się nawet nie sprobowało
*wysłane – zobaczymy jak się tym razem etap potoczy
Wszystkim życzę powodzenia!
Pozdrowił!
ale cóż – lepiej wysłać jakie kolwiek (w miare) niż wogóle i żałować że się nawet nie sprobowało
*wysłane – zobaczymy jak się tym razem etap potoczy
Wszystkim życzę powodzenia!
Pozdrowił!
- Od: 16 cze 2010, 21:01
- Auto: Mazda 6 GINZA 2.0 MZR-CD /07r
Grzechoorx napisał(a):Terminy gonią – czasu brak – nie ma kiedy zrobić jakiś porządnych zdjęć
a według mnie to strata Twojego czasu i marnowanie czyjegoś oraz marnowanie jego PRACY
wiem ze to ma byc zabawa ale jak widze jakies byle jakie zdjecie z otwartym bagaznikiem i jego zawartoscia albo zdjecie pod lidlem strzelone na szybko jakas komorka to zastanawiam sie po co?
no i zal mi ludzi ktorzy poswiecaja swoj prywatny czas zeby te gnioty poprzerabiac i wstawiac na forum
chociaz moze sie myle i jest to dla nich przyjemnosc
ale ja osobiscie szanuje czyjas prace i poswiecony czas i gniota nigdy bym nie wyslal
mysle ze bylby to z mojej strony brak szacunku dla tego kto nad tym siedzi i jak widzi takie zdjecie to go *** jasny strzela
po prostu takie jest moje podejscie do sprawy, bo jednak tych zdjec jest duzo i ktos musi nad tym spedzic troche czasu.
nie kazdy musi sie z moją teorią zgadzac, mowie co ja o tym mysle.
a to ze mam 39stopni goraczki i rano 2 razy spawalem a we lbie mam jak na okrecie to juz inna sprawa
nie kazdy musi sie z moją teorią zgadzac, mowie co ja o tym mysle.
a to ze mam 39stopni goraczki i rano 2 razy spawalem a we lbie mam jak na okrecie to juz inna sprawa

Zyg napisał(a):Radku Ty masz dziś gorszy dzień
Wyraźnie
Wszystko jest trudne, nim stanie się łatwe...
- Od: 24 cze 2010, 22:43
- Auto: Mazda 3 BK 2,3 USA 2007r.
moja była 323F BJ 1,6 2002r.
tak na polepszenie jego zlego dnia – nie jest aż takie złe 
jest oczywiście przygotowane na konkurs, aczkolwiek chciałbym zrobić jeszcze coś lepszego w zupełnie innym plenerze itp. -niestety nie moge i nie bede mogl sobie pozwolic na inne – bardziej satysfakcjonujące dla mnie aczkolwiek kto wie może dla Was bedzie jakimś hitem
ja sam osobiście sądze ze fotka jest bardzo dobra, aczkolwiek mogła by być super extra itd
w kazdym razie -bez obaw
a otwartego bagażnika itp nawet bym nie wysłał 
Dzien byl nieciekawy – to chociaż milej nocki życzę!
edit:/ i taki mały drobiazg którego też sie niemogłeś doczekać
zamontowałem – spoilerek 
jutro jak wszystko sie potoczy po mojej myśli to wrzucę kilka świeżutkich fotek
jest oczywiście przygotowane na konkurs, aczkolwiek chciałbym zrobić jeszcze coś lepszego w zupełnie innym plenerze itp. -niestety nie moge i nie bede mogl sobie pozwolic na inne – bardziej satysfakcjonujące dla mnie aczkolwiek kto wie może dla Was bedzie jakimś hitem
ja sam osobiście sądze ze fotka jest bardzo dobra, aczkolwiek mogła by być super extra itd
w kazdym razie -bez obaw
Dzien byl nieciekawy – to chociaż milej nocki życzę!
edit:/ i taki mały drobiazg którego też sie niemogłeś doczekać
jutro jak wszystko sie potoczy po mojej myśli to wrzucę kilka świeżutkich fotek
- Od: 24 lut 2008, 12:20
- Auto: *626 GW 2.0 TurboRF 98r.
* Toyota Avensis Verso 2.0 PB+LPG automat Exlusive 04r.
* było C8 2.2 PB+LPG Exlusive 03r
* było Meriva B 1.4 PB+LPG (fabryczny) 120KM 16r.
* było Astra 4 sedan 1.4 PB+LPG (fabryczny) 140KM 16r.
ee tam sie czepiasz szczegołów

...ale swoją drogą musisz przyznać ze emotikonke wybrał
sobie bardzo oryginalną

...ale swoją drogą musisz przyznać ze emotikonke wybrał
sobie bardzo oryginalną
ale spam
rozmywacie panowie.
ja mam kilka fajnych fotek madzi, ale... wolę zrobić prof fotkę dobrym sprzętem,a nie wysyłać coś marnego, gdzie poziom prac i aparaty są nie do przebicia do mnie, bo nie mam lustrzanki
nie chcę też rzeźbić w foto-szopie , żeby duch mazdy nie zginął
może coś poszukam. nie wiem.
wg mnie poziom prac w 2 turze był kiepski, bo ludzie wrzucali przypadkowe zdjęcia.
ps. nie mam gorączki
ja mam kilka fajnych fotek madzi, ale... wolę zrobić prof fotkę dobrym sprzętem,a nie wysyłać coś marnego, gdzie poziom prac i aparaty są nie do przebicia do mnie, bo nie mam lustrzanki

może coś poszukam. nie wiem.
wg mnie poziom prac w 2 turze był kiepski, bo ludzie wrzucali przypadkowe zdjęcia.
ps. nie mam gorączki
-
Ania_TM
przynajmniej ktos jeden podziela moje zdanieWidzewianka_TM napisał(a):ale spamrozmywacie panowie.
ja mam kilka fajnych fotek madzi, ale... wolę zrobić prof fotkę dobrym sprzętem,a nie wysyłać coś marnego, gdzie poziom prac i aparaty są nie do przebicia do mnie, bo nie mam lustrzanki![]()
może coś poszukam. nie wiem.![]()
ps. nie mam gorączki

Mam nadzieję, że się załapałem na ostatnią chwilę 
https://www.facebook.com/2become1photo – FOTOGRAFIA ŚLUBNA
- Od: 9 lis 2007, 11:41
- Auto: Mazda Xedos 6 CA KF '99 Back to Black