Kontrowersyjny tuning
Dla mnie jest kontrowersyjny więc wkleiłem poza tym nie widziałem wczesniej diesla z takim spojerkiem 
-
Grucha
Radex84 napisał(a):bartezm masz przod i bok jeszcze?
kilka postow wyzej
http://auto.ria.ua/auto_mazda_2785073.html
jest nawet cala strona aalllllleedrogo na ukrainie
- Od: 17 wrz 2006, 17:02
- Auto: 323F BG
Kiszkun napisał(a):Lexusy nie są już modne
zwłaszcza że te są fabryczne, ba nawet standardowe, bez dopłaty
- Od: 26 cze 2010, 23:06
- Auto: emiks 3 :P
Halo halo, od buraków można wyzywać się na podwórku a nie tu
O gustach się nie dyskutuje, dla jednych jest to coś ładnego a dla innych kontrowersyjne/brzydkie. Panowie jeśli macie coś do siebie to wyjaśnijcie sobie to na PW. Wróćcie do tematu 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Bartg napisał(a):Ten Colt to w pewnym stopniu legenda polskiej sceny tuningowej – jesli sie nie myle, to bylo jedno z pierwszych kompleksowo przerobionych stylistycznie aut w Polsce przez House of Tuning, a bylo to dobre 8-9 lat temu. Pamietam jak sam ogladalem je pod hala sportowa w Łodzi na jakims tuning party. Wnetrze mialo duzo ladniejsze wtedy, ale pewnie wielu wlascicieli przez ten czas minelo. Natomiast co do jakosci wykonania zastrzezen byc nie moglo, wtedy robilo wielkie wrazenie
okolo 2000 roku i nie przez HoT`a a AGT (kiedys bardzo blisko ze soba wspolpracujace firmy teraz chyba jest zupelnie inaczej), o tym autku powinien wiecej wiedziec Fasola. Jakosc wykonania jest perfekcyjna jak wszystkie projekty AGT z poczatku dzialalnosci, teraz to jest jedna wielka fuszera. Kolega przerabial u nich kilka lat temu pierwsza generacje ML`a, po kilku tygodniach lakier zaczal pekac, ogolnie same problemy byly z tym samochodem. Wracajac do Colta to kiedys mial jeszcze wsadzony silnik 1.8 z Carismy, na poczatku wieku robil piorunujace wrazenie.
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Wiedziałem, że gdzieś dzwonią, tylko nie wiedziałem w którym kościele ;] Fakt 10 lat temu auto robiło wrażenie niesamowite.
Na osłodę polonez Mad Max, nie wiem czy był, ale mnie rozbawił do łez

Na osłodę polonez Mad Max, nie wiem czy był, ale mnie rozbawił do łez

wow
ale to to na masce, co nie wiem co, to to jest boskie