Co dzisiaj zrobiłeś (zrobiłaś) przy swoim aucie?
fixerq napisał(a):Co do scratcha, nie spotkałem się, żeby ktokolwiek mył auto po użyciu
Auto powinno się myć za każdym razem po użyciu środka ściernego
fixerq napisał(a):A co do srp, to niekoniecznie. Zawiera on filtry i jest to wosk
Nie bardzo SRP nie jest woskiem można go zaliczyć barziej do cleanera/politury ale w żadnym wypadku nie jest to wosk
Ale spoko jak na początek z tego co po fotach widać jest ok
fixerq napisał(a):Dziękuję za zaproszenie
No to czekamy
kristofc napisał(a):Tomek co to jest te PP BH?
poorboys black hole
Ostatnio edytowano 28 sie 2010, 18:03 przez @tomek@, łącznie edytowano 1 raz
malkolm napisał(a):a ja nałożyłem drugą warstwę zymola
Tylko żeby nam zostało hehe
@tomek@ napisał(a):malkolm napisał(a):a ja nałożyłem drugą warstwę zymola
Tylko żeby nam zostało heheJak byś jutro jechał to weź go oki
już jest w aucie, wziąłem też miernik grubości lakieru
fixerq napisał(a):Panie moderatorze
Krzycz, krzycz. Tu i tak rządzą Panie
Ładnie ci to wyszło nawet. Chcesz więcej pogadać to tu zapraszam http://forum.kosmetykaaut.pl/
Borys napisał(a):fixerq napisał(a):Panie moderatorze
Krzycz, krzycz. Tu i tak rządzą Panie
Ładnie ci to wyszło nawet. Chcesz więcej pogadać to tu zapraszam http://forum.kosmetykaaut.pl/
dokładnie z tej strony się wszystkiego dowiesz co związane z detalingiem samochodu
Wymieniłem żarówkę
bo się spaliła ;/ H1 kosztowała mnie 6 zł
ale chyba trzeba bedzie za jakiś czas wymienić na dwie takie bo jedną mam PHILIPSA a druga "Blue Car"
a propos co sądzicie o wsadzeniu ksenonów ? Warto zainwestować ? Wiem że to pytanie nie na ten dział
P

- Od: 6 lip 2010, 22:03
- Auto: Mazda 323f BA
Jak wymieniasz żarówki to staraj się wymieniać parami bo może po tygodniu okazać się ze ponownie wydasz kaskę. Polecam markowe, bo wiem ze są dobre i nie pala się szybko. Fakt, cena robi swoje, ale to już inna rzecz.

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
adrian1989 napisał(a):a propos co sądzicie o wsadzeniu ksenonów ? Warto zainwestować ? Wiem że to pytanie nie na ten działP
Zapytaj Bazyla on się wypowie na ten temat
Basasael napisał(a):U mnie H1 z Praktikera za 3.99 pół roku chodziła, a dalej nie wiem bo auto poszło na sprzedaż
Ja dziś otwarłem maskę i myślę do teraz jak reanimować VRISy – oba martwe
Zdjąć wtyczki, pomierzyć czy selenoidy są ok, obejżeć styki we wtyczkach czy nie są zaśniedziałe, spryskać chemią i się modlić
u mnie pomogło
Zamontowałem dzisiaj radyjo dwudinowe marki Panasonic amputowane z Millenii. Poszukiwuję jednocześnie ori zmieniarki do tych szrotów.
Ale wygląda i gra jelegancko

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
Podpiąłem solenoidy VRISków pod akumulator
Oba klikają, dźwięk podobny do klikania nowo zakupioną myszką, to chyba dobrze, bo by wychodziło że to sprawa kabli albo wtyczek
Trochę je czyściłem na szybko ale nadal nic.
Edit: Jest jeszcze jeden trop. Jednocześnie mam błąd EGR, a on chyba jest powiązany z VRISami. W sumie 3 błędy na raz to za dużo, oba VRISy i EGR
Edit: Jest jeszcze jeden trop. Jednocześnie mam błąd EGR, a on chyba jest powiązany z VRISami. W sumie 3 błędy na raz to za dużo, oba VRISy i EGR
- Od: 3 lut 2009, 22:18
- Auto: Mitsubishi Eclipse
Witam Ja dzis dopompowalem kolka bo bylo ciut malo 1,7 no a teraz 2,0 inna jazda .

- Od: 21 sty 2010, 18:27
- Auto: MazdaXedos 6 2.0 V6 Automat