![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Kogo widziałem / widziałam
a ja pozdrawiam Ernesta (Aidana) widzianego dziś (a właściwie wczoraj) ok godz 17 jak wyjeżdżał swoją piękną czerwoną MX3 od strony reala na ursynowie na rondo
przechodziłam przez pasy, uśmiechnęłam się, ale raczej mnie nie widziałeś, zresztą i tak byś pewnie nie poznał, bo widzieliśmy się tylko na jednym spocie w starej pradze ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
JOY doesn't want to go home yet :]
- Od: 7 cze 2010, 23:18
- Auto: Mazda Xedos 6 99'
rabbeat napisał(a):Pozdrawiam Malutką widzianą wczoraj na skrzyżowaniu Ostrobramskiej i Fieldorfa
srebrna Miatka – tak koło 17?

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
gromaciek napisał(a):Pozdrawiam kierownika Mazdy 6 czarnej w sedanie na klubowych podkladkach widzianego w dniu wczorajszym na przejezdzie kolejowym w Radzyminie. Byla to godzina ok. 19.00. Numerow nie pamietam bo skupilem sie na przejezdzie przez toryJechalismy Octavią wiec kolega mial prawo nie wiedziec ze został miniety przez mazdowicza

- Od: 24 sty 2008, 13:42
- Auto: Jest Mazda 3 BL 2.0 MZR DISI i-Stop HB '11 Gunmetal Blue Mica
Była Mazda 6 GG CiDT 2.0 '05 Black Mica
Bartg napisał(a):Pozdrówki dla Andree spotkanego na Tomaszowskiej przy Dąbrowskiego przed 13
dokładnie, pewnie andree nas widział

nie wiem, czy Gajos też nie jechał Tomaszowską ok 13
-
Ania_TM
a dziękuję
, trochę zamyślony jechałem, bo do pracy
i pewno jak byście nie machali to bym Was nie zauważył
,
ale Bartek , nie przed 13ą tylko ok. 13;30
ale Bartek , nie przed 13ą tylko ok. 13;30
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
przypomniałem sobie historię
jakiś czas temu, kiedy ruszyłem spod bloku, usłyszałem karteczkę telepiącą się pod wycieraczką tylnej szyby, pomyślałem sobie, że to moi kumple wsadzili mi tam ulotkę jakiegoś szrotu
zatrzymałem się więc aby to sprawdzić i jak się okazało, były to 'pozdrowienia od Świercza i Agi'
czyżby to był ktoś z forum? 
Ostatnio edytowano 8 paź 2011, 21:47 przez nekleet, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 7 lip 2010, 21:44
nekleet napisał(a):przypomniałem sobie historiejakiś czas temu ruszyłem sobie spod bloku po czym usłyszałem jak jakaś karteczka telepie mi się za wycieraczką tylnej szyby, pomyślałem sobie, że to moi znajomi, którzy po raz kolejny wsadzili mi tam reklamę jakiegoś szrotu
zatrzymałem się żeby to sprawdzić, spojrzałem, a tam 'pozdrowienia od Świercza i Agi'
czyżby to był ktoś z forum ms?
jeżeli tak, to ja również pozdrawiam
tak, Świerczu to forumowicz, były PR też, o ile się nie mylę
dawno Świercza nie było w sumie
-
Ania_TM
Pozdrowienia dla Klubu MX-5, który miał dziś spota w Arkadii na -2 
Pozdrowienia dla kierownika szarej M6 Atenza na numerach WJ 77720, widzianego dzisiaj o 7:45 w wawie na ul.Kondratowicza.
Czasem trudniej niż przyznać się do własnych błędów jest je pojąć.
Oddam za przysłowiowego zeta zamykany pojemnik na napoje w tunel do M6
...i pozdrowienia dla Ciebie kolego!!! hehe a nic nie slyszalem co sie darles bo piekny dzwiek spod Twojej maski zagluszal lol

- Od: 15 lip 2008, 17:57
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 16V 96r
Mariusz1977 napisał(a):M6 Atenza
To albo M6 albo M Atenza
A tak ogolnie to pozdrawiam. Rano odczytałem mms-a. Od razu lepiej na podkładzie klubowym
Szerokości
-
Szalotka
gromaciek napisał(a):To albo M6 albo M AtenzaNiby jeden kielich ale na europe jest 6 a na Azje Atenza
Kolo miał naklejony na tylnej klapie napis Atenza![]()
![]()
![]()
A tak ogolnie to pozdrawiam. Rano odczytałem mms-a. Od razu lepiej na podkładzie klubowym
A podziękował, tylko blu wyszedł nie taki jak miał być
Czasem trudniej niż przyznać się do własnych błędów jest je pojąć.
Pozdrawiasz wszystkie mazdy
Ta raczej na klubową nie wygląda
Gdybym ja tak wszystkie wpisywał to by kompa nie zamykał
Pozdrawiam kierownika 323f, ktory wystawił wczoraj swoja madzie na ul. Radzyminskiej w kierunku Marek z karteczką do sprzedania
Przejezdzalem ok. godz. 18.00 jak zauwazyłem ten sprzęt lecz nr. rej. nie pamietam 
Gdybym ja tak wszystkie wpisywał to by kompa nie zamykał
Pozdrawiam kierownika 323f, ktory wystawił wczoraj swoja madzie na ul. Radzyminskiej w kierunku Marek z karteczką do sprzedania
-
Szalotka