ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
ja jestem z czarnocina jak cos piszczie mi napraiv lub forum gdzie spotkanko łódx czy gdzies indziej... bede napewno pozdro
- Od: 25 lut 2010, 15:44
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6!
Odnosząc się do wypowiedzi Szigi i Anny chciałbym zwrócić uwagę, że zasoby czasowe i finansowe zawsze były problematyczne i nikt tego nie zmieni.
Jednak zainteresowało mnie negowanie pomysłów Szigi, (typu bo to bo tamto). Jeżeli pada pomysł i część osób ma chęć w takim spotkaniu uczestniczyć to go organizujmy. Klub jest organizacją, która zrzesza osoby zainteresowane marką, ale także zacieśnia stosunki między ludzkie. Ludzi łączy pasja, wspólne zainteresowania. Więc jak powstaje pomysł a ktoś jest niezainteresowany to niech napisze, że go to nie interesuje i niech się nie rozwodzi i nie deprymuje innych.
Na koniec 2 słowa od wujka Gryzzlaka
–> Wszystkie pomysły organizacji spotkań są dobre, tylko niektóre muszą poczekać na swoją kolej
Jednak zainteresowało mnie negowanie pomysłów Szigi, (typu bo to bo tamto). Jeżeli pada pomysł i część osób ma chęć w takim spotkaniu uczestniczyć to go organizujmy. Klub jest organizacją, która zrzesza osoby zainteresowane marką, ale także zacieśnia stosunki między ludzkie. Ludzi łączy pasja, wspólne zainteresowania. Więc jak powstaje pomysł a ktoś jest niezainteresowany to niech napisze, że go to nie interesuje i niech się nie rozwodzi i nie deprymuje innych.
Na koniec 2 słowa od wujka Gryzzlaka
–> Wszystkie pomysły organizacji spotkań są dobre, tylko niektóre muszą poczekać na swoją kolej
[URL=http://www.motostat.pl/vehicle-stats/2190] [IMG]http://www.motostat.pl/user_images/2190/icon1.png[/IMG][/URL]
- Od: 11 lis 2007, 17:48
- Auto: 323F BA
Nikt nikogo nie negował, była wymiana zdań
lepiej pogadać na żywo niż pisać na necie
pomysły są dobre, jak ktoś ma chęć, to będziemy działać na pewno
tylko,że często pada pytanie- gdzie jest spot – i brak na nie odpowiedzi, więc wtedy jest opcja standard- hala
ale inicjatywa i propozycje są na plus. w ten sposób odbył się kulig
czasem trzeba ogarnąć temat i ruszyć ekipę
lepiej pogadać na żywo niż pisać na necie
pomysły są dobre, jak ktoś ma chęć, to będziemy działać na pewno
tylko,że często pada pytanie- gdzie jest spot – i brak na nie odpowiedzi, więc wtedy jest opcja standard- hala
czasem trzeba ogarnąć temat i ruszyć ekipę
-
Ania_TM
Tu się zgadzam z Anią .
Moja uwaga jest taka jeśli pada pomysł kładów czy gokartów są chętni do momentu podania ceny wtedy temat momentalnie cichnie.Wiec wiadomo ze nie każdy dysponuje kasa lub np nie lubi basenów czy coś w tym stylu .
Moja propozycja jest taka we wrześniu już tego się nie da zrobić ale czekam na propozycje na październik
Proszę na pw każda propozycje spot-a które będą się odbywać w niedziele zrobimy ankietę i z grubsza się zrobi terminarz spotów na cały październik
Wtorki zostają Hala lub SS-2 a niedziele zostawiam do wszej dyspozycji
Można zamiast grilla w niedziele zrobić normalny spot i posiedzieć w knajpce na młynku
Moja uwaga jest taka jeśli pada pomysł kładów czy gokartów są chętni do momentu podania ceny wtedy temat momentalnie cichnie.Wiec wiadomo ze nie każdy dysponuje kasa lub np nie lubi basenów czy coś w tym stylu .
Moja propozycja jest taka we wrześniu już tego się nie da zrobić ale czekam na propozycje na październik
Proszę na pw każda propozycje spot-a które będą się odbywać w niedziele zrobimy ankietę i z grubsza się zrobi terminarz spotów na cały październik
Wtorki zostają Hala lub SS-2 a niedziele zostawiam do wszej dyspozycji
Można zamiast grilla w niedziele zrobić normalny spot i posiedzieć w knajpce na młynku
Też jestem zdania że hala lub ss-2 są uniwersalne na spot samochodowy.
A wszelkie inne formy rozrywki zawsze można zorganizować "pozaspotowo" np.wycieczki,spotkania w pubie czy inne imprezy. Jak na razie sprawdza się to dobrze. Kto ma chęci,czas i $$ uczestniczy a ogólne spotkania lepiej organizować w dostępnych dla wszystkich okolicznościach.
Wiadomo,że każdy ma inne zainteresowania i różnie dysponuje czasem,więc zgrać więcej osób na raz graniczy z cudem. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł to zawszę znajdzie się parę osób chętnych ale nigdy cała ekipa. Można rzucić propozycję na forum i się dogadać. Ja jak najbardziej jestem za wszelkimi inicjatywami,ale im więcej osób tym więcej problemów organizacyjnych. Można założyć nowy temat na takie właśnie alternatywne wypady, opisać co, gdzie i za ile i tam się wpisywać kto na co chętny.
A wszelkie inne formy rozrywki zawsze można zorganizować "pozaspotowo" np.wycieczki,spotkania w pubie czy inne imprezy. Jak na razie sprawdza się to dobrze. Kto ma chęci,czas i $$ uczestniczy a ogólne spotkania lepiej organizować w dostępnych dla wszystkich okolicznościach.
Wiadomo,że każdy ma inne zainteresowania i różnie dysponuje czasem,więc zgrać więcej osób na raz graniczy z cudem. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł to zawszę znajdzie się parę osób chętnych ale nigdy cała ekipa. Można rzucić propozycję na forum i się dogadać. Ja jak najbardziej jestem za wszelkimi inicjatywami,ale im więcej osób tym więcej problemów organizacyjnych. Można założyć nowy temat na takie właśnie alternatywne wypady, opisać co, gdzie i za ile i tam się wpisywać kto na co chętny.

- Od: 6 cze 2009, 11:05
- Auto: Było: BG BP-DOHC, BA GT
,jest: W124 300CE
ktoś chętny na wyjście do kina na film " Niezniszczalni" ?
Kino Bałtyk , dziś 21.30, koszt : 17zł normalny, 14 zł ulgowy
my jak coś mamy rząd 7
tu strona do rezerwacji online:
http://www.heliosnet.pl/15,Lodz/BazaFil ... y/film/853
Kino Bałtyk , dziś 21.30, koszt : 17zł normalny, 14 zł ulgowy
my jak coś mamy rząd 7
tu strona do rezerwacji online:
http://www.heliosnet.pl/15,Lodz/BazaFil ... y/film/853
-
Ania_TM
moim zdaniem hala sportowa jest dobrym miejscem na spoty standardowe w tygodniu i nie ma co zmieniać, z resztą w niedziele tez byliśmy kilka razy i nikt nie narzekał
, dla zróżnicowania można od czasu do czasu pod Real podjechać
, lub gdzieś na Włókniarzy , żeby z tamtej strony miasta ludzie mieli bliżej, wiadomo że na tych spotach nic ciekawego się zazwyczaj nie dzieje, ale ludzie przyjeżdżają
, lato jest więc na razie niedziele wykorzystujmy na grillowanie, nie koniecznie cały czas na Młynku (ale mnie pasuje
), bo zimą będzie nam tego brakować
, co do spotów typu wypady gdzieś tam..., tez trzeba od czasu do czasu je organizować, wiadomo z takich lub innych powodów będzie mniej ludzi, trudno..,
nikt nikomu nie broni spotkać się na kręglach, łyżwach , basenie, czy na piwie.., wiadomo , nie pasuje mi to nie idę , wszystkim choć by się zes.., to się nie dogodzi ale jak się zbierze grupka ludzi co to akurat lubi, ma czas, chęć i kasę , dlaczego nie , tak jak przykładowo teraz grupka ludzi jeździ po Polsce zwiedzając opuszczone jednostki wojskowe, stare fabryki, blokowiska, ja tam bym za dopłatą nie chciał tego oglądać
, mnie to nie interesuje.., ale jak oni to lubią , dlaczego nie mają robić sobie takich wycieczek,
co do spotów typu gokarty, quady, jest dużo chętnych, tak jak Gajos napisał, ale jak jest jeszcze daleko.., a jak co do czego raptem na quady o których tyle razy była mowa i co wreszcie prawie załatwiłem, 2 osoby do mnie na pw napisały
, jeżeli chodzi o spoty wyjazdowe, najlepiej je ustalić wcześniej na jakimś spocie, zrobić wcześniej listę i jak będzie przykł 8, czy 10 chętnych , to heja.., w drogę 
dziękuje za uwagę
nikt nikomu nie broni spotkać się na kręglach, łyżwach , basenie, czy na piwie.., wiadomo , nie pasuje mi to nie idę , wszystkim choć by się zes.., to się nie dogodzi ale jak się zbierze grupka ludzi co to akurat lubi, ma czas, chęć i kasę , dlaczego nie , tak jak przykładowo teraz grupka ludzi jeździ po Polsce zwiedzając opuszczone jednostki wojskowe, stare fabryki, blokowiska, ja tam bym za dopłatą nie chciał tego oglądać
co do spotów typu gokarty, quady, jest dużo chętnych, tak jak Gajos napisał, ale jak jest jeszcze daleko.., a jak co do czego raptem na quady o których tyle razy była mowa i co wreszcie prawie załatwiłem, 2 osoby do mnie na pw napisały
dziękuje za uwagę
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
informacja
czy byłby ktoś chętny na wyjście na KSW w Hali Arena ?
KSW- to konfrontacje sztuk walki. 18 września 2010 (sobota) o 20.00
walczą: Pudzian, Saleta z Najmanem, Kułak z Dowdą itp.
pewnie po północy się skończy, bilety na dobre miejsca- 55 zł
tu info: http://www.atlasarena.pl/index.php?opti ... rona-gowna
byliśmy na walce Diablo i było naprawdę fajnie
jakby ktoś chciał iść, to na PW albo gg info, to bilety kupimy razem na serwisie ebilet.pl
czy byłby ktoś chętny na wyjście na KSW w Hali Arena ?
KSW- to konfrontacje sztuk walki. 18 września 2010 (sobota) o 20.00
walczą: Pudzian, Saleta z Najmanem, Kułak z Dowdą itp.
pewnie po północy się skończy, bilety na dobre miejsca- 55 zł
tu info: http://www.atlasarena.pl/index.php?opti ... rona-gowna
byliśmy na walce Diablo i było naprawdę fajnie

jakby ktoś chciał iść, to na PW albo gg info, to bilety kupimy razem na serwisie ebilet.pl
-
Ania_TM
No z tą walką to super sprawa.
Zobaczymy być moze przyjade do Łodzi
A tak w ogóle to Pudzianowski z kim walczy ?
Zobaczymy być moze przyjade do Łodzi
A tak w ogóle to Pudzianowski z kim walczy ?
Mój Exclusive: viewtopic.php?f=314&t=121653&start=0
- Od: 3 maja 2010, 14:01
- Auto: Mazda 626GF '00 1.8 16V 101KM
Mam propozycje co do niedzielnego spota – może zamiast na młynku skoczymy do Rzgowa na stadion, bo się odbywają dni Rzgowa w ten weekend. co prawda jeszcze nie wiem jakie będą atrakcje na niedzielny wieczór ale jak się dowiem to napisze
co sądzicie na ten temat??
- Od: 23 maja 2010, 19:06
- Auto: Mazda 3 BL1.6 16V 09 r.
odwołując sie do postów wszystkich co pisali tuż po wypowiedzi szigi digi z 23 sierpnia to... ludzie przeciez ten temat byl juz nie raz walkowany i chyba zostalo wtedy jasno ustalone co do spotow... jezeli bedziemy zmieniac miejsce to bedzie glosowanie... a jezeli ktos chce cos wiecej... to tak jak pisala wczesniej widzewianka robi sie to poza spotami ustalonymi w terminarzu... takie moje zdanie i tak tez bylo ustalone... chyba nie ma po co walkowac od nowa tego tematu ;p
btw atlas arena z pudzianem za 55zl dobry pomysl musze z moją pogadać na ten temat

btw atlas arena z pudzianem za 55zl dobry pomysl musze z moją pogadać na ten temat
- Od: 15 lip 2008, 17:57
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 16V 96r
Co do Grila to lipna pogoda ma byc zimno .. deszcz...
http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=%A3%F3d%BC
Jakąś recepte może by na to wymyślec.
http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=%A3%F3d%BC
Jakąś recepte może by na to wymyślec.
- Od: 1 paź 2009, 04:26
- Auto: 323f BA 97' 1.8
pod hala nie pada xD co do zimna to przy grillu mozna sie ogrzac xD
- Od: 15 lip 2008, 17:57
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 16V 96r
siema to gdzie to spotkanie moze byc na syadionie w rzgowie... piszczcie mi na priv ja bedzie wiadomo co gdzie i jak
- Od: 25 lut 2010, 15:44
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6!
sebastian007_19 napisał(a):siema to gdzie to spotkanie moze byc na syadionie w rzgowie... piszczcie mi na priv ja bedzie wiadomo co gdzie i jak
miejsce i godzina spotkania zawsze podana jest w temacie na 1 stronie, plus podpisy PRów.
Poza tym nie przekładamy zwykle spotów tak późno, bo ludzie mogą nie doczytać
także w niedzielę o 18 na Młynku
-
Ania_TM