BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
ravestation napisał(a):niestety...
A w sumie dlaczemu?
a bo te moje zmiany na razie to taka kosmetyka... w sumie mocy jeszcze nie podniosłem, ani nic....
Ostatnio edytowano 25 sie 2010, 15:04 przez ravestation, łącznie edytowano 1 raz

- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
ravestation napisał(a):a bo te moje zmiany na razie to taka kosmetyka... w sumie mocy jeszcze nie podniosłe,m ani nic....
Wal bara!

Rave nie bądź miętki 300 Kuca wal
ostatnio w Toruniu Eclpise 1gen 2.0t wybuchło przy setupie 300 KM.
(tłoki połamało i blok pękł
) ale tak to jest jak się ktoś nie zna a dmucha 
Pit weź to poskładaj i trzeba Grubasa objechać bo to aż źle wygląda żeby FWD tak jechało xD
(tłoki połamało i blok pękł
Pit weź to poskładaj i trzeba Grubasa objechać bo to aż źle wygląda żeby FWD tak jechało xD
People_Hate_Me napisał(a):Pit weź to poskładaj i trzeba Grubasa objechać bo to aż źle wygląda żeby FWD tak jechało xD
Pół nocy spać nie mogłem, jak prosiak wykręcił 12,4X a potem jeszcze ten wykres
się zarobi, się zakuje, się dmuchnie nawet więcej niż bar
PS. pasy oczywiście racjonalnie kupiłem z homologacją drogową a nie FIA... klamra taka jak w tradycyjnym aucie, a nie że będę siedział na parkingu i 5 min zapinał pasy żeby pojechać 200 metrów do sklepu...

PS. pasy oczywiście racjonalnie kupiłem z homologacją drogową a nie FIA... klamra taka jak w tradycyjnym aucie, a nie że będę siedział na parkingu i 5 min zapinał pasy żeby pojechać 200 metrów do sklepu...

Pit napisał(a):People_Hate_Me napisał(a):Pit weź to poskładaj i trzeba Grubasa objechać bo to aż źle wygląda żeby FWD tak jechało xD
Pół nocy spać nie mogłem, jak prosiak wykręcił 12,4X a potem jeszcze ten wykres
Piotruś dasz rade

weede napisał(a):Wydaje mi się, ze zeby rx7 krecilo takie czasy musi miec te 400-450hp, myle sie? Marek suprą nie wiem ile ma koni ale pewnie nie malo i kreci chyba 12,7
Nie chcę teoretyzować, ale RX jest zupełnie innym autem, niż Supra... Cytat z FAQ forum rx7club.com, na którym spędzam większość nocy
dgeesaman at rx7club.com napisał(a):What mods do I need to make 12s? 11s? sub-11s?
12s: 300rwhp with drag radials or slick tires, skilled driver, and good conditions can go sub-13s.
11s: 350rwhp with slick tires, very skilled driver, and good conditions. More info here.
10s or lower: Get into 11s first, add slicks, single turbo, drivetrain upgrades, and a driver with outstanding launching ability. FDs with this configuration are generally not streetable.
+ ten thread:
http://www.rx7club.com/forum/showthread.php?p=5504909
Oczywiście tutaj zapewne czasy na dragstripach...
Fiveopac napisał(a):...zderzak mało znanej firemki mazdaspeed...
Ryj zmężniał!
Pit napisał(a):dgeesaman at rx7club.com napisał(a):11s: 350rwhp with slick tires, very skilled driver, and good conditions
with slick tires, very skilled driver, and good conditions – to już mamy
Fiveopack kaka demona teraz się ładnie prezentuje
nie mogę zacytować tego, jak odpisałem na mms z tą fotą 
jest miazga kozak
jest miazga kozak

gangsta look postepuje
felgi + zderzak + szmata na dachu komponuja sie pieknie 
Pawle, nakazuję Ci kupić progi do kompletu! 
taki trochę s2k się robi 
historia zatacza koło... w niebieskiej też były koła, zderzak i progi na początku, a potem.....
historia zatacza koło... w niebieskiej też były koła, zderzak i progi na początku, a potem.....