Tutaj się witamy
Witam Klubowiczki/Klubowiczów!
Własnym czterokołowym pojazdem sie na razie nie pochwale bo takowego nie posiadam. Do tej pory skutecznie sie broniłem przed posiadaniem takiego cuda bo miasto, bo korki bo motocykle rullz, bo blablabla, ale czuję że nastał najwyzszy czas zeby to zmienic
//Na razie po drogach miasta Krakowa poruszam się jednocylindrowym stworem o 2 kołach ze stajni Cagiva imieniem River 600 
W trakcie szukania odpowiedniego cudu techniki o 4 kołach, pod kątem przede wszystkim estetyki, najpierw natrafilem na Mazde 323f BA, a od pół roku się zakochałem w MX-3. Wiec jak wszystko pójdzie zgodnie z planem niedlugo zostane (mam ogromna nadzieje ze szczesliwym) posiadaczem takiego ot pojazdu, a wtedy oczywiscie nie omieszkam sie pochawlic publicznie
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Vlad
p.s. offtop.: niedlugo zamieszcze ogloszenie w odpowiednim dziale, ale jakby ktoś już teraz chciał oddać w dobre ręce Madzie MX-3 1.6 po 1995 proszę pisać na priv'a.
Własnym czterokołowym pojazdem sie na razie nie pochwale bo takowego nie posiadam. Do tej pory skutecznie sie broniłem przed posiadaniem takiego cuda bo miasto, bo korki bo motocykle rullz, bo blablabla, ale czuję że nastał najwyzszy czas zeby to zmienic
W trakcie szukania odpowiedniego cudu techniki o 4 kołach, pod kątem przede wszystkim estetyki, najpierw natrafilem na Mazde 323f BA, a od pół roku się zakochałem w MX-3. Wiec jak wszystko pójdzie zgodnie z planem niedlugo zostane (mam ogromna nadzieje ze szczesliwym) posiadaczem takiego ot pojazdu, a wtedy oczywiscie nie omieszkam sie pochawlic publicznie
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Vlad
p.s. offtop.: niedlugo zamieszcze ogloszenie w odpowiednim dziale, ale jakby ktoś już teraz chciał oddać w dobre ręce Madzie MX-3 1.6 po 1995 proszę pisać na priv'a.
-
Vlad
Dzień dooo bryyy
Część oficjalną mamy za sobą
Moje auto to M6 2,3 benzyna z 2007 roku. Nie ukrywam, że do rejestracji tutaj skłoniły mnie kłopoty, a konkretnie kłopot z uruchomieniem M6 ale mam nadzieję, że w przyszłości będę mógł nie tylko pytać ale i podpowiadać
Jeszcze raz witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Część oficjalną mamy za sobą
Jeszcze raz witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów
-
damianooo80
Witam wszystkich.
Jestem posiadaczem Mazdy Premacy od 22.08.2010
Auto jest z grudnia 2000r silnik diesla, lakier srebrny a w środku tak jasno:)
Nigdy wcześniej nie miałem auta japońskiego, mam nadzieje że będę mile wspominał te auto, chętnie posłucham rad doświadczonych kolegów oraz z czasem sam coś podpowiem. Pozdrawiam.
Jestem posiadaczem Mazdy Premacy od 22.08.2010
Auto jest z grudnia 2000r silnik diesla, lakier srebrny a w środku tak jasno:)
Nigdy wcześniej nie miałem auta japońskiego, mam nadzieje że będę mile wspominał te auto, chętnie posłucham rad doświadczonych kolegów oraz z czasem sam coś podpowiem. Pozdrawiam.
- Od: 23 sie 2010, 20:20
- Auto: Premacy 2.0 DiTD 90KM 2000r
Witam wszystkich
też jestem posiadaczką Mazdy, 323F z 2002 roku, 1,6 98 kM:) dziś ją trochę wypróbowałam i muszę przyznać podoba mi się:) pozdrawiam
też jestem posiadaczką Mazdy, 323F z 2002 roku, 1,6 98 kM:) dziś ją trochę wypróbowałam i muszę przyznać podoba mi się:) pozdrawiam
-
ankham
323F BA Z5
Witam
Auto narzeczonej, kupione dwa dni temu. Kilka rzeczy do zrobienia jest, więc będziemy je doprowadzać do ciekawszego stanu w ramach hobby
Normalnie jeżdżę Seatem Toledo, a Mazda głównie na jakieś zakupy czy weekend w pobliskich górach
Witam
Auto narzeczonej, kupione dwa dni temu. Kilka rzeczy do zrobienia jest, więc będziemy je doprowadzać do ciekawszego stanu w ramach hobby
Normalnie jeżdżę Seatem Toledo, a Mazda głównie na jakieś zakupy czy weekend w pobliskich górach
-
The_GrabeK
Witam
Od dwóch dni jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy mx 5 NA z 1990 r. Trochę do zrobienia jest. Ale z czasem doprowadze ją do stanu na jaki zasługuje. W końcu jest pełnoletnia.
Zdjęcia wkrótce. Pogoda nie pozwala na ic zrobienie.
Od dwóch dni jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy mx 5 NA z 1990 r. Trochę do zrobienia jest. Ale z czasem doprowadze ją do stanu na jaki zasługuje. W końcu jest pełnoletnia.
Zdjęcia wkrótce. Pogoda nie pozwala na ic zrobienie.
- Od: 24 sie 2010, 21:38
- Auto: Mazda mx-5 NA '90 classic red
Witam.
mam na imię Mariusz jestem z Płocka. Wczoraj kupiłem swoją pierwszą MAZDĘ 323f z 2001 rok chyba to jest ta wersja sportrive 2.0. mam nadzieje ze mogę liczyć na wasza pomoc bo pierwszy raz mam do czynienie z Mazda i dopiero się zapoznaje z autem i jest dla mnie ciekawostką. wcześniej poruszałem się Fiatem Brava. pozdrawiam
mam na imię Mariusz jestem z Płocka. Wczoraj kupiłem swoją pierwszą MAZDĘ 323f z 2001 rok chyba to jest ta wersja sportrive 2.0. mam nadzieje ze mogę liczyć na wasza pomoc bo pierwszy raz mam do czynienie z Mazda i dopiero się zapoznaje z autem i jest dla mnie ciekawostką. wcześniej poruszałem się Fiatem Brava. pozdrawiam
- Od: 24 sie 2010, 23:24
- Auto: Mazda 323f Sportrive Bj
Witam wszystkich
Od wczoraj jestem nowym właścicielem Mazdy 626 Cronos
2.5 Benzyna + Gaz . Mam nadzieję, że będę mógł liczyć na wszą pomoc . Pozdrawiam
Kiedy każdy pomysł wydaje ci się idealny, dopij wódke i idź spać
- Od: 25 sie 2010, 09:06
- Auto: 626 Cronos 2,5 V6 Automat
Widzę kolego że masz takie samo autko jak ja 
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
No na to wychodzi ... najprawdopodobniej nawet ten sam kolor 
Kiedy każdy pomysł wydaje ci się idealny, dopij wódke i idź spać
- Od: 25 sie 2010, 09:06
- Auto: 626 Cronos 2,5 V6 Automat
Siema wszystkim nazywam sie Bartek jestem z małopolski. Posiadam od grudnia 2009 mazde 323f (bj) rok 1999 , 1.8 (114k) Jak narazie jestem bardzo zadowolony. Szerokosci chlopaki
/andariel – do przywitania się jest odpowiedni wątek w tym dziale. Łączę
/andariel – do przywitania się jest odpowiedni wątek w tym dziale. Łączę
-
Badzio323f
Witam wszystkich. Jeszcze nie posiadam... ale, jak dobrze pójdzie to w piątek zarejestruję swoją czarną Mazdę 323F. Mam nadzieję, że będzie się dobrze spisywała i nie będę musiał często korzystać z rad naprawczych na tym forum 
- Od: 23 sie 2010, 23:30
- Auto: szkoda tej Mazdy.. wyżej
MAZDA 323F 1.5-16V (99r)
Witam
Jestem przyszłym właścicielem Mazdy 6 Kombi 2.0 MZR-CD (136KM)(2003r.)
Pozdrawiam wszystkich miłośników marki
Jestem przyszłym właścicielem Mazdy 6 Kombi 2.0 MZR-CD (136KM)(2003r.)
Pozdrawiam wszystkich miłośników marki
-
sajmon10