Nasze rekordy :)
Fiat 126p 0.6 '76 – 105 km/h – osobiście (max)
Daewoo Nubira 1,6 '98 – 165 km/h – osobiście (jeszcze trochę by poszła, ale ciężko)
Daewoo Lanos 1.6 '99 – 200 km/h – jako pasażer (max)
Opel Zafira 1.8 '02 – 185 km/h -jako pasażer (max)
Swojego nowego nabytku (323F BA 1.5 '96)jeszcze nie próbowałem – najpierw wymienię rozrząd i wszystkie płyny...
Daewoo Nubira 1,6 '98 – 165 km/h – osobiście (jeszcze trochę by poszła, ale ciężko)
Daewoo Lanos 1.6 '99 – 200 km/h – jako pasażer (max)
Opel Zafira 1.8 '02 – 185 km/h -jako pasażer (max)
Swojego nowego nabytku (323F BA 1.5 '96)jeszcze nie próbowałem – najpierw wymienię rozrząd i wszystkie płyny...
- Od: 29 lip 2005, 12:02
- Auto: 323F BA 1.5
323F BA 2.0 GT
Honda Civic/CRV
tak czytam i czytam i połowe tych wyników to o kant pupy potłuc, albo zmiejszyc o 10 – 15% 

"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
bo to sa (...)"sny o potedze"(...) 
mazda 121 DB08 1.3 16v Canvas Top laguna blue
I miejsce 1/4mili mazdamini 10-XI-2007
z madzia bylismy juz w: D CZ A I LT LV EST UA MD TMR SK
jak szalec, to szalec
I miejsce 1/4mili mazdamini 10-XI-2007
z madzia bylismy juz w: D CZ A I LT LV EST UA MD TMR SK
jak szalec, to szalec
- Od: 15 mar 2005, 14:21
- Auto: kosmetyczka
Swoje:
– Maluszek – 130km/h (z wiatrem i z gorki;–)
– Lada Samara 1.3 – 165km/h (bylem w szoku ze poszla!) (A4)
– Mazda 626 2.5 V6 1994 – 225 km/h w Niemczech na autostradzie i w Polsce na A4)
– Nissan Murano 3.5 V6 SE – 110 mil/h (czyli kolo 176km/h) – spokojnie pojdzie wiecej, ale bojalem sie policji, wiec jedynie przez momencik sobie przyfolgowalem – poczekam na Polsce i Niemcy
z testami.
Nie swoje:
– Audi A6 2.5 TDi szesciobiegowy – 240km/h (w Polsce – A4),
– VW Golf IV TDi (nie wiem jaki silnik dokladnie) – 210 km/h (Autostrada w Niemczech),
– BMW 318i Coupe – 190 km/h (wiecej kumpel nie dal ;–)
– Mitsubishi Carisma 1.8 GDi (chyba) – 200 km/h
– Maluszek – 130km/h (z wiatrem i z gorki;–)
– Lada Samara 1.3 – 165km/h (bylem w szoku ze poszla!) (A4)
– Mazda 626 2.5 V6 1994 – 225 km/h w Niemczech na autostradzie i w Polsce na A4)
– Nissan Murano 3.5 V6 SE – 110 mil/h (czyli kolo 176km/h) – spokojnie pojdzie wiecej, ale bojalem sie policji, wiec jedynie przez momencik sobie przyfolgowalem – poczekam na Polsce i Niemcy
Nie swoje:
– Audi A6 2.5 TDi szesciobiegowy – 240km/h (w Polsce – A4),
– VW Golf IV TDi (nie wiem jaki silnik dokladnie) – 210 km/h (Autostrada w Niemczech),
– BMW 318i Coupe – 190 km/h (wiecej kumpel nie dal ;–)
– Mitsubishi Carisma 1.8 GDi (chyba) – 200 km/h
------------------------------------------
Matik
Mazda 626 2.5V6 1994 (niestety sprzedana
)
Nissan Murano 2003 3.5 V6 SE AWD
Matik
Mazda 626 2.5V6 1994 (niestety sprzedana
Nissan Murano 2003 3.5 V6 SE AWD
- Od: 17 cze 2004, 04:18
- Auto: Nissan Murano 2003 SE AWD
misiek626 napisał(a):Co racja to racja
To zależy w którą strone liczniki oszukują hehe
Mi jak G-Tech zamknął pomiar (wg niego przy ok. 96 km/h) na moim zegaże było niespełna 90 więc z tym róznie bywa. Większość liczników oszukuje pewnie w góre

Tak jak obiecałem
Pewnie nie uwierzycie ... nikt nie wierzy
ale tym
w cztery osoby na prostej drodze (wiatru specjalnie też nie było)
pojechaliśmy tyle
a potem ...
tyle
kto niewierzy ten śmierdzi.
Zresztą kolega za czteropaka powtórzy to na życzenie. Ja swoim zroibłem 130 z haczykiem i by sie jeszcze bujnął ale zabrakło mi prostej.
Oczywiście to wykracza poza granice zdrowego rozsądku i wszyscy byliśmy w tym momencie niepoczytalni i jesteśmy za każdym razem jak to powtarzamy.

Pewnie nie uwierzycie ... nikt nie wierzy

w cztery osoby na prostej drodze (wiatru specjalnie też nie było)
pojechaliśmy tyle

a potem ...

kto niewierzy ten śmierdzi.
Zresztą kolega za czteropaka powtórzy to na życzenie. Ja swoim zroibłem 130 z haczykiem i by sie jeszcze bujnął ale zabrakło mi prostej.
Oczywiście to wykracza poza granice zdrowego rozsądku i wszyscy byliśmy w tym momencie niepoczytalni i jesteśmy za każdym razem jak to powtarzamy.
Ostatnio edytowano 22 sie 2005, 21:46 przez Bimbak, łącznie edytowano 1 raz
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Bimbak napisał(a):kto niewierzy ten śmierdzi.
W koncu Elegant

Stare kaszle to są sprzęty. "Bestia" mojego kuzyna leciała z dobrym wiatrem ponad 130. Rocznik 84, dysza w gaźniku od poloneza i turbinka kowalskiego
Palił 12 litrów benzyny i litr oleju na 100 km
Co do naszych osiągnięć to ostatnio swoją Madzią leciałem 170 i jeszcze było trochę pod nogą, ale nie chciałem tak żyłować.

Co do naszych osiągnięć to ostatnio swoją Madzią leciałem 170 i jeszcze było trochę pod nogą, ale nie chciałem tak żyłować.
A ja znowu dzisiaj 215 km/h
wariat ze mnie
no ale jakośsie nie moge powstrzymać. A swoją drogą musi chyba być jakieś odcieńcie,bo gazu jeszcze troszke jest a dociąga do 215 i dalej ni ch..ja 

niespełna 6 tys. tak 5,8 chyba. Nie bardzo jest czas patrzeć hhihih
Wiem że odciącie jest od 7,5 bo sprawdziłem, ale co z tą prędkością to nie wiem. Może poprostu mi sie wydaje że on chce aon ju.ż nie da rady. Na czwórce jesio nie próbowałem.szkoda mi motoru.
Wiem że odciącie jest od 7,5 bo sprawdziłem, ale co z tą prędkością to nie wiem. Może poprostu mi sie wydaje że on chce aon ju.ż nie da rady. Na czwórce jesio nie próbowałem.szkoda mi motoru.
A czy przypadkiem nie zaczyna już moc spadać przy takich obrotach w Twoim silniku?? Wątpliwe to jednak skoro odcięcie ma dopiero przy 7,5krpm...
Elektorincznego ogranicznika prędkości chyba nie ma
Może na Twoją prawą nogę działa podświadomie ogranicznik o nazwie "rozsądek"
– trzeba spróbować lewą nogą 
Elektorincznego ogranicznika prędkości chyba nie ma
Może na Twoją prawą nogę działa podświadomie ogranicznik o nazwie "rozsądek"

Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.