BMW 528i – 2.8l – E39

Postprzez Mev » 17 sie 2010, 14:08

jacobs napisał(a):To chyba nie są identyczne jak na BMW z poprzedniej strony?

Nie są, bo wychodziły w dwóch wersjach, ja mam pierwszą, a na foto jest druga...
f*ck
Forumowicz

Od: 7 sie 2005, 14:16
Auto: Mercedes CLS '18
Range Rover Sport
Fiat 500

Postprzez jacobs » 17 sie 2010, 14:14

Tamte są kozackie <faja>
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Forumowicz

Od: 20 lis 2005, 13:31

Postprzez Kuguar » 17 sie 2010, 14:23

Jakiejś konkrety skręcane z rantem byś jej upchnął albo szprychy.. Trochę słaby motor do tej budy jak w automacie. A tak ogólnie to fajne autko :) Tylko że teraz to na każdym rogu BMW dużo ich strasznie się zrobiło, z wydechem coś majstrujesz? ISy fajnie mruczą, no i pasowałoby Ci do łysej głowy i dresu hahaha
ObrazekObrazek
Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Forumowicz

Od: 12 lip 2010, 10:05
Auto: Mazda 3 benzyna ;)

Postprzez Arturr0 » 17 sie 2010, 14:49

Trochę inne miały być, trochę inne są, ale i tak mi się podoba <faja> .
Nie wiem, jak na żywo to wygląda, zresztą i tak się nie znam <zawstydzony> , ale moim zdaniem jednak te, powiedzmy, "letnie", lepiej się komponują.
Ale jako alternatywa jak najbardziej na tak.
Wszystko jest trudne, nim stanie się łatwe...
Forumowicz

Od: 24 cze 2010, 22:43
Auto: Mazda 3 BK 2,3 USA 2007r.
moja była 323F BJ 1,6 2002r.

Postprzez Riki » 17 sie 2010, 16:23

dekielka mi tu brakuje jednego przynajmniej.............. :P
mazparts.pl
Firma

Od: 29 sty 2004, 21:48
Auto: 626 GE KL '94

Postprzez DymeK » 17 sie 2010, 17:50

hmm chyba te lepiej leżą od letnich
Be Quiet And Drive (far away) Sprzedam uszczelki kolektora
Obrazek
Forumowicz

Od: 25 mar 2005, 21:12
Auto: Xedos 6 2.5 V6 KLZE

Postprzez Kioto » 17 sie 2010, 22:53

Radex84 napisał(a):wiem ze internet kazdy moze miec ale nie wiedzialem ze na forum mazdaspeed sa ludzie o tak niskim poziomie kultury osobistej
mój starszy w takim razie też jest dresem bo jeździ e39 <glupek2> i co to ma w ogole do rzeczy z jakiego roku? wazne ze zadbane autko. a nie jeden z mazdaspeed szaleje bardziej autem niz Mev.
w ogole o czym tu gadka? pierd*olisz jakbyś szmatę gryzł, o!

[quote="Mev"]BTW. W d..pie Ci się coś nie pomieszało? Trzy miesiące na forum i śmiesz pisać do mnie, że jestem jakimś "dresiarzem"? Jesteś trochę za cienki w uszach na takie teksty. Nie wiem czy sobie kpisz czy po prostu o drogę pytasz bo zbłądziłeś, ale zasadniczo nie wróżę Ci z takim zachowaniem długiej "kariery" na tym forum. Trochę w złe miejsce trafiłeś. Aha... dres zupełnie nie pasuje do profilu mojego zawodu no i nie mieszkam w bloku...

Rozumiem, że nie każdemu musi się to auto podobać i nie tylko pozytywne komentarze będą tutaj pisane, ale nie oznacza to, że trzeba obrażać jego właściciela.[/quote

to bmw nikogo do niego nie przekonasz kto posiadal choc by mercedesa twoj swiadomy wybor co kupiles jak wspomnialem wczesniej ,,, ty czy ojciec nie musicie byc dresem ale swiadomosc ludzi zawsze taka bedzie nie zmieni tego czas jaki uplynol nie zmieni to ze pracujesz w biurze czy grasz na gieldzie . sam mialem e34 tds jeszcze jak mieszkalem w niemczech niestety grad go potyral to dobre auta ,, czesto dorobiono im zla opinie niestety to polska tu bmw ma opinie jaka ma i sluzy do czego sluzy czyli do palenia gumy ,, nie pozbedziecie sie jej, i tekstow jak szybko zrobic zupe buraczkowa ?? rzuc granat do bmw ,,,, pozatym mysle ze takich naprawde dobrych bmw zadbanych i bez dzwonow jest bardzo malo ,,, a druga sprawa jak myslec o wlascicielu x5 ktory zaj,,bal sobie rejerstracje GO KOTECZKU ?? <glupek2> a widze coraz czesciej takie tempe rejerstracje akurat na bmw to jeszcze chwila i dorobia jej droga gembe blad idiotce ktora jezdzi bawarka ,, przykre bo auto dobre ma wady a jedna z nich ze trafia akurat do polski ...acha niestrasz ze dni na tym forum sa policzone bo bawi mnie to ,,,nie utozsamiam sie z tym forum i nigdy nie bede ,,, jak wiekszosc ludzi ktorzy maja pojecie o samochodach mazdy a nawet tu nie zagladaja ,,szczerze maja racje taka moja opinia i wielu innych co na mazdach zemby zjedli ,,, acha 3 miesiace na tym forum i ponad 6 lat w warsztatach ,, wiec nie pisz mi ze taki cienki jestem bo takie bmw jak ty masz to z cwiartek skladalem w 2003 r wiec nie madruj
lakier jak dziewczyna zawsze musi wygladac mokro :)
lakierowanie to pasja nie praca
Obrazek
Forumowicz

Od: 3 kwi 2010, 00:14
Auto: 323 Usa 1,6 8v 1992 lpg 397 tys
323 1,7D pn sedan
renault clio.megane
opel vectra B
obecnie subaru impreza 98 r

Postprzez Borys » 17 sie 2010, 23:03

:| irytujesz mnie chłopie. Chyba nie wiesz do czego służy to forum i ten dział.

BTW Ciekawe gdzie widziałeś G0 KOTECZKU jak dopuszcza się tylko 5 liter :P

I przestań nadużywać przecinków ;)
Obrazek Obrazek
Forumowicz

Od: 29 lip 2007, 00:00
Auto: Lancer

Postprzez Kioto » 17 sie 2010, 23:08

moze bylo KOTUS niewazne ,,,, <rotfl> i co ty masz niby do mnie ??swoje co mysle powiedzialem i nie wrogiem mi bmw ani MEW
Ostatnio edytowano 17 sie 2010, 23:10 przez Kioto, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Forumowicz

323 1,7D pn sedan
renault clio.megane
opel vectra B

Postprzez Kuguar » 17 sie 2010, 23:09

Kioto a tak szczerze to o co Ci chodzi? BMW fajna Niemiecka fura, jako "znający" się mechanik powinieneś o tym wiedzieć, gdyby jeździł nudnym fordem albo jakimś francuzem jak Ty co widzę w Twoim opisie to mógłbym się śmiać, jak bijesz do BMW to mogę Cię poznać z teamem BMW i sobie podyskutujesz z chłopakami, większość Ci opowie o stereotypach aczkolwiek karki i łysi się zdarzają i co, to źle? A jak koksik w dresie nie mieści się w mojej Madzi to musi jeździć 740 i wcale się nie dziwię :D To że na forum są ludzie którzy się znają i tacy którzy się nie znają to normalne, większość jest tu po to żeby się jednak czegoś dowiedzieć od garstki tych którzy się znają – a ty do których należysz.. ? I tak, cienki bolek jesteś :)
ObrazekObrazek
Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Forumowicz

Od: 12 lip 2010, 10:05
Auto: Mazda 3 benzyna ;)

Postprzez Kioto » 17 sie 2010, 23:17

pewnie ze fajna ,,, mowie nie wrogiem mi bmw bo sam mialem i chwale ale nie w polsce zajezdza ci koles do warsztatu bmw podniosisz a tam opony kazda z innej parafi amortyzatory pompki widac ewidentyny zlom i koles placze ze ile to go to bmw nie kosztuje ze drogo ze to ze sramto ,,,,zadne auto nie lubi zaniedban bmw szczegolnie a polakow nie stac szczegolnie w wieku 18 -25 lat utrzymac tych samochodow w jakim kolwiek stanie ,,i to boli i to dorabia im niesprawiedliwa moim zdaniem gembe ,,a co do karkow to niech jezda sobie tico w pupie to mam ,,,bmw mailo byc szybkie wygodne i z ta ideo powstalo w polsce przyjelo sie jako karkowoz i nie mozna pozbyc sie tej opini a szkoda acha jezde od miesiaca impreza 98r a te auta ktore sa wymieniowe w opisie to niewielka ilosc jaka mialem bardzo niewielka wcale nie byly takie nudne clio wiliams byl niesamowity przyspieszenie wgniatalo w fotele doslownie maly niesamowity pocisk i chyba duma renault,,ja nie naleze do zadnych z tych grup poprostu mam wlasne zdanie ,,, a twoje zdanie omnie ?? gadaj sobie ze jestem nawet super cienki taki ultra slim normalnie <rotfl>
Obrazek
Forumowicz

323 1,7D pn sedan
renault clio.megane
opel vectra B

Postprzez ravo » 18 sie 2010, 08:15

miałem nic nie pisać :P
przepraszam z góry mała grupkę mechaników :) którzy wiedzą co robią. Widać po Twoich wypowiedziach, że jesteś mechanikiem. W swoim życiu odwiedzałem pełno takich jak ty którym zdaję się, że coś wiedzą a w prawie każdym przypadku wiedzą nie dorównywali średnio rozgarniętej osobie na tym forum co czyta większość postów. To jedna wielka skarbnica wiedzy i proszę o trochę szacunku. Nie masz przywiązania do forum ? uważasz że to syf ? nie wchodź tu :)

Mev niezły dresowóz hehe a tak na poważnie to nie chcesz trochę odmłodnieć :P? bo pewnie połowa myśli, że od ojca auto pożyczyłeś
italian boy
Zarząd – Vice Prezes

Od: 26 gru 2003, 13:24
Auto: Trophy & F1 R26

Postprzez Mev » 18 sie 2010, 12:22

ravo napisał(a):bo pewnie połowa myśli, że od ojca auto pożyczyłeś

A druga, że mi je kupił <lol>

Powiem Ci, że ostatnio przeglądałem na allegro nawet takie jedne Fiaty i coraz bardziej zaczynają mi się podobać :P Podobnie ma się rzecz z Alfą GT, a tak naprawdę to bym chciał E90, ale mnie nie stać na coupe :(
f*ck
Forumowicz

Range Rover Sport
Fiat 500

Postprzez Tubi » 18 sie 2010, 14:35

Mev nie martw się dzisiaj widziałem chłopa z dredami i spodenkami w krate w bawarce więc jest jeszcze nadzieja :) Podoba mi się to autko szkoda tylko ,że Rrzędówka.
Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
Forumowicz

Od: 20 lip 2009, 12:54
Auto: Był:
Mazda Xedos 6 CA 2.0 MT 1992
Mazda Xedos 6 CA 2.0 MT 1994
Mazda Xedos 9 TA 2.5 AT 2000
Mazda 6 GY 2.3 MT 2005 fl
Jest:
Mazda 6 GJ SE 2.0 MT 2012

Postprzez Mev » 18 sie 2010, 16:20

Tubi napisał(a):szkoda tylko ,że Rrzędówka

Też żałuję, że nie V8 :( Sporo jej brakuje do kultury pracy V6, tak jak w moim byłym Xedzie :)
f*ck
Forumowicz

Range Rover Sport
Fiat 500

Postprzez Kioto » 18 sie 2010, 19:10

ravo napisał(a):Nie masz przywiązania do forum ? uważasz że to syf ? nie wchodź tu :)

nieuwazam by to bylo twoja sprawa :D
Obrazek
Forumowicz

323 1,7D pn sedan
renault clio.megane
opel vectra B

Postprzez Magdalena » 18 sie 2010, 19:21

BMW to jak każde inne auto – cztery koła, kierownica :P A, że upodobali sobie tę markę charakterystyczni ludzie to już nic na to się nie poradzi. Chciałabym prosić o spokój, bez osobistych wycieczek do Meva i o kulturalną dyskusję ;)
Ruda czarownica
Forumowicz

Od: 11 lut 2008, 00:17
Auto: 323 P/Małe czarne

Postprzez Mev » 18 sie 2010, 19:24

andariel :*

:D
f*ck
Forumowicz

Range Rover Sport
Fiat 500

Postprzez Kioto » 18 sie 2010, 22:25

a dla mnie to i tak tylko bmw,ni zle nie dobre tak jak powiedziales ma 4 kola kierownice ,,
Mev a tak wogole czemu odszedles od mazdy dla bawarki a nie merca niewiem ile masz lat ale podejzewam ze ponad 30 sory jak sie myle i rozumiem ze szukasz wygody i spokoju w takim aucie ,,to dlaczego nie merc wydaje mi sie byc bardziej reprezentatywny .pytam bo nie moge skumac czemu taki wybor niemieckie auta nie dorastaja piet japonskim ludzie powoli to zaczynaja rozumiec i rezygnuja z zakupu niemca a ty zrobiles odwrotnie .
P.S nie wjezdzaj mi mi na ambicje bo nic na tym nie ugrasz oki wiec odpusc sobie takie teksty,to ze pracowalem w warsztatach nie znaczy ze jestem mechanikiem a lakiernikiem a to ma malo z soba wspolnego hahaha

ravo napisał(a):przepraszam z góry mała grupkę mechaników :) którzy wiedzą co robią. Widać po Twoich wypowiedziach, że jesteś mechanikiem. W swoim życiu odwiedzałem pełno takich jak ty którym zdaję się, że coś wiedzą a w prawie każdym przypadku wiedzą nie dorównywali średnio rozgarniętej osobie na tym forum co czyta większość postów.

naprawde niewiele ludzi ktorzy czytaja posty umie je wykorzystac ,przeczyta dowie sie a na drugi dzien jedzie placic kase za naprawe w warsztacie ,,,
Obrazek
Forumowicz

323 1,7D pn sedan
renault clio.megane
opel vectra B

Postprzez Mev » 18 sie 2010, 23:10

Z miłą chęcią odpowiadam :)

Kioto napisał(a):Mev a tak wogole czemu odszedles od mazdy dla bawarki

bo trafił mi się dobry kupiec na mazdę, a zawsze mi się BMW podobały, więc sobie sprawiłem ;)

Kioto napisał(a):niewiem ile masz lat ale podejzewam ze ponad 30

20 :) (uprzedzę pytanie: nie. tatuś mi nie kupił <lol> )

Kioto napisał(a):rozumiem ze szukasz wygody i spokoju w takim aucie

Nie, po prostu mi się podoba :D

Kioto napisał(a):merc wydaje mi sie byc bardziej reprezentatywny

Ale Mercedesy w żaden sposób mnie "nie podniecają" – nie czuję tego czegoś do Mercedesa co do BMW, że wsiadam i chce mi się jechać, wszystko jest tak po mojemu... Ale jak to mawia mój Tata – do Mercedesa trzeba dorosnąć – on też po sobie widzi, że im bliżej 50ki tym bardziej mu się Mercedesy podobają <lol>

Kioto napisał(a):ludzie powoli to zaczynaja rozumiec i rezygnuja z zakupu niemca a ty zrobiles odwrotnie

Ale tu nie ma nic do rozumienia, auto jak auto, chciałem BMW to sobie kupiłem BMW. Znudzi mi się pewnie za pół roku czy za rok to sobie kupię coś innego nie zważając na żadne stereotypy ;)

To jest tylko samochód :) A że bawi mnie "dopieszczanie" to traktuję to jako hobby nie licząc ile to kosztuje czy mi się zwróci, itp. Ot zabawa, a jeżeli mogę sobie na to pozwolić to dlaczego nie? :)
f*ck
Forumowicz

Range Rover Sport
Fiat 500