jacobs napisał(a):To chyba nie są identyczne jak na BMW z poprzedniej strony?
Nie są, bo wychodziły w dwóch wersjach, ja mam pierwszą, a na foto jest druga...
www.mazdaspeed.pl
Radex84 napisał(a):wiem ze internet kazdy moze miec ale nie wiedzialem ze na forum mazdaspeed sa ludzie o tak niskim poziomie kultury osobistej
mój starszy w takim razie też jest dresem bo jeździ e39i co to ma w ogole do rzeczy z jakiego roku? wazne ze zadbane autko. a nie jeden z mazdaspeed szaleje bardziej autem niz Mev.
w ogole o czym tu gadka? pierd*olisz jakbyś szmatę gryzł, o!
ravo napisał(a):bo pewnie połowa myśli, że od ojca auto pożyczyłeś
ravo napisał(a):Nie masz przywiązania do forum ? uważasz że to syf ? nie wchodź tu![]()
ravo napisał(a):przepraszam z góry mała grupkę mechanikówktórzy wiedzą co robią. Widać po Twoich wypowiedziach, że jesteś mechanikiem. W swoim życiu odwiedzałem pełno takich jak ty którym zdaję się, że coś wiedzą a w prawie każdym przypadku wiedzą nie dorównywali średnio rozgarniętej osobie na tym forum co czyta większość postów.
Kioto napisał(a):Mev a tak wogole czemu odszedles od mazdy dla bawarki
Kioto napisał(a):niewiem ile masz lat ale podejzewam ze ponad 30
Kioto napisał(a):rozumiem ze szukasz wygody i spokoju w takim aucie
Kioto napisał(a):merc wydaje mi sie byc bardziej reprezentatywny
Kioto napisał(a):ludzie powoli to zaczynaja rozumiec i rezygnuja z zakupu niemca a ty zrobiles odwrotnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość