Mazda Xedos 6 2.0 V6 CA KF 92r. Black Scorpio
No i dziś po raz kolejny poszedł mi dym z pod koła prawego przedniego ... podjechałem od razu do mechanika i wyszło kilka wydatków trzeba gumę przy przegubie wymienić to raz ( oby się obyło bez wymiany przegubu co jest bardzo prawdopodobne ), do tego trzeba zaciski wyregulować prowadnice cholera wie co bo są luzy i zaciska i dlatego koło się blokuje cóż w poniedziałek umówiony z mechanikami zobaczymy
ile mnie to wszystko wyniesie ...;/, a i zapomniałem do tego jeszcze wymiana paska na alternatorze
.... uhh 
- Od: 30 kwi 2008, 13:28
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'
Nie jeszcze nie robiłem w sumie mam dużo ubytków w pewnych miejscach rdza trzeba to najpierw zrobić na błysk i wtedy mogę zrobić polerkę
.... ale jak ją kupiłem to pastą tempo opierdzieliłem taką wiesz ręczną polerkę więc przez jakiś czas wyglądała jak wyglądała ładnie błyszcząco
etc ...
– wymiana manrzeta przy przegubie prawym przednim ( obyło się bez wymiany przegubu na szczęście ) 24.05.2010
– wymiana paska przy alternatorze ( bo był już w fatalnym stanie i już było słychać jego uciążliwą dla ucha pracę ) 24.05.2010
– naprawa hamulca zacisków prowadnic bo blokowały cały czas mi koło 24.05.2010
tak więc autko zostało naprawione mam nadzieję że tym razem jak należy i zaś można cieszyć się jazdą
– wymiana paska przy alternatorze ( bo był już w fatalnym stanie i już było słychać jego uciążliwą dla ucha pracę ) 24.05.2010
– naprawa hamulca zacisków prowadnic bo blokowały cały czas mi koło 24.05.2010
tak więc autko zostało naprawione mam nadzieję że tym razem jak należy i zaś można cieszyć się jazdą
Sliczna mazda i te fele 
- Od: 18 sty 2010, 21:32
- Auto: Była Mazda MX-3
DOHC 1.6 16v 96r.
"Oriental red"
jest Fiat Coupe 2.0 20v 147KM
Hejka ... no i w końcu zabrałem się za elektrykę w swojej Madzi ... no i w końcu znalazłem elektryka z pasji i powołania który spędził nad moim autem 2 tyg. ale wyeliminował wszelki pobór prądu w moim aucie przez który moje auto po przestoju ok 1 dnia miał całkowicie rozładowany akumulator ... problemu tego już nie ma ale jeszcze powiedział żebym wpadł do niego to zrobimy reszte pierdółek które się mu nie spodobały i to lubię konkretny gość.
Tak więc problem z aku rozwiązany musiałem oddać alternator do regeneracji przy okazji ;/ no ale cóż najważniejsze że w końcu trafiłem na konkretną osobę a nie na specjalistę od naciągania człowieka na kasę .. ;/.
Madzia wróciła pod blok z czego bardzo jestem zadowolony ...
Korzystając z okazji kilka fotek których tu jeszcze nie pokazywałem ...
– moje buciki dla Madzi Tomason TN1 17' ale je już znacie

a to zdjęcie już znacie z konkursu dziękuje za wszystkie oddane głosy ...
Pozdrawiam serdecznie
Tak więc problem z aku rozwiązany musiałem oddać alternator do regeneracji przy okazji ;/ no ale cóż najważniejsze że w końcu trafiłem na konkretną osobę a nie na specjalistę od naciągania człowieka na kasę .. ;/.
Madzia wróciła pod blok z czego bardzo jestem zadowolony ...
Korzystając z okazji kilka fotek których tu jeszcze nie pokazywałem ...
– moje buciki dla Madzi Tomason TN1 17' ale je już znacie

Pozdrawiam serdecznie
Xedos coś w sobie ma takiego że chcę się nim jeździć
już nie wspomnę o ponadczasowej sylwetce 

Xedos B6 http://www.youtube.com/watch?v=LqXNk-psA3s
Xedos KF http://www.youtube.com/watch?v=o7klHd-1HWQ
Moje autko: viewtopic.php?f=137&t=95874
Xedos KF http://www.youtube.com/watch?v=o7klHd-1HWQ
Moje autko: viewtopic.php?f=137&t=95874
Myślałem, że już się tu wypowiadałem, ale jednak nie 
Bardzo ładnie
podobają mi się zmiany 
jeden z ciekawszych Xedosów na tym forum.
Bardzo ładnie
jeden z ciekawszych Xedosów na tym forum.
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493