wiecie może od czego jest czteropinowa wtyczka (dochodzą tylko 3 przewody), zwisająca (przynajmniej u mnie) niedaleko pedału sprzęgła, z wiązki idącej spod deski w kierunku komputera (tego od sterowania wyposażeniem, nie silnikiem)? Przeglądałem manual dotyczący instalacji elektrycznej, ale tam trudno cokolwiek znaleźć
Wtyczka obok pedału sprzęgła
Strona 1 z 1
Witam,
wiecie może od czego jest czteropinowa wtyczka (dochodzą tylko 3 przewody), zwisająca (przynajmniej u mnie) niedaleko pedału sprzęgła, z wiązki idącej spod deski w kierunku komputera (tego od sterowania wyposażeniem, nie silnikiem)? Przeglądałem manual dotyczący instalacji elektrycznej, ale tam trudno cokolwiek znaleźć
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Jutro sprawdzę, czy czujnik sprzęgła jest podpięty
Leżąc na podłodze zobaczyłem jeszcze jakiś dziwny kabelek (dwużyłowy, brązowy) idący z tamtych okolic do konsoli centralnej, podpięty trytytą do kolumny kierowniczej. To standard? 
Czujnik sprzęgła jest podłączony, więc to nie ta wtyczka 
Oto i ona (przepraszam za jakość, robione telefonem):

i dziwny kabelek, dołączony na jakieś zaciski:

Nie czepiać się wytartego pedała
Oto i ona (przepraszam za jakość, robione telefonem):

i dziwny kabelek, dołączony na jakieś zaciski:

Nie czepiać się wytartego pedała
witam a jeśli to kostka od czujnika sprzęgła to co ten czujnik robi pytam z ciekawości
- Od: 11 lut 2010, 19:34
- Auto: Mazda 626 GE '94 105KM Liftback, Mazda Premacy '1,8 2005 101KM,Mazda 5CR lift 2.0 2008,Mazda5 CW 2.0 150KM 2012r
Strona 1 z 1