Napisałem do Carspeedu o ewentualny koszt manulanych lusterek no i mnie rozbili 450zł/szt oryginały. Dostałem także propozycję, a mianowicie "A nie chce Pan przerobić na elektrycznie sterowane?
Mamy nowe zamienniki elektrycznie sterowane po 150zł/szt." Musiałbym jeszcze sobie panel sterowania lusterkami załatwić a nie bardzo mam skąd no i nie mam pojęcia jakie to koszta. Ktoś mi powie ile mnie może to finansowo pociągnąć taka przeróbka?
Zmiana na elektryczne lusterka... co potrzebne i jakie koszta?
Strona 1 z 1
Poprzedni właściciel mojego wozu też wymieniał lusterko od strony kierowcy i elektryczne wyszło taniej tylko nie zrobił do niego drążka na drzwiach... Wszystko ręcznie tylko muszę sobie szybę otworzyć jak chcę zmienić jego położenie 
- Od: 10 cze 2010, 22:36
- Auto: 323F 1.5 16V '97
Za używane lusterka śpiewają nawet po 150 zł, panel w drzwiach musisz zmieniać a ten z elektryką ma też sterowanie szyb, więc głupio mieć panel a szyby manualne, więc znowu sięgasz głębiej do kieszeni i wydajesz po 100zł za mechanizm opuszczania szybek itd. Niestety przy tuningowych lusterkach brak adapterów do 323 Ba, więc trzeba samemu podłubać a fajne np. k6 elektryczne to ok.400zł
- Od: 2 cze 2009, 19:59
- Auto: Honda Civic EU9 1.7ctdi
Moja ex: 323C (BA)
Mam elektryczne opuszczanie szyb, ale tylko na przodzie, więc panel z dwoma przyciskami jest. Niestety lusterka manuale. Dlatego zastanawia mnie ile taki panelik może ktosztować . Z tego co się orientuje to właśnie panel z elektrycznymi lusterkami ma jeszcze 4 przyciski na elektr szyby a nie tak jak u mnie dwa:) W sumei to mi to nie przeszkadza, te dwa będą nie miały zastosowania przynajmniej przez jakiś czas:)
Sprawiedliwość bez siły to nieudolność, siła bez sprawiedliwości to przemoc.
Masutatsu Oyama
Masutatsu Oyama
- Od: 12 mar 2010, 15:53
- Auto: Mazda 323F 97r Z5
Znalazłem taki panel tylko nie wiem czy on będzie pasował do mojej mazdy 323f 97r po lifcie(wydaje mi się, że po lifcie bo wskaźniki temp i paliwa są po lewej stronie)
http://www.motoallegro.pl/item116289746 ... _szyb.html czy jest ktoś w stanie mi pwoeidzieć czy to wejdzie u mnie?
http://www.motoallegro.pl/item116289746 ... _szyb.html czy jest ktoś w stanie mi pwoeidzieć czy to wejdzie u mnie?
Sprawiedliwość bez siły to nieudolność, siła bez sprawiedliwości to przemoc.
Masutatsu Oyama
Masutatsu Oyama
- Od: 12 mar 2010, 15:53
- Auto: Mazda 323F 97r Z5
Strona 1 z 1