Tuning optyczny Mazda 323F BG – pytania i sugestie – temat zbiorczy
Kurka wodna, szkoda, że się spóźniłem 
- Od: 26 kwi 2010, 19:07
- Auto: Mazda 323F BG 1.6 16v, Fiat 126p Bis
Ktoś wcześniej chciał 323F BG z lampami od RX8 – czwarta strona tego tematu (znalazłem to wpisując w google: 323F BG RX8)

bardzo bym cie prosil zebys napisal cos w tym temacie.
viewtopic.php?f=118&t=102056
bede bardzo wdzieczny

- Od: 4 mar 2008, 01:41
- Auto: Mazda 929 LA m52
Mazda 323F BG bp
Witam,
Szukałem już dosyć dużo po różnych forach i sklepach, ale i tak nic nie znalazłem, a mianowicie chodzi o body kit do Mazdy 323F BG 1991. Na allegro znalazłem coś co chciałbym osiągnąć lub chociaż zbliżyć się wyglądem do czegoś takiego.
To kilka fotek:

Felgi tak przy okazji

Rozmawiałem ze sprzedającym tą Mazdę, skąd można "dorwać" takie ospojlerowanie, podobnież w Szwecji jest tego sporo, ale wole poszukać czegoś w Polsce.
Jeżeli ktoś miałby jakiś kontakt z kimś kto zajmuje się czymś takim lub wiedział gdzie mogę coś takiego kupić to proszę o kontakt.
Ogólnie rozglądam się za częściami karoserii bo stwierdziłem że w tuning mojego silnika 1.6 nie warto inwestować.
Pozdrawiam
Szukałem już dosyć dużo po różnych forach i sklepach, ale i tak nic nie znalazłem, a mianowicie chodzi o body kit do Mazdy 323F BG 1991. Na allegro znalazłem coś co chciałbym osiągnąć lub chociaż zbliżyć się wyglądem do czegoś takiego.
To kilka fotek:

Felgi tak przy okazji

Rozmawiałem ze sprzedającym tą Mazdę, skąd można "dorwać" takie ospojlerowanie, podobnież w Szwecji jest tego sporo, ale wole poszukać czegoś w Polsce.
Jeżeli ktoś miałby jakiś kontakt z kimś kto zajmuje się czymś takim lub wiedział gdzie mogę coś takiego kupić to proszę o kontakt.
Ogólnie rozglądam się za częściami karoserii bo stwierdziłem że w tuning mojego silnika 1.6 nie warto inwestować.
Pozdrawiam
- Od: 15 lip 2010, 22:57
- Auto: Mazda 323F 1.6 16V
to i mario mazdę sprzedaje? 
- Od: 17 wrz 2006, 17:02
- Auto: 323F BG
witam mam pytanko mógł by mi ktoś powiedzieć jaką kupić żarówkę do podświetlania kabiny mam zamiar kupić led ale nie wiem jaką ?
- Od: 19 cze 2010, 18:39
- Auto: Była Mazda Jest ? Foka 2 1,6 Ti-VCT 115km,2005r.
wie ktoś jak prezentuje się dokładka tylniego zderzaka z tego linku
http://www.spojler.com.pl/produkt/11728 ... l-1-tuning

http://www.spojler.com.pl/produkt/11728 ... l-1-tuning
- Od: 28 gru 2009, 01:21
- Auto: Mazda 323f 1.6 16v 92r
seba323f napisał(a):
To jest naladniejsza przerobka BG jaka widzialem, zadnych wiejskich dokladek, wielkich spojlerow, lusterek M-look z kierunkowskazami. Jako ze nastepna mazda bedzie u mnie F BG w takim kierunku pojde.
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
lekko pod Germana podchodzi ale bardzo ładna 
Od german to jest daleko, wystarczy poogladac forum astiny z australii czy inne forum z dalekiego wschodu. Zolte halogeny co prawda podchodza pod german style, ale w japonii byly duzo szybciej "kultowe" niz u krzyzakow, wzor felg typowo jdm. Zreszta co za roznica jaki styl, najwazniejsze ze przyciaga wg mnie duzo wiecej uwagi niz niektore BG obwieszone spojlerami pokazane w tym temacie
Jeszcze nie mam samochodu a juz mam wybrane felgi, zawieszenie i co bedzie sie dzialo pod maska (po glebszym zastanowieniu ide w kosmetyke komory silnika niz w swapy czy inne druty)
Jeszcze nie mam samochodu a juz mam wybrane felgi, zawieszenie i co bedzie sie dzialo pod maska (po glebszym zastanowieniu ide w kosmetyke komory silnika niz w swapy czy inne druty)
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1