ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
a może i nam się uda na chwilę wpaść, bo tyle nowych osób dołącza do "naszej rodzinki", że nie długo jak zjawimy się na spocie to będę się czuła jakbym była pierwszy raz
jakby co wolimy 18 godzinkę
jakby co wolimy 18 godzinkę
Myślami przy ukochanej, czerwonej BG ;)
PRANIE TAPICERKI SAMOCHODOWEJ, DYWANÓW, KANAP...itd.
PRANIE TAPICERKI SAMOCHODOWEJ, DYWANÓW, KANAP...itd.
- Od: 22 lut 2009, 17:19
- Auto: Było ukochane BG i MX-3, jest rodzinne 626 ;)
umcyki dzisiaj sie nie odlicza
zabieram zone na shreka 3D
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
spot zaliczony, kiełbacha ogryziona
, tylko ten węgiel przeciwpożarowy trzeba na przyszłośc wysuszyc
, dzięki wszystkim za przybycie
,
o kurde.., poszło w 2 wątkach
, ale lepiej w dwóch , niż wcale 
o kurde.., poszło w 2 wątkach
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
fajnie ze udal sie spocik. Ja bylem z zona na shreq 3D i bardzo polecam. Jesli ktos jeszcze nie byl to szybko do kina i niczego nie zalowac, naprawde warto!
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
spocik udany i kameralny 
nam udało się dotrzeć pomimo podróży i zmęczenia
było wesoło, jak zawsze.
fotki wrzucę potem, bo mam sporo zdjęć do ogarnięcia
pozdrowienia dla nieobecnych
nam udało się dotrzeć pomimo podróży i zmęczenia
było wesoło, jak zawsze.
fotki wrzucę potem, bo mam sporo zdjęć do ogarnięcia
pozdrowienia dla nieobecnych
-
Ania_TM
Widziałem fotki ze Spota :–) Ja odpoczywam na małym urlopiku....Pozdrowionka dla Mazdowiczów :–)
mobile : 694-61-61-20
gg : 22774388
gg : 22774388
- Od: 2 maja 2010, 01:16
- Auto: Mazda 323F BJ 2.0 1999r
Koledzy i Koleżanki
w związku z tym że miałem już dwie Mazdy 323F BG, pierwszą sprzedałem młodemu chłopakowi który dba na szczęście o Nią, a drugą rozbiłem w wypadku samochodowym w zeszły poniedziałek (niektórzy z Was wiedzą) i niestety autko jest do kasacji szukam kolejnej BGtki
kolega marcinmmm100 ma Madzie na sprzedaż, z 91 roku, z silnikiem 1.8 SOHC, z niezłym wyposażeniem, jest ktoś chętny lub dobrze poinformowany o stanie tego autka. w opisie itd jest ok, ale zawsze dla mnie to ponad 300km drogi po nią...
niestety ani Tommy, czy Strusiu nie dadzą rady wypowiedzieć się czy obejrzeć Mazdy, może MAJKI
Madziutek wiem że też nie za bardzo
interesuje mnie rzeczowe podejście, jak strona techniczna, lakier (teoretycznie nie widać nic na zdjęciach) bo wiem że BGtki różnie znoszą czas, jak z elektryką, szyby chodzą ok ? szyber nie przecieka i pracuje jak powinien....oraz każda cenna uwaga i opinia.
jeśli znalazłby się ktoś chętny do pomocy będę wdzięczny
mój kom" 790 283 892 – Łukasz
tu jest ogłoszenie i ewentualny kontakt:
viewtopic.php?f=78&t=102505
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
w związku z tym że miałem już dwie Mazdy 323F BG, pierwszą sprzedałem młodemu chłopakowi który dba na szczęście o Nią, a drugą rozbiłem w wypadku samochodowym w zeszły poniedziałek (niektórzy z Was wiedzą) i niestety autko jest do kasacji szukam kolejnej BGtki
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
kolega marcinmmm100 ma Madzie na sprzedaż, z 91 roku, z silnikiem 1.8 SOHC, z niezłym wyposażeniem, jest ktoś chętny lub dobrze poinformowany o stanie tego autka. w opisie itd jest ok, ale zawsze dla mnie to ponad 300km drogi po nią...

niestety ani Tommy, czy Strusiu nie dadzą rady wypowiedzieć się czy obejrzeć Mazdy, może MAJKI
interesuje mnie rzeczowe podejście, jak strona techniczna, lakier (teoretycznie nie widać nic na zdjęciach) bo wiem że BGtki różnie znoszą czas, jak z elektryką, szyby chodzą ok ? szyber nie przecieka i pracuje jak powinien....oraz każda cenna uwaga i opinia.
jeśli znalazłby się ktoś chętny do pomocy będę wdzięczny

mój kom" 790 283 892 – Łukasz
tu jest ogłoszenie i ewentualny kontakt:
viewtopic.php?f=78&t=102505
- Od: 31 paź 2008, 23:24
- Auto: NAJLEPSZE NA ŚWIECIE – służbowe ...