(...)
Dotarł fresh stuff dla wszystkich NC driverów, których znam w tym mieście

www.mazdaspeed.pl
Fiveopac napisał(a):Łooo lanssssa juz chcialem w zeszly weekend podmienic niepostrzezenie biale na pomaranczowe u rave'a
bandit266 napisał(a):a co myślicie spece o indiglo? bo takowe zegary zamówiłem
ravestation napisał(a):wy to już prawie jak kierowcy Alfy –> robicie sobie spoty u mechanika
ADHD napisał(a):Artman, wiem że działasz
"budowlańcami" nazwałem naszych dwóch budujących się(prywatnie) – pita i szkodnika.
Jedna płyta wystarczy
ravestation napisał(a):a tak w ogóle w tym tyg coś robimy, jakaś Łuczniczka czy coś ?
Pit napisał(a):Odnośnie zawodów wykonywanych jeszcze cośdziś dowiedziałem się, że kolega spawający wydechy (niektórym znany, Rafał) jest z zawodu... fryzjerem
![]()
Pit napisał(a):Ja żadnym "budowlańcem" z zawodu absolutnie nie jestem, mam natomiast (po doświadczeniach z kilku ostatnich lat budowy domu) ogólną i dość silną awersję do ludzi (fizycznych) uprawiających ten zawód. Inżynierów, czy magistrów zniosę
sq2jul napisał(a):ravestation napisał(a):a tak w ogóle w tym tyg coś robimy, jakaś Łuczniczka czy coś ?
Inowroclaw w Piatek
Siara888 napisał(a):Zgadzam się z Julkiem ale mówiąc szczeże jestem ciekaw efektu końcowego... Mam nadzieje że będzie ładnie się komponowało
szkodnik_byd napisał(a):a tu cię łukaszu zaskoczę mam takie płyty od ocieplania fundamentów
bandit266 napisał(a):skoro wydaje wa się, że w moim nie będzie pasowało, to w jakim aucie by pasowało ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd