Alfa, Lancia, Ferrari to jest to
www.mazdaspeed.pl
Kuguar napisał(a):Nie mogę dyskutować na takie tematy
Kuguar napisał(a):Mondeo, to takie szare i nudne auta że szok, do tego usterkowe
TALREP napisał(a):To jeszcze jedna sprawa na zakończenie tej dyskusji i wywołania odrobiny refleksji u kolegi Kangura. Zastanów się ile w twojej trójce jest auta na F (czt. Ford Focus)...
Nudne? Bardzo możliwe. Usterkowe? Skąd ta opinia? Skoro nie z własnych doświadczeń, to może z forum Onetu?
Mam w pracy kolegę, który jeździ od 2005 roku (rocznik auta 2003) Mondeo 1.8 benzyna i utrzymuje, że jest megazadowolony, bo wymieniał w nim przez te wszystkie lata tylko i wyłącznie żarówki.
Ja mam obecnie ogromną przyjemność jeżdżenia moim własnym Mondeo i chociaż jak na niego patrzę, to widzę, że to takie sztampowe auto, ale kiedy zasiądę za sterami, to mi wszystko wynagradza. Posiadanie nalepszego lub jednego z najlepszych w klasie (oczywiście w ramach rocznika) zawieszenia daje mi niesamowitą radość. Identyczna stabilność jazdy przy 50, 100 i 200 km/h to coś, co cieszy mnie zawsze i na każdym zakręcie.
Kuguar napisał(a):Stare Mondeo jeszcze w miare a to nowe teraz to już całkiem żenada – zero szans z Japończykami a Mazda nad nim króluje pod każdym względem.
Kuguar napisał(a):Bez przesasdy – jeździsz audi to raczej nie masz wątpliwości czy to Golf czy coś dużo lepszego
Dyskusja (łac. discussio – roztrząsanie) – jeden ze sposobów wymiany poglądów (poparty argumentami) praktykowany przez dwoje lub więcej osób zainteresowanych danym tematem lub zjawiskiem.
brii napisał(a):Dyskusja z Tobą nie ma sensu.
Kuguar napisał(a):ja tam sobie nie dam powiedzieć że moja Madzia jest chociażby porównywalna do francuza czy jakiegoś forda i pod tym względem dyskusja nie ma sensu, możemy pomykać na zakrętach
brii napisał(a):Kugar – Twoje podejście nie jest zdrowe – Ty chyba wyznajesz jakąś religię
Kuguar napisał(a):Chodziło mi po prostu o to że polecam koledze "słuszne" samochody, ładne, bezawaryjne, z charakterem i duszą.
Kuguar napisał(a):Chodziło mi po prostu o to że polecam koledze "słuszne" samochody, ładne, bezawaryjne, z charakterem i duszą.
istnieje Jeden, Najwyższy, Wszystkowiedzący, Wieczny Bóg dobrych stworzeń---Ahura Mazda, Pan Mądrości, który jest w pełni Mądry, Dobry i Sprawiedliwy. Ahura Mazda, jak nauczał Manthran Zaratusztra, jest przyjacielem wszystkiego i człowiek nie powinien się go nigdy lękać.
loockas napisał(a):Kuguar napisał(a):Chodziło mi po prostu o to że polecam koledze "słuszne" samochody, ładne, bezawaryjne, z charakterem i duszą.
I jeszcze powiedz, że Audi A3 którym jeździłeś wcześniej to samochód z duszą i charakterem?
Kuguar napisał(a):polecam koledze "słuszne" samochody,
Kuguar napisał(a):Moje Audi tak, sam mu stworzyłem duszę i charakter, dalej je mam jak masz ochotę zobaczyćI powiesz mi że nie ma stylu duszy i charakteru po przejechaniu się to wymięknę
![]()
Kuguar napisał(a):jest do sprzedania tak btw, ale jest na maxa przerobione bodykit itd, więc kupi je ktoś w temacie pewnie, przygotowany do sezonu i chipa + dwie tubinki dodaje do niego.
Kuguar napisał(a):Pozatym Audi to Audi wzbudzają szacunek raczej troche inaczej niż francuzy
Kuguar napisał(a): Pozatym Audi to Audi wzbudzają szacunek raczej troche inaczej niż francuzy
brii napisał(a):Kuguar napisał(a):Pozatym Audi to Audi wzbudzają szacunek raczej troche inaczej niż francuzy
Po przeczytaniu Twoich tekstów patrzę na Audi nie z szacunkiem a z politowaniem – że te samochody trafiają na takich właścicieli...
Kuguar napisał(a):generalnie pierwszy raz spotykam się że w jakimś klubie klubowicze Japończyka mówią że francuzy to [tiiit] auta i generalnie może nawet lepsze niż japończyki. Po prostu z mojej strony EOT i [tiiit] że tak postrzegacie Japończyki, to już chłopaki w innych klubach postrzegają chyba Japończyki lepiej niż tutaj
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości