Mariuszu mógłbyś przerzucić tą naszą dyskusję do tematu o pikniku czy zostajemy z rozmowami tutaj?
OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI – spotkania regionalne
Zapomniałem o wrzuceniu fot. Także jak wrócę z roboty to coś zapodam
Mariuszu mógłbyś przerzucić tą naszą dyskusję do tematu o pikniku czy zostajemy z rozmowami tutaj?
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
siwuski napisał(a):Pozdrawiamy wszystkich, których mogliśmy poznać i spotkać tych których już znamy. Miło było uścisnąć rękę Członka Zarządu. Nasze uczestnictwo było trochę spontaniczne i nie zapomnę miny Michała.
Co do organizacji to prawda, że konwój z pod Tesco trochę przerósł organizatorów a zwłaszcza naszą kochaną policje– nie ma to jak mazdowe kolumny
. Co do reszty nie mogę się wypowiadać bo musieliśmy uciekać, ale co do pogody – była piękna ale za gorąca.
Jeszcze raz pozdro.
nie organizatorów na naszych funkcjonariuszy inaczej sie umawialiśmy przed wyjazdem a inaczej zrobili takie kolumny prowadziłem juz setki razy a ta była najgorsza jaka tylko mogła być w mojej historii
nastepnym razem sami sobie poprowadzimy bez miśków i gwarantuje ze lepiej wyjdzie
ale mniejsza o większość grunt ze reszta sie zajefajnie udała
-
rafik111
Witam kolegów z Mazdy mam do was prozbę jak macie wiecej zdjec z Pikniku prosze o wysłanie mi na e-mail Tomek_syk@wp.pl.Chce zrobic galeria pikniku i wstawic na Youtube po kolei wszystkimi klubami jakie brały udział
-
Tomik232
O rzesz zapomniałem fot wrzucić do tematu 
A tak na marginesie wszyscy którzy chcą coś z gadżetów proszę o zapoznanie się z tematem o naklejkach/brelokach lub z tematem o koszulkach
Informacja szczególnie dla Adriana żeby mnie już o podkładki nie pytał, cytuję i tyle tylko wiem na ten temat
Jak już wybierzecie czego potrzebujecie zrobimy wspólne zakupy
Tomik zdjęcia będą na twojej skrzynce na dniach.

A tak na marginesie wszyscy którzy chcą coś z gadżetów proszę o zapoznanie się z tematem o naklejkach/brelokach lub z tematem o koszulkach
Informacja szczególnie dla Adriana żeby mnie już o podkładki nie pytał, cytuję i tyle tylko wiem na ten temat
tco_tm napisał(a):P.S. Podkładki powinny być do końca tego tygodnia, a od następnego rusza obsługa wysyłek.
Jak już wybierzecie czego potrzebujecie zrobimy wspólne zakupy
Tomik zdjęcia będą na twojej skrzynce na dniach.
-
like a shadow
323 GTX BG BPT 4WD '89
Michale tylko jak to zrobimy? chcesz zamówienie poszczególnych osób na maile czy może jakiś spocik na weekendzie i się tam dogadamy
A o podkładki i tak będziemy cię męczyć
a co z nami nie ma tak łatwo 
A o podkładki i tak będziemy cię męczyć
-----------------------------------BORN TO FIGHT <--> FIGHT TO WIN---------------------------------------

- Od: 8 kwi 2010, 22:03
- Auto: Mazda 3
Michał88 napisał(a):Informacja szczególnie dla Adriana żeby mnie już o podkładki nie pytał, cytuję i tyle tylko wiem na ten temat![]()

Adrian8820 napisał(a):Michale tylko jak to zrobimy? chcesz zamówienie poszczególnych osób na maile czy może jakiś spocik na weekendzie i się tam dogadamy![]()
Co do obciążenia Michała zamówieniami
Pzdr
- Od: 20 sty 2007, 11:41
- Auto: 2006-2008 BA '96 (Z5 88 KM)
2008-2010 BG '99 (RF2A 90 KM)
2010-nadal CP '02 (RF3F 101 KM)
Dajcie na pw, potem zrobię listę i wrzucę do tematu żeby każdy sobie sprawdził czy na pewno to chce co wpisałem
a kasę zbiorę jakoś na spotkaniu
Ps. Nie mam cię dosyć Adrianie, po prostu mam dosyć tych podkładek
Ps. Nie mam cię dosyć Adrianie, po prostu mam dosyć tych podkładek

-
like a shadow
323 GTX BG BPT 4WD '89
Panowie
! Wiem że to nie ten dział na taki temat
ale potrzebuje pomocy 
Dzisiaj moja Madzia została rozwalona a sprawca uciekł z miejsca wypadku
:(:( Zdarzenie miało miejsce na osiedlu widok
Prawdopodobnie sprawca był wv polo ciemnozielony 3 drzwiowy ... nie jestem pewien bo nie było czasu na patrzenie tylko ratunek tego co zostało z samochodu
:( Niestety numerów też nie zapamietałem 
Policja w naszym kraju robi wielką łaskę w tego typu zdarzeniach dlatego zwracam sie o pomoc do Was. Jeżeli ktokolwiek ma namiary gdzie może się taki samochód znajdować zapłacę za informacje
! Wv ma rozwalony przód samochodu a na pewno stronę kierowcy.
Jeżeli ktoś wie coś na ten temat proszę o kontakt pod numerem tel. 516-734-339
!! za Informacje dobrze zapłacę
!

Dzisiaj moja Madzia została rozwalona a sprawca uciekł z miejsca wypadku

Policja w naszym kraju robi wielką łaskę w tego typu zdarzeniach dlatego zwracam sie o pomoc do Was. Jeżeli ktokolwiek ma namiary gdzie może się taki samochód znajdować zapłacę za informacje

Jeżeli ktoś wie coś na ten temat proszę o kontakt pod numerem tel. 516-734-339

Przykra sprawa 
Ja po swoim incydencie rok temu przestałem wierzyć w ostrowieckich stróżów prawa. I to chyba byłby cud albo zbieg okoliczności żeby pomogli.
hmm.... z Ostrowca nie jetem ale wiadomo, znajomych się ma. No i wujka blacharza
Można im sprawę naświetlić a gdyby się coś trafiło to da się znać.
Proponowałbym również pojeździć po blacharzach ale w miarę dyskretnie. A jeśli gość (sprawca) jest z Oc to kiedyś się gdzieś pokaże.
A odnośnie gadżetów. Też byłbym chętny. Ale info pójdzie na PW żeby nie mieszać
Ja po swoim incydencie rok temu przestałem wierzyć w ostrowieckich stróżów prawa. I to chyba byłby cud albo zbieg okoliczności żeby pomogli.
hmm.... z Ostrowca nie jetem ale wiadomo, znajomych się ma. No i wujka blacharza
Proponowałbym również pojeździć po blacharzach ale w miarę dyskretnie. A jeśli gość (sprawca) jest z Oc to kiedyś się gdzieś pokaże.
A odnośnie gadżetów. Też byłbym chętny. Ale info pójdzie na PW żeby nie mieszać
Fakt przykra sprawa
Czesto bywam w okolicach huty to moze cos sie wyczai.
A teraz druga sprawa Panowie i Panie od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem 626 GF 2.0
Wszystko pieknie hula jak ta lala za wyjatkiem pieprzonego dymu ktory pojawia mi sie jak odpalam samochod na zimnym silniku. Dym jest siwy przez ok 15 a potem znika. Boje sie najgorszego.
Tak wiec jakiego mechanika polecacie w okolicy Ostrowca ktory ma zdolnosci do roboty a nie tylko do brania pieniedzy i zajrzy. Obecnie jestem na etapie wymiany filtrow, w zasadzie to juz po, czeka mnie jeszcze rozrzad. Obecnie stoluje sie na Wiejskiej pewnie kojarzycie i teraz mam question czy warto tam dalej zagladac czy polecacie kogos innego?
Prosil bym o rzetelna odpowiedz.
PZDR
Czesto bywam w okolicach huty to moze cos sie wyczai.
A teraz druga sprawa Panowie i Panie od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem 626 GF 2.0
Wszystko pieknie hula jak ta lala za wyjatkiem pieprzonego dymu ktory pojawia mi sie jak odpalam samochod na zimnym silniku. Dym jest siwy przez ok 15 a potem znika. Boje sie najgorszego.
Tak wiec jakiego mechanika polecacie w okolicy Ostrowca ktory ma zdolnosci do roboty a nie tylko do brania pieniedzy i zajrzy. Obecnie jestem na etapie wymiany filtrow, w zasadzie to juz po, czeka mnie jeszcze rozrzad. Obecnie stoluje sie na Wiejskiej pewnie kojarzycie i teraz mam question czy warto tam dalej zagladac czy polecacie kogos innego?
Prosil bym o rzetelna odpowiedz.
PZDR
- Od: 9 lip 2010, 23:42
- Auto: 626 GF 2.0 '98
Ja Ci mogę polecić bardzo dobrego mechanika z garbacza
mi za wymianę rozrządu w 626 DiTD policzył 100 zł.Naprawde dobry mechanika
Robie u niego samochody juz od kilku lat i efekt jest taki ze jest tanio i solidnie
Byłem u wielu mechaników ale tak jak on chyba sie żaden nie przykłada do tej roboty.Jak coś to pisz na PW
Ogromne podziękowania dla vinek za sobotnie reanimowanie Prymulki, ale cóż historia zakończyła się tak, że Mazda wczoraj otrzymała nowy akumulator, stary 8mio letni siłą rzeczy odmówił posłuszeństwa. Mam jeszcze pytanie, w jaki sposób można sprawdzić termostat? Od paru dni co jakiś czas załącza mi się wentylator, a wskazówka na desce nie sygnalizuje żadnego wzrostu temperatury.
pzdr
p.s.
Michał jak tak zamówienie

pzdr
p.s.
Michał jak tak zamówienie
- Od: 20 sty 2007, 11:41
- Auto: 2006-2008 BA '96 (Z5 88 KM)
2008-2010 BG '99 (RF2A 90 KM)
2010-nadal CP '02 (RF3F 101 KM)
Czekam aż będzie oficjalne info na temat podkładek.
Dobrze, że Madziula wróciła do życia.
Ps. Odebrałem już kable od ziomka
Dobrze, że Madziula wróciła do życia.
Ps. Odebrałem już kable od ziomka

-
like a shadow
323 GTX BG BPT 4WD '89
KAZIK_WPR napisał(a):Dym jest siwy przez ok 15 a potem znika. Boje sie najgorszego.
Od razu się boisz?
Przed wymianą oleju zrób płukankę (np. STP).
Potem zalej syntetyka (polecam złotego Lotosa – w miarę niedrogi a świetny olej).
I jeździj. Obserwuj stan oleju w silniku. Jak będzie ubywało ponad litr na 3-4kkm to wtedy możesz się bać
Do wymiany pierścienie i uszczelniacze. Oczywiście pod warunkiem że w cylindrach nie ma owalu i nie wymagają szlifu.
jakby co to mam swoją premacy do sprzedania, 14600 zł, info na pw , mail cebul77@wp.pl, lub telefon 511 660 036 . Potrzebuję pilnie sprzedać, chcę kupić mieszkanie i każdy grosz się liczy.
- Od: 3 gru 2009, 16:06
- Auto: premacy DiTD 00r
Grzyby napisał(a):KAZIK_WPR napisał(a):Dym jest siwy przez ok 15 a potem znika. Boje sie najgorszego.
Od razu się boisz?
Przed wymianą oleju zrób płukankę (np. STP).
Potem zalej syntetyka (polecam złotego Lotosa – w miarę niedrogi a świetny olej).
I jeździj. Obserwuj stan oleju w silniku. Jak będzie ubywało ponad litr na 3-4kkm to wtedy możesz się bać
Do wymiany pierścienie i uszczelniacze. Oczywiście pod warunkiem że w cylindrach nie ma owalu i nie wymagają szlifu.
No dzieki
Narazie zmienie olej i zobaczymy co się będzie dziać.
Bucha tylko rano po nocy na zimnym. Potem przez caly dzien jest spokoj.
Po wymianie oleju napisze.
- Od: 9 lip 2010, 23:42
- Auto: 626 GF 2.0 '98
KAZIK_WPR dobrze że przestał dymić
Wracając do tematu gadżetów, podkładki już są. Oprócz tego co wam pokazywałem są też smycze. I jest promocyjna wyprzedaż kalendarzy, gdyby ktoś jeszcze chciał powiesić sobie Mazdeczki na ścianie.
Spotkanie organizacyjno-kasowe proponuję zrobić jakoś na weekendzie. Co powiecie na sobotę popołudniu? Tak mniej więcej 17-18?
Wracając do tematu gadżetów, podkładki już są. Oprócz tego co wam pokazywałem są też smycze. I jest promocyjna wyprzedaż kalendarzy, gdyby ktoś jeszcze chciał powiesić sobie Mazdeczki na ścianie.
Spotkanie organizacyjno-kasowe proponuję zrobić jakoś na weekendzie. Co powiecie na sobotę popołudniu? Tak mniej więcej 17-18?
-
like a shadow
323 GTX BG BPT 4WD '89