Mazda 626 GF FS '01 Lift 2.0 HP 100kW – Czarnulka Radex'a
Dokładnie szpojler extra autko nabiera smaku
a końcówka rzecz gustu mnie się tam podoba lepsze taka niż żadna
... a na profesionalny mod wydechu przyjdzie jeszcze czas ... o ile właściciel zechce ...
Brawo
Brawo
- Od: 30 kwi 2008, 13:28
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'
Na tle zieleni pięknie się prezentuje
.
Zresztą – mi się zawsze 626 podobały, odkąd pamiętam, szczególnie ciemne. A twoja wygląda na wybitnie zadbany egzemplarz, czego szczerze gratuluję
.
Co do kół – na 17-stkach pewnie ciut zyska na wyglądzie, ale spadnie komfort podróżowania. Czyli, jak zwykle – coś za coś, takie życie
.
Zapodaj foty na nowym felunku, jak się zdecydujesz na tę zmianę.
Zresztą – mi się zawsze 626 podobały, odkąd pamiętam, szczególnie ciemne. A twoja wygląda na wybitnie zadbany egzemplarz, czego szczerze gratuluję
Co do kół – na 17-stkach pewnie ciut zyska na wyglądzie, ale spadnie komfort podróżowania. Czyli, jak zwykle – coś za coś, takie życie
Zapodaj foty na nowym felunku, jak się zdecydujesz na tę zmianę.
Wszystko jest trudne, nim stanie się łatwe...
- Od: 24 cze 2010, 22:43
- Auto: Mazda 3 BK 2,3 USA 2007r.
moja była 323F BJ 1,6 2002r.
dzieki i za mile komentarze i za rewolucyjne komentarze dotyczace koncowki wydechu, napisow i chromowanej listwy ale na prawde nie jest zle na zywo
milo mi slyszec ze fotki tez sie podobaja bo robie na zwyklym canonie sx110is na auto
moze kiedys nadejdzie czas na lustro ale musialbym miec duuuuzo czasu aby je ogarnac

milo mi slyszec ze fotki tez sie podobaja bo robie na zwyklym canonie sx110is na auto

Madziulka dziś dostała nowiutkie tarcze i klocki na tył TRW Lukas. Komplet kosztował 257zł (chyba koleś się pierdzielnął w sklepie bo powinno być 357
) jeszcze dostałem gratis płyn do szyb K2

Madziulka dostała także całkiem nowy płyn chłodniczy Prestone a stary został spuszczony.
Po całym zabiegu trochę umorusaną i brudną od oleju i innych płynów ustrojowych Madziulkę trzeba było umyć

kupiłem jeszcze taki wosk:

i w ciągu najbliższych dni Madziulka będzie ładnie wypieszczona z zewnątrz
pozdro ze słonecznego Zawiercia

Madziulka dostała także całkiem nowy płyn chłodniczy Prestone a stary został spuszczony.
Po całym zabiegu trochę umorusaną i brudną od oleju i innych płynów ustrojowych Madziulkę trzeba było umyć

kupiłem jeszcze taki wosk:

i w ciągu najbliższych dni Madziulka będzie ładnie wypieszczona z zewnątrz
pozdro ze słonecznego Zawiercia
Ostatnio edytowano 3 sty 2012, 23:27 przez Radex, łącznie edytowano 1 raz
Radex84 napisał(a):komentarze dotyczace koncowki wydechu, napisow i chromowanej listwy ale na prawde nie jest zle na zywo
A wedlug mnie ten napis mazdaspeed na przodzie jest zaje... dodaje tego czegos
- Od: 18 sty 2010, 21:32
- Auto: Była Mazda MX-3
DOHC 1.6 16v 96r.
"Oriental red"
jest Fiat Coupe 2.0 20v 147KM
GFa bardzo ładna
czarny hatchback w najmocniejszym wydaniu benzynowym. Widać, że dbasz o nią
tylko... nie podoba mi się "tuning z allegro" przepraszam ale takie mam zdanie
tj. np alu ramki... nakładki na pedały... gałka kompletnie nie pasuje do mieszka (ładniejsza byłaby np od 6 GG czy 3 BK) końcówka wydechu też taka sobie.. Napis mazdaspeed na grillu można przeżyć
Poszedł bym w inną stronę i zmienił np to pseudodrewno na inkrustacje a'la carbon a spojler zamienił na ten z katalogu Posterta... ale to tylko moje zdanie, a o gustach się nie dyskutuje
P.S
Dojrzałem jeszcze chromowane listwy na parapetach.. ehh jakoś mi się to gryzie
albo wszystkie auto nic, poza tym takie coś pasuje ale do koncernu VW.
Poszedł bym w inną stronę i zmienił np to pseudodrewno na inkrustacje a'la carbon a spojler zamienił na ten z katalogu Posterta... ale to tylko moje zdanie, a o gustach się nie dyskutuje
P.S
Dojrzałem jeszcze chromowane listwy na parapetach.. ehh jakoś mi się to gryzie