Jelenia Góra – Reaktywacja! – najbliższy spot 18.01.2020r
otwiera sie strona z bledem poniewaz najprawdopodobniej po zmianie forum na nowe szlag trafil wszystkie linki – bo wszystkie otwieraja sie z bledem. Polecam po nicku znalezc na liscie uzytkownikow a nastepnie na PW lub inny kontakt...
jak bede mial chwile (a raczej dluzsza chwile) to popoprawiam te linki ale to musze wszystkich wyszukac w liscie i zaktualizowac odnosniki do profili
PS. zaglada tu jeszcze ktos czy to juz zdechlo kompletnie ;p
jak bede mial chwile (a raczej dluzsza chwile) to popoprawiam te linki ale to musze wszystkich wyszukac w liscie i zaktualizowac odnosniki do profili
PS. zaglada tu jeszcze ktos czy to juz zdechlo kompletnie ;p
- Od: 18 lut 2005, 01:13
- Auto: 323F BA Z5 '95
MATIZ M100 '00
U mnie zdechło bo od trzech tygodni walczę z remontem mieszkania, więc jestem wywalony jak koń po westernie i nie chce mi się nawet kompa odpalać
Ale spota jakiegoś można przyplanować bo w tym roku praktycznie Mercury jak i szybowcówa to się na nas nie napatrzyli...
AnanasQ – kupiłeś Matiz'a?

Ale spota jakiegoś można przyplanować bo w tym roku praktycznie Mercury jak i szybowcówa to się na nas nie napatrzyli...
AnanasQ – kupiłeś Matiz'a?

jpski napisał(a):AnanasQ – kupiłeś Matiz'a?
taaaa... zonka się bedzie uczyc jeździc... a gdzie mnie w nim przydybałeś
czy zastanowiła cie podwójna sygnatura
- Od: 18 lut 2005, 01:13
- Auto: 323F BA Z5 '95
MATIZ M100 '00
AnanasQ napisał(a):czy zastanowiła cie podwójna sygnatura![]()
Oczywiście, że sygnatura dała mi do myślenia i dlatego ją zinwigilowałem, ale to co zobaczyłem na motostat rozwaliło mi trampki, bo myślałem, że idziesz za ciosem i wciągnąłeś jakiegoś Galancika

Joszi napisał(a):hej... Chabas mijałem się wczoraj z tobą????
Ja też się z Chabas'em często mijam, ale jak nie pocisnę po klaksonie to tylko ja go widzę...

My Jpski się codziennie mijamy w okolicach wicka pola
Tak niebieska 626 kombii
Jak by ktoś mógł zeedytować 1 posta i zmienic z zielonej na niebieską to byłoby miło;]
Fotografia Ślubna www.igordyjach.com
- Od: 25 gru 2007, 17:05
- Auto: 626 GW RF2A 99'
M6 GG RF7J 07'
M2 DE 1,5 MZR 10'
M3 BL 2.0 Disi 12'
Iktorn92 napisał(a):My Jpski się codziennie mijamy w okolicach wicka polaTak niebieska 626 kombii
No fakt, masz rację bo praktycznie chyba co dzień widzę tą niebieską 626 kombi i zastanawiam się czyje to takie ładne auto – bo wygląda ślicznie – kolor chyba taki sam jak 626 mojego Papusia
To teraz będę mrugał do Ciebie

Witam.
Panowie podpowiedzcie, gdzie w Jelonce albo okolicach jest dobry i znając się na rzeczy diagnosta.
Zapala mi się choinka na tablicy (ABS, TCS i "krwiste szczęki teściowej"), a kolejni " garażowi pseudoznawcy" diagnostyki twierdzą, że nic się nie dzieje i kasują mamonę. Są niby jakieś "unknown error" od hamulców , ale po skasowaniu błędów jest ok. Do następnego przekręcenia kluczyka.
Wymieniony płyn, tarcze, klocki. Zrobiona regeneracja zacisków. Sprawdzone czujniki ABS-u. Przy każdym rozruchu muszę kręcić na dwa razy, żeby choinka zgasła. Może w weekend coś mi dioda wymruga.
A wszystko się zaczęło od wyjazdu nad jezioro. Madzia się chyba obraziła, że ją zostawiłem na dwa tygodnie w garażu i teraz się mści. A podobno "kobiety" nie są mściwe.
Pozdrawiam
Panowie podpowiedzcie, gdzie w Jelonce albo okolicach jest dobry i znając się na rzeczy diagnosta.
Zapala mi się choinka na tablicy (ABS, TCS i "krwiste szczęki teściowej"), a kolejni " garażowi pseudoznawcy" diagnostyki twierdzą, że nic się nie dzieje i kasują mamonę. Są niby jakieś "unknown error" od hamulców , ale po skasowaniu błędów jest ok. Do następnego przekręcenia kluczyka.
Wymieniony płyn, tarcze, klocki. Zrobiona regeneracja zacisków. Sprawdzone czujniki ABS-u. Przy każdym rozruchu muszę kręcić na dwa razy, żeby choinka zgasła. Może w weekend coś mi dioda wymruga.
A wszystko się zaczęło od wyjazdu nad jezioro. Madzia się chyba obraziła, że ją zostawiłem na dwa tygodnie w garażu i teraz się mści. A podobno "kobiety" nie są mściwe.
Pozdrawiam
- Od: 11 gru 2009, 08:33
- Auto: 323F BJ 1.6/98 LIFT 2003.
Sorka jesli kogos nie zauwazam ;D Bo zwykle jestem roznymi dziwnymi rzeczami zajety w samochodzie 
Joszi tak mnie wtedy mijales bo nawet w ostatnim momencie zauwazylem reklamy na Twoim samochodzie ale juz nie mialem jak mrugac....
A obecnie Mazda stoi pod robota i czeka na sprzeglo... A sam sie woze Alfa 156 lub Citroenem Plurielem ;D
Wiec jak zobaczycie jakiegos goscia w srebrnym cabrio to ja ;p
To kiedy jakis spot?
Joszi tak mnie wtedy mijales bo nawet w ostatnim momencie zauwazylem reklamy na Twoim samochodzie ale juz nie mialem jak mrugac....
A obecnie Mazda stoi pod robota i czeka na sprzeglo... A sam sie woze Alfa 156 lub Citroenem Plurielem ;D
Wiec jak zobaczycie jakiegos goscia w srebrnym cabrio to ja ;p
To kiedy jakis spot?
Żyj szybko... A umieraj kiedy chcesz...
- Od: 19 sty 2009, 21:02
- Auto: Mazda MX-3 1.6 '96
W niedziele też leciałem przez Jelonkę
wchodziłem z dziećmi na Śnieżkę
. i udało się. było ciężko....
i po drodze nie widziałem nikogo
w madzi... a naklejki na mojej furce s ą już rozpoznawalne i to bardzo... hihiih
jak byłem na urlopie nad morzem tam też mnie widzieli moi znajomi. hiihih. i słyszeli zium zium...
udało sie wam odnaleźć kontak z Dariuszem ze ZGorzelca???
chce kupic od niego zderzaki... miał fajne
i po drodze nie widziałem nikogo
jak byłem na urlopie nad morzem tam też mnie widzieli moi znajomi. hiihih. i słyszeli zium zium...
udało sie wam odnaleźć kontak z Dariuszem ze ZGorzelca???
chce kupic od niego zderzaki... miał fajne
szatan nie auto
- Od: 27 maja 2009, 13:54
- Auto: MX3 2.5 V6 + turbo
Joszi jak znajdziesz druga taką Madzie z takimi tribalami to stawiam wielką flaszkę. Nawet kierowcę sobie załatwię, żebym miał jak do chaty wrócić. Twojej furki nie da się pomylić z żadną inną. Ja też dosyć często bywam w Jelonce
Pogratuluj młodym wejścia. Ja tego jeszcze nie zaliczyłem. Aż wstyd się przyznać.
www.mtj.auto.pl
- Od: 7 lut 2008, 01:20
- Auto: była eFka BaGietka '92 jest
Accord CG8 1.8 16V
Zapraszamy wszystkich na Jesienny MegaZlot do Piotrkowa Trybunalskiego
16-17 października 2010r
Więcej info tutaj:
viewforum.php?f=324
pozdrawiam,
Dawid
16-17 października 2010r
Więcej info tutaj:
viewforum.php?f=324
pozdrawiam,
Dawid
Panowie, sklejmy jakiegoś spota przed pierwszym śniegiem
Ja ogarnąłem temat remontu i przeprowadzki, więc można się styknąć... choć na chwilę żeby pogadać...
Ja ogarnąłem temat remontu i przeprowadzki, więc można się styknąć... choć na chwilę żeby pogadać...