Fiveopac napisał(a): bo jeszcze wezmie sobie je na serio do serca i wróci , o zgrozo, na stałe!
a to źle ?
P.S.
Co myślicie żeby kiedyś zorganizować wypad na paintballa ? Chętnie bym do niektórych postrzelał

www.mazdaspeed.pl
Fiveopac napisał(a): bo jeszcze wezmie sobie je na serio do serca i wróci , o zgrozo, na stałe!
bandit266 napisał(a):P.S.
Jakiś pomysł na spot przyszłotygodniowy ? Może gokarty w czwartek wieczorkiem ? (29.07)
bandit266 napisał(a):Co myślicie żeby kiedyś zorganizować wypad na paintballa ? Chętnie bym do niektórych postrzelał![]()
Grzechoorx napisał(a):Pomysł nie najgorszy – aczkolwiek tutaj wolał bym poczekać na opinie reszty...
Grzechoorx napisał(a):PS: czemu mi się wydaje że wiem kogo masz na myśli z tym strzelaniem
szkodnik_byd napisał(a):a kiedyżto Panicz RUUUULLLESSSSSS(SSssSS) zagości w naszych skromnych progach ;D
RULES napisał(a):E no to git. Jak przyjadę na urlop to sobie wybiorę jakieś auto, a ja się martwiłem czym będę jeździł.
RULES napisał(a):p.s. interpunkcja zachowana
Pit napisał(a):Umówimy się na 23:30 – 24:00, do drugiej spokojnie, jak nie dłużej spotkanie potrwa...
RULES napisał(a):Chyba po 15stu minutach bo policja przyjedzie. Niech no ja sobie tylko do nich numer przypomne
Pit napisał(a):RULES napisał(a):Chyba po 15stu minutach bo policja przyjedzie. Niech no ja sobie tylko do nich numer przypomne
O Ty wszo emigracyjna
RULES napisał(a):Pit napisał(a):O Ty wszo emigracyjna
Nie będziecie się bawić beze mnie
Pit napisał(a):W mieście na ćwierćmilowego nie widzę niestety miejscówki. Zauważ, że nie każde auto kończy ćwiartkę przy 140 km/h:/
Pit napisał(a):Umówimy się na 23:30 – 24:00, do drugiej spokojnie, jak nie dłużej spotkanie potrwa...
sq2jul napisał(a):Zrobmy spota cwiercmilowego (vectorzenie)... prawdziwego nocnego spota – nie zadna 23:00, tylko jakas meska godzina (2:00 AM), w miescie. Z soboty na niedziele, z duzym wyprzedzeniem, tak aby kazdy mogl sobie ustawic sluzby/zmiany/etc.. Proponowana lokalizacja to fordonska lub kamienna. Co wiara na to?
RULES napisał(a):Haha bede w Bdg prawdopodobnie od 01/08 – niedzieli lub poniedzialku do srody lub czwartku wiec mozecie cos wyszykowac tylko nie mowcie Fajvowi o tym bo znowu bedzie chcial sie ze mna spotkac
bandit266 napisał(a):kurde nie znalazł się jeszczea prubowałeś Skibulku metody Szkodnika?
szkodnik_byd napisał(a):co do immobilajzera to jak by co mam mały magnez ale o dosc sporej mocy mozna pozyczyc odemnie i sprawdzic
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd