WARSZAWA – Imprezy klubowe
Ja sie może w koncu wybiore do:
15 maja (sobota), Skyline
Shaun Baker
To już 2 taka impreza po otwarciu klubu wraz z udziałem Pakito. Tym razem gościem specjalnym będzie nikt inny jak Shaun Baker.
Start godz.21.00.
Cena 30 pln.25 pln w przedsprzedaży w kasach ebilet.
Wstęp tylko dla osób pełnoletnich.
Rezerwacja miejsc siedzących poprzez sms 517 504 751. Proszę wpisać imię, nazwisko, datę imprezy i liczbę osób, a nastepnie czekać na potwierdzenie jej przyjęcia. Rezerwacja jest bezpłatna, lecz ważna do 22.00.
15 maja (sobota), Skyline
Shaun Baker
To już 2 taka impreza po otwarciu klubu wraz z udziałem Pakito. Tym razem gościem specjalnym będzie nikt inny jak Shaun Baker.
Start godz.21.00.
Cena 30 pln.25 pln w przedsprzedaży w kasach ebilet.
Wstęp tylko dla osób pełnoletnich.
Rezerwacja miejsc siedzących poprzez sms 517 504 751. Proszę wpisać imię, nazwisko, datę imprezy i liczbę osób, a nastepnie czekać na potwierdzenie jej przyjęcia. Rezerwacja jest bezpłatna, lecz ważna do 22.00.
Mnie zapewne nie bedzie ale dla chetnych umieszcze oficjalnie w pierwszym poscie.
Milego baletu
Milego baletu
-
Szalotka
Z milą checią, ale nie jestem pewien czy damy rade. Jesli cos to bedziemy w kontakcie 
Jak cos to info dla chetnych poszlo na 1 post
Jak cos to info dla chetnych poszlo na 1 post
-
Szalotka
Kto ma ochote na piwko
Zimne i eleganckie
My jutro wieczorkiem idziemy sobie gdzies na nektar Bogów. Jak ktos ma ochote to zapraszam. Piwko zapewne bedzie grane na stronie Grochowa. Dzwonic, pisac.
ps. No to nara
ps. No to nara
-
Szalotka
No Dobra Panie i Panowie .... fajna pogoda za oknem ciepło noce ciepłe wręcz upalne ... proponuje wyjście na browarka nie do clubu zamknietego ale na plażę po praskiej stronie wisły club La Playa ... co Wy na to ? usiądziemy sobie na piasku wypijemy zimne piwko miło spędzimy czas słuchając muzyczki pełen chiloout ! kto się piszę ja będę na 100% ... a Ty ?
http://www.laplaya.pl/
http://www.laplaya.pl/
- Od: 30 kwi 2008, 13:28
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'
W sobotę i niedziele smigam nad Zegrze na plaze. Ma tez ze mną jechać Misiek1986 wraz z Kingą zapewne.
Dokladnie miejscowosc Rynia. Osrodek WDW. Fajna plaza ( strzezona ), barki z grilem i nie tylko. Oprócz kąpieli w zalewie osrodek posiada takze basen polozony na plazy, prysznice co by sie schlodzic.
No i mozna sobie zaserwowac przejazdzke na bananie wodnym. Koszt 20 zlotych za 20 minut. Wystarczający czas. W zeszly weekend smigalem i było czad komando
Jakby ktos mial chęć to niech wpada
Dokladnie miejscowosc Rynia. Osrodek WDW. Fajna plaza ( strzezona ), barki z grilem i nie tylko. Oprócz kąpieli w zalewie osrodek posiada takze basen polozony na plazy, prysznice co by sie schlodzic.
No i mozna sobie zaserwowac przejazdzke na bananie wodnym. Koszt 20 zlotych za 20 minut. Wystarczający czas. W zeszly weekend smigalem i było czad komando
Jakby ktos mial chęć to niech wpada
-
Szalotka
AmRoZ, ja chetnie w piatek bym sie tam wybrał pod wieczór....
Natomiast jesli chodzi o wyjazd nad Zegrze, to też chętnie tylko pogoda przewidywana jest nie najlepsza, nie wiem czy wiesz Maćku ale ma być deszczowo i 'chłodno'...[ w porównaniu do tego co jest dzisiaj]
Natomiast jesli chodzi o wyjazd nad Zegrze, to też chętnie tylko pogoda przewidywana jest nie najlepsza, nie wiem czy wiesz Maćku ale ma być deszczowo i 'chłodno'...[ w porównaniu do tego co jest dzisiaj]
Wstane w sobote rano i zobacze co sie dzieje. Prognozy czasem sie nie sprawdzają, Roznie to bywa.
Bedzie ladnie to jade a jak nie bedzie ladnie to nie jade
Bedzie ladnie to jade a jak nie bedzie ladnie to nie jade
-
Szalotka
Tak więc umawiamy się wszyscy póki co na plażę w piątek a w sobotę rano pomyślimy o zegrzu bo ja też chce tam jechać.... tak więc kto jeszcze chętny na piątek ? .....
Malutka też będzie a bynajmniej potwierdziła zaproszenie na Facebooku.
Malutka też będzie a bynajmniej potwierdziła zaproszenie na Facebooku.
- Od: 30 kwi 2008, 13:28
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'
Ja te z sobie pewnie jakąś kierowniczkę przygrucham, a jak nie to będę busem sam. 21 – ok 
Ostatnio edytowano 23 lip 2010, 15:32 przez CezaR83, łącznie edytowano 1 raz