Kuguar napisał(a):co "Lukazie" napiął wyżej, że nie ma takiej opcji,
Nie znasz sie na zartach
www.mazdaspeed.pl
Kuguar napisał(a):co "Lukazie" napiął wyżej, że nie ma takiej opcji,
Lukazie napisał(a):No do tego już niestety nie , niedługo będzie następny konkurs fotograficzny , dasz radę !
Pozdrawiam
Grzechoorx napisał(a):Stwierdzam że muszę zgłosić swoją kandydaturę na moderatora!
Grzechoorx napisał(a): w końcu z zawodu informatyk!
Grzechoorx napisał(a):...znam się na tym dobrze wiec jeśli będzie taka możliwość z chęcią pomogę.
Pit napisał(a):NIEKLUBOWICZ (bo niby jak miałby nim być) /quote]
Czy masz coś osobistego do mnie czy tak tylko próbujesz niepotrzebnie się zemną podrażnić??
Swoją drogą tu chodzi o moderatora a nie przyjaciółkę od siedmiu boleści...
Kwestia forum i porządku na nim (dzięki moderatorowi) to jedna sprawa (bardziej techniczna)
a spoty i społeczność "druga" – wiec prosze nie myl pojęć...Pit napisał(a):Grzechoorx napisał(a): w końcu z zawodu informatyk!
O jaaa, poważna sprawa![]()
To już mało istotne ale ewidentnie przegięcie – taka ironia jest zdecydowanie nie na miejscu
wiec byl bym wdzieczny jak byś tego typu komentarze zachował dla siebie...Pit napisał(a):Grzechoorx napisał(a):...znam się na tym dobrze wiec jeśli będzie taka możliwość z chęcią pomogę.
Dziękujemy serdecznie za chęci, ogarniamy. Musisz troszkę się otrząsnąć, poznać zasady, pobyć z nami, itp, itd... Wiesz, rozumieszBardzo zachęcamy do wtopienia się w społeczność MazdaSpeed, naprawdę
Zacznij od spotu lokalnego, kiedy wpadniesz do Bydgoszczy...
Skąd: fasdj;ladjfajsfhasjf4439ti-t439-fkl;fd34789032489y5\nrerwerewwrwerw\n823409234893r23dh98eqouidcajk
Grzechoorx napisał(a):nie miałem okazji (czasu) na spokojne zapoznanie się z wszystkimi zasadami, a szacunek mam do każdego – jeśli oczywiście jest "vice versa" – niektórzy mają pewne nietypowe poczucie że emotikony mogą wiele zatuszować i złagodzić – ale prawda jest taka że jeśli coś niemiłego się napisze to zadna emotikona tego nie zlagodzi
Grzechoorx napisał(a):Jeśli chodzi chodzi (dosłownie) o stanowisko moderatora nie zależy mi na tym aż tak...
Globy napisał(a):Harmonogram:
Zdjęcia nadsyłamy w terminach:
Tura I:
od 30 czerwca do 11 lipca
Tura II:
od 2 sierpnia do 8 sierpnia
Tura III:
od 23 sierpnia do 29 sierpnia
Tura IV:
od 13 września do 20 września
Tura V:
od 4 października do 10 października
Tura VI:
od 25 października do 31 października
Wielki finał:
15 listopada
Myjk napisał(a):Skoro Ci nie zależy, to po co ten temat w ogóle poruszałeś?
To, że Cię jakiś temat w jakiś tam sposób muska nie oznacza,
że zaraz musisz znaleźć się w centrum. Zweryfikuj się.
Grzechoorx napisał(a):Widze że ktoś tu całkiem się pogubił...
Logiczne że nie chodzi o to by być w centrum tylko wyjaśnić sprawe...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości