Oprawka do żarówki – światło postojowe
Strona 1 z 1
Koledzy – czy orientujecie się może, gdzie można się zaopatrzyć w oprawkę do żarówki od światła postojowego (chodzi mi o element, który "wsunięty" jest do klosza lampy i w który wciska się żarówkę światła postojowego)... brakuje mi tego elementu i wiązka razem z kostką smętnie zwisa w komorze silnikowej... czy pozostaje tylko udać się na szrot? a może ktoś ma zbędną? chętnie odkupię...
- Od: 6 cze 2010, 14:12
- Auto: w poszukiwaniu modelu BL
znalazłem coś takiego na allegro
http://moto.allegro.pl/item1102610214_o ... lecam.html Nie wiem tylko jakiego rodzaju żarówka postojowa znajduje się w naszych cackach

objeździłem dziś kilka warszawskich szrotów – nigdzie nie znalazłem tego elemenciku...Ba – nigdzie nie mieli rozbitych mazd 3... czy ktoś wie, do którego szrotu w Warszawie można się udać abym znalazł tę nieszczęsną oprawkę??? Aha byłem dziś także w sklepie z oryginalnymi częściami do Mazd...Owszem – mogą sprowadzić tę oprawkę – ale cena zabija – 9,5 EURO + VAT
50 PLN za kawałeczek plastiku wielkości może jednego centymetra...
A pomyśl ile straciłeś już paliwa (koszt) szukając tej nieszczęsnej oprawki. Zamawiając za grosze przez allegro dolicz koszta przesyłki. Czy jednak nie lepiej po prostu kupiś oryginał i mieć pewność, że to jest to?
"Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem." – "Pozdrawiam" Dr House
Strona 1 z 1