Poszukuję Mazdy na ślub – 10.07.2010 Brodnica
1, 2
Nie wiedziałem gdzie napisać, więc daję w ogólnym. Czy ktoś z klubowiczów/forumowiczów miałby może czas/chęci aby użyczyć i zawieźć Nas do ślubu. Najbardziej by pasowały Mazdy Xedos 9/Millenia, Mazda 6 lub nawet MX-5 bo moja Ania chciałaby jechać kabrioletem. Wszystkie propozycje chętnie rozważę, bo jakoś nie widzę Nas w limo a chciałbym coś bardziej bliżej sercu.
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
a kiedy sie chajtasz kolego? Pytam bo ja 19 czerwca jede do slubu wlasnie mx5 wiec pewnie mi zostanie nawet jakies przyozdobienie auta (chce miec podobnie jak DonCorleone). jesli niedlugo pozniej to chetnie Ci udostepnie moje limomx5 
10 lipca, dni lecą jak szalone. Ostatnie 3 miesiące to nawet nie wiem kiedy zleciały. 
www.gtrproject.pl
Zanim wybierzesz MX-5 to sprawdź wcześniej czy twoja Pani się w niej zmieści z suknią. My też chcieliśmy jechać MX-5, ale jak Ania przymierzyła suknie, a potem zobaczyła ilość miejsca w NA to lekko zaczyna mieć obawy czy przejazd miatką wypali 
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia dla Was i waszych wybranek
MX-5 to dobry wybór
P.S. bartezm, wypiję za Wasze zdrowie na swoim weselu
Pozdrawiam,
Darek
Darek
loockas napisał(a):Zanim wybierzesz MX-5 to sprawdź wcześniej czy twoja Pani się w niej zmieści z suknią. My też chcieliśmy jechać MX-5, ale jak Ania przymierzyła suknie, a potem zobaczyła ilość miejsca w NA to lekko zaczyna mieć obawy czy przejazd miatką wypali
ja mam NB

MazDarek napisał(a):Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia dla Was i waszych wybranekMX-5 to dobry wybór
![]()
ooo tez gratuluje, widze ze daty nam sie pokrywaja
Witam
Pozwolę sobie na doczepkę do tematu..
Czy znalazł by się w Lublinie i okolicach życzliwy właściciel wygodnej madzi, który w sobotę 31 lipca nie ma bliżej skonkretyzowanych planów i zechciał by "powieść" do ślubu?
polecam się gorąco
Pozwolę sobie na doczepkę do tematu..
Czy znalazł by się w Lublinie i okolicach życzliwy właściciel wygodnej madzi, który w sobotę 31 lipca nie ma bliżej skonkretyzowanych planów i zechciał by "powieść" do ślubu?
polecam się gorąco
MPV LV 3.0 18V czas na sprzedaż
- Od: 19 sie 2009, 17:00
- Auto: MPV 3.0 18V – jeszcze nie zabytek ;)
Chetnie bym Cie podwiozl – biala perla Mazda 6 GH hatchback – juz raz wiozla do slubu. Niestety odleglosc za duza.
Pozdrawiam.
- Od: 10 mar 2010, 22:59
Żona(jak to dziwnie brzmi) jakoś nie przepada za siedzeniem przed kompem, mazdy lubi ale nie do tego stopnia co ja.
Młody ma jeszcze czas, więc niech się nie śpieszy.
Do ślubu jechaliśmy Lexusem RX 300, bo jednak do Mx-5 ciężko było by się zabrać. Pogoda dopisała, było aż za gorąco ale daliśmy radę. Dzięki dla reprezentacji Mazdaspeed za obecność w kościele.
Do ślubu jechaliśmy Lexusem RX 300, bo jednak do Mx-5 ciężko było by się zabrać. Pogoda dopisała, było aż za gorąco ale daliśmy radę. Dzięki dla reprezentacji Mazdaspeed za obecność w kościele.
www.gtrproject.pl
Witam. Czy ktoś z rejonu Bielska-Białej, Żywca mógłby zawieźć do ślubu w ostatni weekend sierpnia? Najchętniej jakiś CX
lub Mazda 6 GH, GJ, lub Subaru Impreza 
Elementy wyposażenia prawych drzwi przednich i tylnych https://picasaweb.google.com/1062179878 ... rnika2012#
Sprzedam gumowe osłony progów viewtopic.php?f=5&t=165154&p=2783056#p2783056
Zoom-Zoom [url=http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=332&t=120521]
Sprzedam gumowe osłony progów viewtopic.php?f=5&t=165154&p=2783056#p2783056
Zoom-Zoom [url=http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=332&t=120521]

- Od: 21 mar 2008, 21:04
- Auto: Hyundai i40 2.0 2014 kombi
VW Polo 6N 1.0 1999
eks: Mazda3 BK Active 1.6 MZR Z6 2005
eks: Fiat Seicento Young 0.9 1999
1, 2