Czy pasuje licznik od Mazdy 323f z 91r.do Mazdy mx3
Strona 1 z 1
chyba tak
ale musisz poczekac az ktos z SOHC ci odpowie (rozumiem ze taki masz u siebie)... Bo ja na 100% nie jestem pewien ale te autka sa prawie takie same wiec...

Jaka była ostatnia rzecz jaka przeleciała księżnie Dianie przez głowę?
– ..... chłodnica
– ..... chłodnica
- Od: 6 wrz 2009, 21:02
- Auto: EC MX-3 2.5 V6 24V 95 KLZE Yaris 1.0 1SZ-FE
Alrmera N16
Dlatego sie pytam czy bendzie pasował bo ja mam u siebie w Mażdzie licznik w którym mi nie chodzi prędkosciomiesz i w tym liczniku wogule nie ma wyjscia zeby przykręcic linke i nie wiem co jest grane a w szkrzyni jest miejsce na tą linke tylko jest cos nakręcone jakas zaslebka i mam własnie do kupna licznik od Mazdy 323f 91r. i nie wiem czy bendzie pasował pomoże ktoś????????????
- Od: 25 lis 2009, 14:01
aris122 napisał(a):Dlatego sie pytam czy bendzie pasował bo ja mam u siebie w Mażdzie licznik w którym mi nie chodzi prędkosciomiesz i w tym liczniku wogule nie ma wyjscia zeby przykręcic linke i nie wiem co jest grane a w szkrzyni jest miejsce na tą linke tylko jest cos nakręcone jakas zaslebka i mam własnie do kupna licznik od Mazdy 323f 91r. i nie wiem czy bendzie pasował pomoże ktoś????????????
U mnie chyba jest na linke prędkościomierz...
- Od: 23 maja 2009, 19:20
- Auto: było: Mazda MX-3 1.6 16v SOHC
jest: Honda Accord VII Sport
Strona 1 z 1