[Mazda 6 MPS] komplety tarcz i klocków
W Obamowie handluje takimi fantami na potęgę ale przy obecnej cenie dolara i masie przesyłki ściąganie może być bez sensu. Jeżeli chodzi o tarcze raczej jesteś skazany na zgolenie w ASO. Co do klocków poszukaj tutaj (powinno wyjść parę grosików mniej) http://www.hawkperformance.pl/oprodukcie.html
emilio
- Od: 18 maja 2009, 18:16
- Auto: speed3 '08
emilioestewez napisał(a):Jeżeli chodzi o tarcze raczej jesteś skazany na zgolenie w ASO. Co do klocków poszukaj tutaj (powinno wyjść parę grosików mniej) http://www.hawkperformance.pl/oprodukcie.html
tarcze DBA pod podanym przez Ciebie linkiem

BUrdoror napisał(a):Tak, tylko czas oczekiwania to jjuz inna historia. Tez sie pytalem
a to też fakt

Misiek, ty zamierzasz jakos w najlblizszych miesiacach zamawiac u nich (PL) tarcze? Moze bysmy zlozyli grupowe zamowienie? Ja planuje rozgladac sie za nimi tak we wrzesniu, pazdzierniku.
- Od: 8 lut 2010, 15:01
- Auto: M3 MPS BK 2007
BUrdoror napisał(a):Misiek, ty zamierzasz jakos w najlblizszych miesiacach zamawiac u nich (PL) tarcze? Moze bysmy zlozyli grupowe zamowienie? Ja planuje rozgladac sie za nimi tak we wrzesniu, pazdzierniku.
będę wiedział mniej więcej we wrześniu
No to panie kolego eempes6, wujek Misiek wyszperał dla Ciebie jeszcze i tarczki. Miodzio. Czyli pozamiatane w temacie chyba.
emilio
- Od: 18 maja 2009, 18:16
- Auto: speed3 '08
- Od: 7 lip 2010, 21:05
eempes6 napisał(a):http://www.moto.allegro.pl/item10959792 ... 320mm.html
Zostaw Ashike,kolega Fidel mial je u siebie i je przeklal
- Od: 20 wrz 2009, 20:58
- Auto: W169,W251,E92
eempes6 napisał(a):a co tam siedzi seryjnie?
w 3 MPS z przodu fabrycznie siedzi ATE
Przyjechał do mnie znajomy M6 MPS, ktory ma problem z klockami na tył.
Po wymianie klocków z oryginałów na zamienniki zaczęły mu klekotać – przy hamowaniu – tak jakby się przemieszczały. Niestety oryginały zostały wyrzucone i nie można ich dokładnie zmierzyć.
Czy ktoś ma wymiary oryginalnych klocków na tył bo, zamienniki mają podane różne rozmiary i nie wiadomo który jest ok. ?
Po wymianie klocków z oryginałów na zamienniki zaczęły mu klekotać – przy hamowaniu – tak jakby się przemieszczały. Niestety oryginały zostały wyrzucone i nie można ich dokładnie zmierzyć.
Czy ktoś ma wymiary oryginalnych klocków na tył bo, zamienniki mają podane różne rozmiary i nie wiadomo który jest ok. ?
Kiedy je wymienil ? Klocki sie musza ulozyc po wymianie.Zawsze beda chrupac jak sa nowe. Ja nie pamietam wymiarow ale sam je zmienialem z ory na zamienniki bo mnie holera z nimi trafiala.Ory wywalilem po wymianie bo nie moglem na nie patrzec.Zamienniki byly lepsze. W ogole te hamulce w MPS sa kijowe.
Luknij do dzialu MPS tam bylo duzo o walce z hamulcami to moze cos znajdziesz.
Luknij do dzialu MPS tam bylo duzo o walce z hamulcami to moze cos znajdziesz.
-
Stivi
witam
bede zamawial tarcze(dba) i klocki(przod i tyl) z firmy podanej przez emilio , czas operacyjnych ich na calosc powiedzieli ok 5-6 tygodni.teraz maja tylko na tyl kloce .moze ktos chetny to grupowe zamówienie by poszło o którym wspominał Burdor....to by ruszyli 4litery z deka szybciej
pzdr
bede zamawial tarcze(dba) i klocki(przod i tyl) z firmy podanej przez emilio , czas operacyjnych ich na calosc powiedzieli ok 5-6 tygodni.teraz maja tylko na tyl kloce .moze ktos chetny to grupowe zamówienie by poszło o którym wspominał Burdor....to by ruszyli 4litery z deka szybciej
pzdr
- Od: 7 lip 2010, 21:05
Ci producenci to sami debile, nie potrafia klocków zrobić żeby pasowały
a może jednak to Ci co obsługują katalog sa nie ten teges

a może jednak to Ci co obsługują katalog sa nie ten teges