Konkurs Fotograficzny MazdaSpeed – I tura
Witam wszystkich i życzę miłej zabawy i ja się przyłączam do Was z moją Madzią 

- Od: 21 sty 2010, 18:27
- Auto: MazdaXedos 6 2.0 V6 Automat
Qchar napisał(a):Witam wszystkich i życzę miłej zabawy i ja się przyłączam do Was z moją Madzią
dzieki, tobie tez milej zabawy zycze
pozdro
Grzyby napisał(a):seba_323f napisał(a):
wysylam fotki
JEDNĄ !seba_323f napisał(a):wysylam fotki
JEDNĄ !
wyslalem dwa zdjecia
pozdro
- Od: 27 maja 2009, 21:11
- Auto: mazda 323f BA NOS
Kurcze tyle chetnych, ze chyba te nastepne rundy nie beda potrzebne
Zeby caly kalendarz zapelnic...
A moze jesli bedzie dużo dobrych prac to jakiś album??
Np z kazdego modelu po jednym zdjeciu?? Czy po kilka
Żyj szybko... A umieraj kiedy chcesz...
- Od: 19 sty 2009, 21:02
- Auto: Mazda MX-3 1.6 '96
chabas napisał(a):Kurcze tyle chetnych, ze chyba te nastepne rundy nie beda potrzebneZeby caly kalendarz zapelnic...
album dobry pomysł

seba_323f napisał(a):wyslalem dwa zdjecia
Obydwa zostaną odrzucone!
To Ty wybierasz JEDNĄ fotę którą wysyłasz, nie my.
ja mam sugestie dla moderatorów / selekcjonerów zdjęć... po prostu odrzucajcie błędne zgłoszenia. szkoda waszego czasu/nerwów na wyjaśnianie, tłumaczenie itd...
było wyraźnie napisane co i jak w 1 poście więc jeśli komuś się nie chce poczytać to czemu Wy macie się martwić skoro ktoś się nie przejmuje i nie szanuje Waszej pracy/czasu...
było wyraźnie napisane co i jak w 1 poście więc jeśli komuś się nie chce poczytać to czemu Wy macie się martwić skoro ktoś się nie przejmuje i nie szanuje Waszej pracy/czasu...
Radex84 napisał(a):ja mam sugestie dla moderatorów / selekcjonerów zdjęć... po prostu odrzucajcie błędne zgłoszenia. szkoda waszego czasu/nerwów na wyjaśnianie, tłumaczenie itd...
W pełni się zgodzę, w końcu jakiś rozsądek trzeba zachować...
Jeśli ktoś chce wziąć udział w konkursie to logiczne ze musi dostosować się do pewnych warunków...
Nie warto zadawać głupich pytań skoro wszystko jest "idealnie" wyjaśnione... (krótko i na temat)
Pozdrowił!
- Od: 16 cze 2010, 21:01
- Auto: Mazda 6 GINZA 2.0 MZR-CD /07r
Taki album na 26 zdjęć kosztuje gdzieś koło 100 zł na pewno... Czy to dużo??
Tutaj przyklady:
http://www.fotoksiazka.pl/cewe-fotoksiazka-cennik.php
BTW...
Globy dopisz do regulaminu konkursu punkt:
– Wysyłając pracę na konkurs zgadzam się na wykorzystywanie jej przez klub Mazdaspeed oraz podmioty przez niego wskazane wraz z zachowaniem informacji o autorze...
Czy cos w ten desen
Tutaj przyklady:
http://www.fotoksiazka.pl/cewe-fotoksiazka-cennik.php
BTW...
Globy dopisz do regulaminu konkursu punkt:
– Wysyłając pracę na konkurs zgadzam się na wykorzystywanie jej przez klub Mazdaspeed oraz podmioty przez niego wskazane wraz z zachowaniem informacji o autorze...
Czy cos w ten desen
Ostatnio edytowano 8 lip 2010, 19:55 przez chabas, łącznie edytowano 1 raz
Grzyby napisał(a):Na kalendarz w cenie 30zł nie ma wielu chętnych a Wy o albumie za 100zł ...
I to jeszcze robiąc OT.
Jeśli z tymi kalendarzami tak to wygląda, to rzeczywiście nie ma sensu
Cena kalendarza czy zaproponowanego albumu nie jest tu decydującym czynnikiem że takie małe zainteresowanie tylko właśnie to że w kalendarzu znajduje się 12 aut, a reszta czuje się pokrzywdzona że ich tam nie ma więc nie ma sensu kupować czegoś gdzie nie jestem( ja tak nie myśle ale pewnie większość tak ), album byłby zbiorem tych wszystkich prac które odpadną i nie załapią się do kalendarza czyli potencjalnie każdy z nas ma szanse się w nim znaleźć
więc może i zainteresowanie było by większe .....
Tak czy siak
żeby nie było że nic do tematu nie wniosłem
dostałem potwierdzenie o zgłoszeniu do konkursu
dziękować 
Tak czy siak
- Od: 30 kwi 2008, 13:28
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'
Grzyby może wydzielisz te posty o albumie do osobnego tematu?? 
Co do albumu to można nawet go zrobić bardziej indywidualnie z innym nadrukiem na okladke etc albo ksywa czy cos ;D Robiony oczywiscie na zamowienie... Dla konkretnych osob wiec raczej nie ma problemu, z wymagana iloscia zamowien... Jak ktoś będzie chciał taki gadzet to po zakonczeniu konkursu mozna cos takiego zrobic
Co do albumu to można nawet go zrobić bardziej indywidualnie z innym nadrukiem na okladke etc albo ksywa czy cos ;D Robiony oczywiscie na zamowienie... Dla konkretnych osob wiec raczej nie ma problemu, z wymagana iloscia zamowien... Jak ktoś będzie chciał taki gadzet to po zakonczeniu konkursu mozna cos takiego zrobic