Nasze Modyfikacje
No to pora na nowe mody tzn inna felga 17" na nówkach oponkach 215/40 wnęka w czarny mat i pomalowana pokrywa zaworów (czekam teraz z kolektorem w czerwień)

- Od: 11 lut 2008, 19:48
- Auto: RX8 Revolution 231HP 2004r
koniecznie zrób progi, beznadziejnie wygląda ten pakiet od v6 z tą dokładką z przodu, w ogóle się nie kompnuje i jest przepaść między niskim przednim zderzakiem a wysokimi bokami
ale tak to git majonez
tylko zrób te progi koniecznie
ale tak to git majonez

czy ja dobrze widze że masz z Tyłu skrzydło MS? 

ale kopia MS'a wiec jest ok 
- Od: 13 cze 2009, 20:31
- Auto: Mazda 323F Ba 1998r
Wiedziałem ze cos pominołem....(Z ta odma...)Masz racie 100%. A czy cos to odizolowanie da sprawdze jutro jak przejade 35km w jedna strone do pracy.Fakt faktem dotknac sie nie szło do tej gumowej rury...co idzie do kolektora ssacego..Jak dzisiaj otwozyłem maske....A miałem na zbyciu taka termoizolacyjna plansze wiec ja wykozystałem... Przymiezam sie do stozka ale jakos szkoda mi silnika bo jak by nie było Stozek tak nie filtruje dokładnie jak orginalna wkładka.A jak sie przekonam do filtra stozkowego to juz troche bede miał mniej roboty...djArias napisał(a):Izolujesz tak puche od Ciepla a tymczasem Odme ktora dmucha gorące powietrza do dolotu masz bezpośrednio podpięta...?
- Od: 13 cze 2009, 20:31
- Auto: Mazda 323F Ba 1998r
Siw-y napisał(a):Nie sądzę, żeby seryjna pucha wymagała takiej izolacji.
Kiedyś widziałem test, w którym na maszynie testującej porównali przepustowość fabrycznej puszki mazdy (chyba z FC) oraz dedykowanych aftermarketowych zestawów K&N'a i tym podobnych firm. Wynikało z niego, że jeśli już coś kombinować, to na pewno na seryjnym dolocie, bo każdy inny był gorszy już na starcie.
the right man in the wrong place...
djArias – z amberami jest
, z czarnym lakierem wygląda to ładnie
Kiitek – ale Ty się oparłeś temu słowu "krytyka"
To przecież normalne, a nie wiem po co to tak eksponujesz, za mało się działo na forum 323?
po zmianie progów wg mnie jest znaczne, znacznie lepiej

Kiitek – ale Ty się oparłeś temu słowu "krytyka"
po zmianie progów wg mnie jest znaczne, znacznie lepiej
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06