to już trzeci mazdy w kamieniu i za każdym razem jest lepiej od poprzedniego

dziękujemy organizatorom, oraz bezemu za nawigację na sprawnościówce

a mario323f za to że sam jak palec trzymał nam miejscówkę przez całą noc

...tylko czupanów brakowało...
www.mazdaspeed.pl
Beny napisał(a):PS:Ile płaciliście za wjazd bo z tego co widze miało być 10zł od mazdowiczy a ja miałem 4 os w aucie i wyszło 60zł?
nie startowałem mówie do gościa ze mazdy maja wjazd za 10zł a on ze kierowca +pasażer a os towarzyszące 20zł chyba ze legitymacje szkolne mamydude napisał(a):a startowałeś na 1/4 ?
10zl za osobę + 20zł za start.. jak nie to oszukali Cię!
dude napisał(a):PS:Ile płaciliście za wjazd bo z tego co widze miało być 10zł od mazdowiczy a ja miałem 4 os w aucie i wyszło 60zł?
Globy napisał(a):A co się stało z 323F BA KF bezego?
Globy napisał(a): I widzę pięknego, białego Xedosa na fotach oraz cudną RX-7 Janusza...
Ja również pozdrawiam Ciebie, i twoją ekipęBeny napisał(a):Pozdro dla Mirka spotkanego w drodze powrotnej
wiem mówiłem a on do mnie ze szefowa jest i nie moze nic zrobić,mniejsz o to 20zł to znowu nie fortuna tylko sie zdziwiłem.bezy napisał(a): dude napisał(a):PS:Ile płaciliście za wjazd bo z tego co widze miało być 10zł od mazdowiczy a ja miałem 4 os w aucie i wyszło 60zł?
Powinieneś zapłacić 40 złMówiłeś, że jesteś ze zlotu mazdy ?
damn it.dude napisał(a):Umbe musi mi się oddźwięczyć za naklejki
haha. co za bezczelnośćbezy napisał(a):i ktoś postawił słupek zaraz za mną
loockas napisał(a):Szczególne podziękowania dla Umbe
Yellowmen napisał(a):niezastąpionej w machaniu flagą UMBY![]()
haryyy napisał(a):podziekowania dla pani, ktora mnie tak sprawnie ustawiala do sprawnosciowki:)
chabas napisał(a):i wielkie pozdrowienia i w ogole dla Umbe ;D Zuch dziewczyna... Te machanie flaga i w ogole
Capazo napisał(a): ma ktos fotki z podium Klasa 6? P
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość