Skradziono auto – Śląsk – Mazda 6 2.0 Diesel 2003
Cyt.Tak, tak, co chwilę pojawia się na forum ktoś, kto "właśnie zakupił" ubezpiecznie w super cenie w takiej czy innej firmie i jest to pierwszy i jedyny post takiej osoby na forum. ..
Nie rozumiem tego że to takie dziwne że wczoraj ubezpieczałem auto ?! Sledziiłem to forum od jakiegoś czasu bo przymierzałem się do zakupu Premaski . Wczoraj w końcu rarejestrowałem i wykupiłem ubezpieczenie to chyba nie jest takie dziwne. A mając na względzie kradzież chciałem autocasco i szukając trafiłem na mini ac . Jest tylko od kradziezy i od wypadków atmosferycznych : drzewo zawali się na auto , gradobicie , piorun itp. Jeżeli komuś nie pasuje to wolna droga.
Warunki MiniAC mogę przesłać na emaila , zresztą od czego jest net. Pozdrawiam niedowiarków .
Nie rozumiem tego że to takie dziwne że wczoraj ubezpieczałem auto ?! Sledziiłem to forum od jakiegoś czasu bo przymierzałem się do zakupu Premaski . Wczoraj w końcu rarejestrowałem i wykupiłem ubezpieczenie to chyba nie jest takie dziwne. A mając na względzie kradzież chciałem autocasco i szukając trafiłem na mini ac . Jest tylko od kradziezy i od wypadków atmosferycznych : drzewo zawali się na auto , gradobicie , piorun itp. Jeżeli komuś nie pasuje to wolna droga.
Warunki MiniAC mogę przesłać na emaila , zresztą od czego jest net. Pozdrawiam niedowiarków .
Zadzwoniłem na Policję, do oficera prowadzącego sprawę kradzieży, podając mu, gdzie był widziany mój Madziulek. I to co usłyszałem wprawiło mnie w osłupienie : "Proszę zadzwonić jutro, teraz mam inne sprawy i nie mogę ich rzucić .... ! " .............. No comments
!

- Od: 20 cze 2008, 08:36
- Auto: Mazda 6 GT 136KM '03
Enalo napisał(a):Zadzwoniłem na Policję, do oficera prowadzącego sprawę kradzieży, podając mu, gdzie był widziany mój Madziulek. I to co usłyszałem wprawiło mnie w osłupienie : "Proszę zadzwonić jutro, teraz mam inne sprawy i nie mogę ich rzucić .... ! " .............. No comments!
akurat torta dzielili i to na siedmiu, a to nieprosta sprawa...
z wyrazami..
pozdr
E
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Enalo napisał(a):Zadzwoniłem na Policję, do oficera prowadzącego sprawę kradzieży, podając mu, gdzie był widziany mój Madziulek. I to co usłyszałem wprawiło mnie w osłupienie : "Proszę zadzwonić jutro, teraz mam inne sprawy i nie mogę ich rzucić .... ! " .............. No comments!
W takim przypadku nalezy zadzwonic na 112 i zglosic co sie stalo oraz sam fakt. Dodatkowo przy kazdej interwencji policji (wiec w tym wypadku chyba nie, ale to nic) mozna zamowic "kontrole z gory" (nie pytaj kto przyjedzie, bo nie wiem – ja zrezygnowalem bo gdy policjantka uslyszala o kontroli to zmiekla natychmiast i sie z nia dogadalem. Byc moze na takie "cudo" kontrola tez poradzi.
Zgloszenie MUSI zostac przyjete. Teraz po fakcie mozesz rowniez zglosic to do komendanta komendy lokalnej jak tez i do wojewodzkiej, bo z tego co wiem w zakresie przyjmowania zgloszen przepisy maja bardzo ostre. Wprawdzie jest to zgloszenie innego rodzaju, bez interwencji, ale byc moze sie kwalifikuje. Cholera wie.
Co do samych misiakow ogolnie koledzy juz powiedzieli powyzej chyba wszystko. Ja bylbym bardziej ostry w slowach.
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Ja tez, ale to zgloszenie o spostrzezeniu kradzionego pojazdu. Nalezy sie kontrola miejsca czy nadal nie stoi ipt.
czy cos sie wyjasnilo? niebiescy wzieli pupę w troki ? ja jakbym zobaczyl swoja skradziona fure przycupnieta, od razu bym wszystkie wentyle poucinal, zeby daleko nie odjechala...
Moze wlasnie za rzadko dostaja i nie maja poczucia, ze bandziora trzeba "zlikwidowac"
.
Swoja dorga, ucinanie wentyli powstrzyma tylko na jakis czas – moze ktos zna ciekawsza metode na dlugie unieruchomienie pojazdy w szybkim tempie bez wchodzenia do srodka?
Swoja dorga, ucinanie wentyli powstrzyma tylko na jakis czas – moze ktos zna ciekawsza metode na dlugie unieruchomienie pojazdy w szybkim tempie bez wchodzenia do srodka?
Jasiu19 napisał(a):Zapchać koniec rury wydechowej czymś co będzie ciężko wydłubaćSprawdzony sposób na nieprzyjemnego człowieka w firmie
kartofla nacisnac na koncowek
a odciete kawalki pozbierac , aby nie bylo info... gdzie szukac..!
sprawdzone.
pozdr.
E.
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Widzę że naszej polskiej policji nie chce się wysilać ale żeby mandaty pisać to są pierwsi i to błyskawicznie,skoro auto było widziane to powinni zawijać łachy i zapier..... w to miejsce a nie mówić że nie mają czasu.
Nie rozumiem niebieskich mundurów przecież od tego do cholewki są.
Enalo współczuję ciężka sprawa lecz życzę powodzenia i odzyskania auta w jak najszybszym czasie
Pozdrawiam
Nie rozumiem niebieskich mundurów przecież od tego do cholewki są.
Enalo współczuję ciężka sprawa lecz życzę powodzenia i odzyskania auta w jak najszybszym czasie
Pozdrawiam
]
-
Kamil
- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl
Mazda Xedos 6 CA KF MT 1995 – Projekt odbudowa/swap
No masakra...
Madzia prawie jak moja – taki sam kolorek (bez spoilera).. aż mi serducho zaczęło mocniej bić na samą myśl:(
Misiaki dały ciała totalnie... ja bym tak tego nie zostawił – zgłoszenie MUSI być przyjęte niezależnie od tego czy ma 10 ton papierów przed sobą, czy jakaś panienka robi mu l....
Oni mają pensję za NASZYCH podatków qrr...
!!
Nie trać nadziei... mój wujas stracił Passata sedan 2003 rok... stracił nadzieję od razu. Po roku policja znalazła autko u innego użytkownika.
Tu akurat miał farta, że auto nie poszło na części. Może Twoje też nie pójdzie. Śledź sam wszystkie portale z ogłoszeniami. Nawet z częściami – głównie silnik – masz przecież numery silnika???:>
Jeżeli na części pójdzie to na 100% silnik będzie gdzieś "wisiał" w necie.
No chyba, że był również na zamówienie już do innej Madzi:(
Tak czy siak powodzenia.
Madzia prawie jak moja – taki sam kolorek (bez spoilera).. aż mi serducho zaczęło mocniej bić na samą myśl:(
Misiaki dały ciała totalnie... ja bym tak tego nie zostawił – zgłoszenie MUSI być przyjęte niezależnie od tego czy ma 10 ton papierów przed sobą, czy jakaś panienka robi mu l....
Oni mają pensję za NASZYCH podatków qrr...

Nie trać nadziei... mój wujas stracił Passata sedan 2003 rok... stracił nadzieję od razu. Po roku policja znalazła autko u innego użytkownika.
Tu akurat miał farta, że auto nie poszło na części. Może Twoje też nie pójdzie. Śledź sam wszystkie portale z ogłoszeniami. Nawet z częściami – głównie silnik – masz przecież numery silnika???:>
Jeżeli na części pójdzie to na 100% silnik będzie gdzieś "wisiał" w necie.
No chyba, że był również na zamówienie już do innej Madzi:(
Tak czy siak powodzenia.
http://www.grandpixel.pl My WebSite :)
s4v4g3 napisał(a):masz przecież numery silnika???
A Ty masz? Jak tak to gratuluję
Od kilku lat numery silnika nie są nigdzie wpisywane.
Mnie znikneła szósteczka kombi 2003 w Pruszkowie pod blokiem w marcu
teraz szukam kolejnej....
teraz szukam kolejnej....
-
michaup