Czy we wszystkich Mazdach MX-3 pedał hamulca jest taki miękki, jakby gumowy
Jeszcze jedno pytanie: Czy w tym modelu (MX-3 1.8 V6 wersja kanadysjka) występuje ABS?
Pozdrawiam.
www.mazdaspeed.pl
hahahaMav napisał(a):jak budyń
Hehehe – mam to samo, jak wsiadam do Scenica starszych – lekko wciskam a ten już stoibrii napisał(a):samochód zaczął hamować trzeba go porządnie depnąć w porówaniu do np. Renaultów
Bo napewno jest obsługiwany, jak należy. Dodam, iż auto jest nowsze od Mazd i cały układ działa poprawnie...nero napisał(a):mam to samo, jak wsiadam do Scenica starszych – lekko wciskam a ten już stoi
Hehehe – nowszy to może i jest ale mam wątpliwości, czy tam cokolwiek działa poprawnieJaksa napisał(a):Bo napewno jest obsługiwany, jak należy. Dodam, iż auto jest nowsze od Mazd i cały układ działa poprawnie...
No tak, raz na 5 lat wypada się spotkać i pogadaćnero napisał(a):bo pewnie rodzice też będą chcieli jechać.
Poradziłeś sobie z tyłem? Działa OK?nero napisał(a):A co do hamulców, to jak dla mnie te w Mazdzie są OK
Poczekać, aż wszystko się poukłada i ponownie przeregulować tył.Mav napisał(a):Niby, że teraz jest bez porownania z tym, co było, ale może można coś zrobić, żeby było choćby jak w 626.
ABS w wersji GS A-Spec (1.8i V6 24v) nie był seryjny. Jeśli pedał wchodzi zbyt głęboko, czas wymienić tarczefryt napisał(a):Jeszcze jedno pytanie: Czy w tym modelu (MX-3 1.8 V6 wersja kanadysjka) występuje ABS?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości